Rockwave Festival 2011

Διαβαζοντας τις πρωτες σελιδες, ηρθα με μια διαθεση για χωσιμο, αλλα απ’ οτι βλεπω μπηκε μια ταξη εδω μεσα.

Εννοειται οτι οποιος περιμενε RATM, SOAD ή Muse θα ξενερωσει …Προβλημα του.

Κατα τα αλλα, η μερα του Αγγελακα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα, αλλα μακρια απο το ροκ και γι’ αυτο αντιδρουν αρκετοι.

Βεβαια, ολους αυτους στο κεντρο της Αθηνας δεν τους πετυχαινεις, οποτε ειναι μια πολυ καλη περιπτωση, που θα μαζεψει κοσμο, παροτι δεν εχει σχεση με την ονομασια “Rockwave” (πραγμα που δεν καταλαβαινω γιατι να ενοχλει).

Κατα τα αλλα, με το εκρηκτικο διδυμο των Monster Magnet-Kyuss lives, με γκρουπ σαν τους Flogging Molly, Therapy?, που παροτι δεν εχω ακουσει αρκετα με ψηνουν, αλλα και τους ιστορικους Stranglers, Marky Ramone, οχι μονο με ψηνει, αλλα με τσουρουφλιζει.

Και ολα αυτα με φτηνο σχετικα εισητηριο.

Συμφωνω οτι υπαρχουν ονοματα αναλογου βεληνεκους, που δεν εχουν ξαναερθει και οτι παμε σε επιλογες δοκιμασμενες, αλλα νομιζω ειναι λογικο να μη θελει καποιος να παρει ρισκο ειδικα φετος.

Safe επιλογες, με τις οποιες απ’ οτι δειχνει θα κερδισουν ολοι, με την τελευταια μερα (αν ειναι οπως τα λετε και η πλειοψηφια των ξενων παει στις 3 Ιουλη) να θυμιζει καπως αυτο που λεμε φεστιβαλ, αφου θα δεις πολλα και διαφορετικα αξιολογα πραγματα (αν και οχι τεραστιου μεγεθους).

Κατα τα αλλα, μαζι με Priest στις 5/7 και (ισως) BoySetsFire στις 2/7, βγαινει τρελο 4ημερο αν ειναι οπως τα λετε.

Μονο που πρεπει να βρω καπου να μεινω στη γαμω-Αθηνα. :lol:

ελα σε μενα…ΝΟΤ

Edit, βγηκε πιο επιθετικο απ’οσο ηθελα και βαριεμαι να τσακωνομαι.

[B][/B][SIZE=“2”]ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!![/SIZE]
Ο νεος εκπρόσωπος τύπου της Ντι-ντι, μιλάει για το φετινό Rockwave:

xaxaxaxaxaxaxaxa…:lol3::lol3::lol3:

εδώ λόγω της σχέσης Τανκιάν-Μαλακιάν δεν ξέρουμε αν θα τη βγάλουν τη φετινή περιοδεία χωρίς να ξαναδιαλυθούν και εσύ μας λες για το 2012??

πάντως για το Rockwave όσο το ξανασκέφτομαι μου φαίνεται καλή φάση… μετά την αρχική ξενέρα… έχει αρκετά καλά ονόματα… αλλά θα μπορούσαν φέτος να το πουν Supportwave γιατί σε παλιά rockwave μόνο support θα ήταν οι φετινοί…:stuck_out_tongue:

Ποιόν μπαμπά μου ρε? Τι με πέρασες για κανα 20χρονο? Οι Maiden είναι και θα είναι η αγαπημένη μου μπάντα, γι’αυτό θα παω να τους ξαναδω. Δεν γουστάρω να δω Kyuss-Magnet. Πως να το κάνουμε δηλαδή… Μάθετε να μιλάτε εδώ μέσα και να μην κατηγορείτε όποιον λέει μια γνώμη. Άντε πια με τον καθένα εδώ μέσα…

Μόνο που φίλε μου πάντα είχε μια metal μέρα που ήταν τρανταχτή για όλους.
Για να μην ξεχνάμε…
Rockwave 2000: Dream Theater, In Flames, Septic Flesh
2001: Judas Priest, Megadeth, Cradle of Filth, Savatage, Rotting Christ
2004: Judas Priest, Nightwish, Queensrÿche, Nightfall
2007: Heaven and Hell, Dream Theater, Iced Earth, Anathema
…και πολλά άλλα στα οποία δεν κατάφερα διστυχώς να παω.
Γι’αυτό λέω ότι η οικονομική κρίση μας επηρέασε πάρα πολύ.

Εγώ αναφέρω αυτά που μου είπε άτομο της DiDi για κλεισμένη συμφωνία. Απο κεί και πέρα δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Anyway είμαστε off-topic

Πραγματικά μπορεί κάποιος να μου πει προς τι όλη αυτή η ειρωνία περί του festival? Δηλαδή σοβαρά περιμένατε Muse και ξενερώσατε;

Πριν 1 μήνα σας έλεγα για τιμές που θα ξεκινάνε από 15 ευρώ (και τελικά είναι ακόμα πιο φτηνά) και περιμένατε μπαντάρες που μαζεύουν 80.000 κόσμο ξέρω γω; Μη ξεχνάτε την ελληνική πραγματικότητα και ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ φράγγα. Κομματάκι δύσκολο να τους φέρουν σωστά;

Δε λέω ότι δεν θα ήθελα να δω RATM πχ (ευτυχώς είχα πάει και σε κείνο το επισοδειακό live στην Αθήνα) αλλά με τόσα μεγάλα ονόματα φέτος νομίζω είναι υπερβολή να ζητάμε κι’άλλα. Σε πόσα θα πάμε πια; Ναι είναι καλό να έρχονται μπάντες τεράστιου βεληνεκούς αλλά πραγματικά δεν πρέπει να απαξιώνουμε τις “μικρότερες” (άσε που οι Flogging Molly για μένα, οι Kyuss για άλλους πχ χώνουν πολύ εύκολα πολλλες “μεγάλες” μπάντες).

Έλεος πια με την γκρίνια και την μιζέρια. Θα το ξαναπώ. Ή απλά δεν έχετε ακούσει τις μπάντες που έρχονται ή απλά τι να πω… μάθετε μπαλίτσα.

Το line up ΓΑΜΑΕΙ όπως επίσης ΚΑΙ οι τιμές. Ελπίζω μόνο οι ψιλοαδιάφορες για μένα μπάντες να παίξουν 2/7 για να μην χάσω BoySetsFire γιατί ένα ενδεχόμενο δίλλημα μεταξύ αυτών και των Flogging Molly θα με ξενερώσει πολύ άσχημα.

Πω πω πω, γαμώ τις φάσεις…

Αυτό είναι ρρρρρρρρρρροκγουέϊβ…

[SPOILER]Καλά να περάσετε παιδιά…[/SPOILER]

Δυστηχως για εμας που ειμαστε πιο πολυ της μεταλ σκηνης, το φεστιβαλ για αλλη μια φορα ειναι μεγαλη αποτυχια. Ναι οκ, μας ειχαν συνηθισει τουλαχιστον μια μερα να ειναι μεταλ, γι’αυτο αλλωστε και λεγετε Rockwave, γιατι περιλαμβανει ολα τα ειδη, αλλα ατυχησαμε. Παλι καλα που απο περσι εχουμε το Sonisphere γιατι αλλιως θα ξενερωναμε ολοι απιστευτα. Μην ξεχναμε οτι το Rockwave ποτε δεν ηταν και οτι καλυτερο και φυσικα ουτε καν εφτανε τα μεγαλα φεστιβαλ της Ευρωπης. Δεν θα ξεχασω ποτε τις 2 συνεχομενες χρονιες με headliners τους Twisted Sister που ειδικα την 2η χρονια η φωνη του Snider δεν ακουγοταν καθολου. Παντως απο προπερσυ και σιγα σιγα μας εδειχναν οτι το line up θα αλλαζε δραματικα.
Τεσπα,εγω παντως ουτε απ’εξω δεν προκειται να περασω ( πιστευω οτι φετος θα καλυφθω με συναυλιες οπως Paradise Lost, Blind Guardian, Bon Jovi, Cradle Of Filth, Judas Priest & Sonisphere ). Καλα να περασετε οσοι πατε λοιπον και καλα χτυπηματα.

Υ.Γ. Ξεκολατε να τσακωνεστε για την μουσικη,ο καθενας εχει και τα ακουσματα του

A και για τους φίλους μεταλάδες (δεν το λέω ειρωνικά) η μέταλ μέρα πλέον είναι το Sonisphere. Απλά και ξεκάθαρα

χεχεχεχε therapy? γαμώ :slight_smile:

Ετσι ειναι φιλε μου και δεν μας χαλαει καθολου. Παλι καλα να λεμε που εγινε και αυτο γιατι θα ξενερωναμε απιστευτα. Το μονο που σκεφτομαι και φοβαμαι ειναι μην το χαλασουν και αυτο και σε 2-3 χρονια αρχιζουμε και φρικαρουμε, αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, γιατι το Sonisphere δεν γινεται μονο στην Ελλαδα,αλλα σε πολλες χωρες.
Αντε καλα να περναμε ολοι μας σε οτι και να ακουμε.
HEAVY METAL IS THE LAW

Με τρώει το χέρι μου τώρα να ρίξω τίποτα καντίλια στους “μεταλλάδες” που γκρινιάζουν για το Rockwave και περιμένουν το καλοκαίρι και το Sonisphere για να πάνε σε συναυλία, ενώ όλο το χρόνο γίνονται ένα σωρό πολύ ανώτερες συναυλίες με μέταλ συγκροτήματα στις οποίες πατάνε μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι, αλλά άσε, δε θα το κάνω…

Δεν χρειάζεται dude. Άσε να ξέρουμε εμείς καλύτερα!

Συγκεκριμενα φετος εχω ηδη δει Annihilator,Wasp,Therion,Helloween-Stratovarius και εχω ακομα να δω Paradise Lost, Cradle Of Filth, Blind Guardian , Bon Jovi , Judas Priest και φυσικα το Sonisphere. Το θεμα δεν νομιζω οτι ειναι ομως το φεστιβαλ και το ποσες συναυλιες παμε εμεις οι “μεταλλαδες” οπως μας αποκαλεις. Το θεμα ειναι οτι αλλο να πας σε εναν κλειστο χωρο που χωραει 2.000-3.000 κοσμο και να εισαι στο στριμωξιδι και στην καπνα και αλλο να πας σε εναν μεγαλο χωρο, καλοκαιρι με τον ηλιο , την ανεση σου και τις μπυρες σου. Αλλη αισθηση και γι’αυτο ισως οι περισσοτεροι να περιμενουν ενα καλο φεστιβαλ το καλοκαιρι.

Έχουμε λάηβ μέρα με Magnet, Kyuss Lives, Therapy?, Flogging Molly, Gogol Bordello κτλ μαζί και γκρινιάζουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ!
Και η μόνιμη ατάκα να είναι “Μα να μην έχει Muse, SOAD ή RATM???”

Λες και χρειάζεται κανείς τον σούπερ headliner για να περάσει καλά…

Προσωπικά προτιμάω το πρώτο, δηλαδή το μαγάζι.

Φίλος υπάρχει η πίπα ονόματι σόνισφιρ? Τέλος πήγαινε εκει.

Επίσης συμφωνώ τίγκα μ’ ένα ποστ του gore που είδα.

Παιδιά, metal-warriors που μάθατε το rockwave τα τελευταια 2-3 χρόνια, το rockwave δε ξεκίνησε ως μεταλ φεστιβαλ. Αρχές 2000 ξέρω γω (δε θυμαμαι ακριβως) έπαιζαν σε αυτό ονόματα όπως oasis, sonic youth κλπ οποτε ειναι ατοπο το οτι ξεκινησε ως μεταλ φεστιβαλ

@"Εφτάρι"
Μαλακίες, ο κλειστός χώρος ήταν και θα είναι το κύτταρο του μέταλ, κανένα χωράφι δε θα συγκριθεί ποτέ μ’ αυτό.

συμφωνώ και επαυξάνω…