Rockwave Festival 2011

Ας βγάλουμε στην άκρη τη μέρα με τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Τις υπόλοιπες μπάντες που παίζουν, τις ξέρεις (ακουστά), έχεις υπόψη δισκογραφία και αντίκτυπο στη διεθνή μουσική σκηνή (ιδίως των 90s) ή απλά είπαμε να γράψουμε ό,τι μας κατέβει?

Αν οι υπόλοιπες μπάντες είναι όλες την ίδια μέρα είναι μια χαρά και πολύ καλή τιμή και θα το τιμήσουμε, αλλά μάλλον δε θα είναι όλοι την ίδια μέρα.
Τα 12? θα είναι για την ελληνική μέρα (στανταράκιι δηλαδή, μη γελιόμαστε), αλλά οι άλλες μέρες θα είναι το 28άρι (όχι τσάμπα δηλαδή, όπως λένε όλοι). Για αυτό 28 και 28 μας κάνει 56 και στην καλύτερη να έχουν εισιτήριο για διήμερο κανένα 50αρι.

Για 4-5 μπάντες την μέρα θεωρώ πάρα πολύ καλή τιμή τα 28 πάντως

28+28=56 :D:p

Τι σχέση έχει αυτό με την ερώτηση περί “κακού line-up” που έκανα εγώ στον cydonian?

Τώρα για το 28άρι, μόνη της κάθε μπάντα από αυτές έρχεται με μίνιμουμ 25 ευρώ, άρα καθαρά οικονομικά είναι συμφέρουσα αγορά.

το ότι θα το ζούσα και αυτό, εσύ να στηρίζεις το Λώρη, είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γκρινια ετσι απλα για την γκρινια ειναι αυτο που παρατηρω.
Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε το ακριβες προγραμμα και μετα
να μιλησουμε.Δεν ξερω τι περιμεναν οι υπολοιποι αλλα εγω μεταλ ονομα
ας πουμε δεν περιμενα.Τα 28 ευρω για ενα λαηβ το οποιο θα διαρκεσει
6-7 ωρες εμενα μου φαινονται πολυ καλα.Εδω δινουμε 35 για λαηβ αγαπημενης
μπαντας και λεμε και ευχαριστω…

Δεν έχουμε κάποιο hint για το πως θα είναι το line up ή τουλάχιστον πότε θα βγει; Πρέπει να κανονίσουμε και τα πάνε έλα από καβάλα :stuck_out_tongue:

Ποιος στήριξε τον Λώρη, αντικειμενικά το line-up περιλαμβάνει καλλιτέχνες σημαντικότατους και επίσης αντικειμενικά η τιμή είναι προσιτή. Αυτά τα δύο σχολίασα.

αυτα αν θες μπαίνουν απο μισα… :stuck_out_tongue:

Θες να μου πεις ότι θεωρείς καλό line up αυτά τα 10 ονόματα χωρισμένα σε 2 μέρες μαζί με κανα δυο μικρότερα; Τη στιγμή που πριν 2 χρόνια παίζανε στο ίδιο "φεστιβάλ ως τρίτα και τέταρτα ονόματα;
Δεν υπάρχει ένα όνομα που να μπορεί να σταθεί ως headliner. Δε μιλάω από άποψη ποιότητας, αλλά ποιος είναι ο κράχτης του φεστιβάλ; Και 10 ευρώ ειστήριο να είχε πιστεύεις θα μάζευαν πάνω από 5000 ανά μέρα;
Και σιγά το φθηνό εισιτήριο, τα 28 θα γίνουν μετά από λίγο 35 και στο ταμείο 40.

Τι σε νοιάζει εσένα αν υπάρχει κράχτης του φεστιβάλ και πόσο κόσμο θα μαζέψει, έχεις μετοχές της Didi?
Δε νομίζω.

Και να είναι αυτά τα 10 χωρισμένα σε δυο μέρες, από τη στιγμή που αυτό που μετράει είναι η μουσική δε βλέπω πρόβλημα. Σε ξαναρωτάω λοιπόν: Έχεις ιδέα για τους δίσκους που έχουν χαρίσει όλοι αυτοί ή θες να σου παραθέσω μερικούς?

Τους “κράχτες” [B]Offspring [/B]πάντως που παίξανε το 2008 τους έχει για πρωινό από μόνο του το [B][I]Troublegum[/I][/B].

Ποοο πως μου την εσπασαν κατι παιδακια που εκραξαν το headline επειδη δεν ετυχε ΠΟΤΕ στην ζωη τους να ακουσουν Ψαραντωνη και περιμεναν να φερουν δεν ξερω κι εγω τι στο RW.Μαθε πρωτα ρε αμπαλε τι θα πει μουσικη και μαθε να ακους και διαφορετικα ειδη περα απο το ΜΕΤΑΛ -που δεν ξερεις τπτ περα απο Maiden,Metallica και Slayer φυσικα- και ελα μετα να μας τα ξαναπεις.

πρώτο δείγμα θετικότατο, περιμένουμε και τ’ άλλα ονόματα.

Ελκυστικό ( για μένα τουλάχιστον μετά από πολΥυυΥ καιρό) το πακέτο της ντίντι. έχει πολύ καλά ονόματα και με ψήνει πολύ το “ελληνικό” χρώμα.

Με νοιάζει γιατί δε μ αρέσει να γίνεται ένα φεστιβάλ με 5-6 ονόματα ανά μερα και σε ένα χώρο που παίρνει 25000 να είναι 2000 άτομα μέσα με το ζόρι.
Προτιμώ να έχει και ένα μεγαλύτερο όνομα, να έρθει πολύς κόσμος, να παίζουν οι μπάντες από νωρίς το μεσημέρι και να γίνει μια ωραία ατμόσφαιρα.

Κι εμένα μπορεί να μ αρέσουν οι biffy clyro και οι editors αλλά αν τους έβαζαν headliners θα μου κακοφαινόταν και θα ήθελα ένα μεγαλύτερο όνομα. Αυτή είναι η άποψή μου.

Δεν έχω ιδέα για τους δίσκους, μην ανησυχείς όταν ενδιαφερθώ να ακούσω τέτοια μουσική θα τους ψάξω μόνος μου.

Έχουν απαντήσει ήδη άλλοι, αλλά απίστευτη ακυρότητα αυτό το ποστ. Δεν περίμενα να γράψεις εσύ κάτι τέτοιο.

Εγώ πάλι προτιμώ να είναι 3000 μουσικόφιλοι και όχι 10χιλιάδες δεκαπεντάχρονα που θα χοροπηδάνε στο Time Is Running Out ή στο Chop Suey.

Αλλά το τι αρέσει στον καθένα και τι όχι να γίνεται σε ένα φεστιβάλ δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλό ή κακό το line-up.

Εφόσον λοιπόν όπως παραδέχεσαι δεν έχεις ιδέα για τους δίσκους (πολλοί εκ των οποίων έχουν ορίσει ολόκληρα rock παρακλάδια και που κάθε οι Biffy Clyro και οι Editors είναι κλανιές μπροστά τους), καλό είναι να σωπαίνεις.

Ε, μη χαλάσουμε και την παράδοση. Rockwave χωρίς γκρίνια γίνεται; Εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου πάντως. Προσωπικά μου αρέσει ως χώρος το λεγόμενο “χωράφι”.
Όσο για το φετινό, εγκρίνω και επαυξάνω και για τα ονόματα και για το εισιτήριο… Ας πάψουμε να γκρινιάζουμε και ας τιμήσουμε το φεστιβάλ (αν μας αρέσουν τα ονόματα βεβαίως…), μπας και κάποια στιγμή δούμε πραγματικά φεστιβάλ στα μέρη μας… :roll:

Δεν είναι δική σου δουλειά να κρίνεις ποιος θα λέει τη γνώμη του και ποιος όχι εδώ μέσα, τη στιγμή που δεν έχω προσβάλει κανέναν.
Εγώ λοιπόν προτιμώ 10000 παιδάκια παρά 3000 που νομίζουν ότι είναι η ανώτερη φυλή και βρίζουν τον κόσμο που πάει σε συναυλίες χωρίς να ξέρει όλους τους στίχους απ έξω…
Για να τελειώνουμε το ‘κακό’ line up το εννοώ με βλαση την εμπορική αξία των ονομάτων. Τώρα τα κλανίες και τα να σου μάθω για τους δίσκους είναι αχρείαστα…
Τέλος το οφφτόπικ.