Rockwave Festival 2011

ChrisP Νομίζω δεν έχωσυμφωνήσει περισσότερο ποτέ μαζί σου.

το Rockwave ξεκινησε ως Rock of Gods festival το 1996, με Slayer headliners, Saxon στη θεση των Motorhead που ακυρωσαν κλπ κλπ.
σε μια προβλητα του λιμανιου του Πειραια ειχε γινει την πρωτη του χρονια.

την επομενη χρονια μετονομαστηκε σε Rockwave, πηγε στη ριζουπολη (αν δεν κανω λαθος) με Megadeth, Dickinson, Grip inc κλπ…

Δεν διαφωνω καθολου, γι’αυτο και ανεφερα τις συναυλιες που ηδη εχω παει φετος και αυτες που ΘΑ παω, σε Fuzz & Gagarin. Απλα ενα φεστιβαλ και ενα πολυ μεγαλο συγκροτημα,σιγουρα δεν μπορεις να τα δεις σε κλειστους χωρους, στην Ελλαδα τουλαχιστον.
Επισης να πω σε καποιους φιλους που λενε για το Rockwave οτι ποτε δεν ηταν μεταλ, οτι σαν Rock Of Gods που ειχε ξεκινησει,ειχαν ερθει ονοματα οπως Slayer, Saxon, Rage κτλ κτλ και αργοτερα σαν Rockwave υπηρχε ΠΑΝΤΑ μια μερα με μεταλ συγκροτηματα. Σιγα σιγα αυτο αλλαξε και τωρα εχει γινει ποπ-ροκ.
Ξαναλεω οτι απο την στιγμη που εχουμε τωρα πια το Sonisphere,δεν με χαλαει καθολου. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, ελεος, σταματηστε να κραζετστε ( γενικα μιλαω )

εκεινη τη χρονια ομως το 96 που λες ειχε και bad religion, dead moon και διάφορα άλλα αν δεν απατώμαι.

[B]Kαι στη τελική λογαριασμό θα δώσει κιολας ο ντιντις? Αν αδυνατείτε να κατάλαβετε ότι η MΕΤΣΑΛ μερα του rockwave ειναι το sonisphere δικό σας προβλημα.[/B]

Σωστός ο Αλεχάντρο, αλλά ντάξει μη γίνει κολοκυθιά τώρα εδώ μέσα. Η ουσία είναι ότι το Rockwave για χρόνια αφορούσε κυρίως τους νέους περισσότερο μεταλλάδες που ήθελαν να δουν “τα μεγάλα ονόματα”. Η δική μου η γενιά ας πούμε έχει δει λίγο-πολύ τα πάντα σε Rockwave. Πλέον αυτό το ρόλο τον έχει το Sonisphere, το γιατί δε νομίζω ότι μας αφορά, ούτως ή άλλως μιλώντας για αυτά τα δύο φεστιβάλ η κατάσταση είναι “Didi κερνάει, Didi πίνει”. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όσοι θέλουν μια ζωή να βλέπουν τους μεγάλους στο χωράφι, καλά κάνουν, όσοι πάλι είναι ψιλοχορτασμένοι και πάνε γι’ άλλα, κι αυτοί καλά κάνουν. Απλά να ρε παιδί μου, κάθε χρόνο Μάρτη μήνα γίνεται στην Αθήνα ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη ίσως, και πολλοί δεν το ξέρετε καν. Δε βαριέσαι μωρέ, καλή καρδιά.

γεια σας παιδιά.

ντάξει τώρα?

Εδω υπαρχει η ιστορια του Rockwave Festival

Εαν τελικα φερουν Pulp και σε συνδιασμο με την "ελληνικη"ημερα μου θυμιζει αρκετα το Rockwave στην Φρεαττυδα. Και τότε δεν ειχε metal day και στην αρχη , πιτσιρικας γαρ, μου ειχε κακοφανει , αλλα απο τυχη είχα παει ΟΛΕΣ τις ημερες και μπορω να πω ότι μπορει και να ηταν το καλυτερο Rockwave που εχω παει ποτε( και ναι εχω παει σε ολα τα rockwave, oxi βεβαια ολες τις ημερες).
Και για να πω και την κακια μου και βριστε οσο θελετε , τελικα η αποφραδα ημερα των Motley ακυρωθηκε λογω βροχής ή για τα 2000 ατομα που θα ημασταν τοτε; Η για να το πω καλυτερα , εστω οτι φερνουν σημερα αυτουσιο το πακετο εκεινης της ημερας (θυμιζω 2 stages) Mötley Crüe ,Monster Magnet ,Arch Enemy,Lauren Harris
W.A.S.P, Voivod ποσοι θα ημασταν; 10 χιλιαδες :lol::wink:
Δειτε τι γινεται και εξω που ολα τα φεστιβαλ ειναι πεσμενα σε σχεση με τα δεδομενα τους, εδω κανουμε εμεις κριτικη για το Rock Werchter που το θεωρουμε χαλια σε σχεση με αλλες χρονιες. Σκεψου να ημασταν Βελγοι τι θα λεγαμε:wink:

ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε! sonisphere/priest-whitesnake!
δηλαδή πόσα καλοκαιρινά μεταλ φεστιβαλ θέλετε???

ειχε και μερα με bad religion που επαιξαν και οι paradise lost (δεν ειχαν παιξει τη μεταλ μερα), ειχε και 3η μερα με sisters of mercy αν δεν κανω λαθος .

δεν ζητησα απο κανενα να μου δωσει λογαριασμο, ισα ισα που το φετινο rockwave το βρισκω πολυ πολυ ενδιαφερον. αν δεν το εβρισκα, πολυ απλα θα προσπερνουσα, ουτε κριτικη θα εκανα ουτε τιποτα. κριτικη κανω στα live που παω…

γραφτηκε μια ανακριβεια και σε διορθωσα.

Ok ναι δε ξεκίνησε ως μη μέταλ φεστιβάλ, αλλά δε ξεκίνησε ως μεταλ [B]μονο[/B] φεστιβαλ. Αυτο που λεει ο γρακχος. μη παιξουμε την κολοκυθια.

anywayz χαιρετω γιατί ψιλοβαρεθηκα.

Απλά επιτέλους να σταματήσουν οι γκρίνιες. κούραση πια (δε πάει στον προλαλήσαντα)

Πες τα χρυσόστομε/καπταιν όμπβιους!

Κοιτάω την ηλικία του τύπου με το αβαταρ με το ανοιχτό στόμα, περιμένω να δω 20 και βλέπω 30. Τhis is a problem.

[B][SIZE=“6”]CAKE?[/SIZE]
Flogging Molly?
Gogol Bordello?
Visa?
Therapy?
Ramone?
[/B]
:vibrate::vibrate::vibrate:
Ντάξει τα 'σπασε το φετινό line-up!!! :smiley: Και με τέτοιο εισητήριο, εννοείται ότι θα είμαι εκεί!!! :smiley:

Όσο για τους μαιτσαλάδες που δεν τους αρέσει το line up, ντάξει παιδιά, έχετε να δείτε φέτος judas priest, paradise lost, whitesnake, manowar, iron maiden (καλα εκεί θα πάω κι εγώ:p) και ένα σωρό άλλες μπάντες και σας ενοχλεί που το rw δεν ειναι μέταλ? Ντάξει παιδιά, δεν σας υποχρεώνει κανένας να πάτε, αράξτε δηλαδή! Πηγαίνετε στις συναυλίες που σας αρέσουν, περάστε καλά και αφήστε και κανέναν άλλον να δει τίποτα διαφορετικο! :roll:Live and let live που λένε και στο χωριό μου…:stuck_out_tongue:

Απλα ο τυπος με την φωτογραφια με ανοιχτο το στομα ( εγω δλδ χεχε ) ειναι 30 και ακουω καθαρα και μονο μεταλ. Επισης δεν εκανα κανενα παραπονο, ισα ισα ειπα οτι εγω με αυτα που βλεπω και με αυτα που θα δω ειμαι μια χαρα. Απλα σχολιασα για το πως εχει εξελιχθει το Rockwave, δεν μπορω να καταλαβω προς τι η απορια σου…! Παντα φιλικα μιλάμε γιατι πολυ απλα μιλαμε για διασκεδαση.

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι ΑΚΥΡΟ να παίζει ο κάθε Ψαρονέφρης (και αφήστε τα περί σπουδαίας ελληνικής μουσικής κλπ) στο ROCKWAVE;

Εγώ σκέφτομαι ότι παίζει να πετάξουν ένα manu chao στη μέρα με τα ξένα ονόματα και να μαζέψει καμια 20αρια χιλιάδες. Αν το κάνει αυτό θα είναι πολύ έξυπνη κίνηση απ το Λώρη. Αν μείνει έτσι λείπει το όνομα που θα μαζέψει τον κόσμο και δε νομίζω να το τιμήσουν πολλοί.
Η ελληνική μέρα δεν είναι του γούστου μου αλλά μου αρέσει σαν ιδέα.
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα βάλουν τους έλληνες μόνους τους σε μια μέρα και τους υπόλοιπους σε άλλη μια.
Αν πάλι είναι αυτά τα ονόματα και για τις 3 μέρες και θα μπουν άλλα 3-4 fillers τότε είναι όντως κακό το line up…

Πολύ…
Θα μας κάνεις μια λίστα με τα ΕΓΚΥΡΑ ονόματα για το rockwave?
Να ξέρουμε που και πότε πρέπει να πάμε… :slight_smile:

Να ζητήσουμε και συγνώμη ας πούμε που μας αρέσει ε; Και ότι την θεωρούμε σπουδαία ελληνική μουσική;

Εεεεε ρε κολλήματα.

Iσχύει. Ο Ψαραντώνης που έχει παίξει στο ΑΤΡ του 2007 (εκεί που φέτος είχε Neurosis, GYBE) με Einsturzende Neubauten, Nick Cave/Grinderman, Spiritualized, Drones, Yiann Tiersen [I]και άλλους πολλούς[/I], δεν είναι για τα τσομπάνικα φεστιβάλ.

:slight_smile:

Ελα ντε.Ο ψαρονεφρης που παιζει σε κατι atp και κανει κατι τουρ στον κοσμο.Πφφ

χμμμμμ να δεις πως λέγεται αυτό;;;;