ΕΛΑ ΚΟΨΕ ΤΑ OFF TOPIC
Παιδιά Please. Είπαμε όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει. απλό. μη λέμε τα ίδια και τα ίδια πάλι. όπως είμαι ο mr. έξυπνο να φέρει αυτά τα ονόματα με αυτή τη τιμή. δυνατό line up με gogol, flogging κλπ. όπως και η ελληνική μέρα. θα τιμήσουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=Gr46RJs0ixE
Περιμένω να ακούσω αυτό τον ύμνο μαζί με τους άλλους! θα βρούμε πετρέλαιο στο χωράφι από το χαμό!
Γράκχε. θα έχουμε προμηθευτεί 1 εξάδα guinness o καθένας και θα είμαστε μπροστά. Κάθε στίχο, κάθε γράμμα.
Καλό θα είναι να αλλάξει το όνομα του φεστιβάλ για να μην υπάρχει το κράξιμο (που καλά κάνουν οι περισσότεροι και το κάνουν). Σε σύγκριση με παλαιότερες χρονιές είναι μαύρα χάλια κυριολεκτικά. Το Rockwave ξεκίνησε με metal συγκροτήματα, καθιερώθηκε σαν Ελληνικό metal festival και μετά κατέρευσε. Με τέτοια ονόματα που έβαλαν ειδικά φέτος εγώ δεν πρόκειται να έδινα ούτε 50 cents. Φυσικά και θα διαλέξω το Sonisphere για φέτος (και απ’ότι φαίνεται για τα επόμενα χρόνια).
Πάντως πως φαίνεται πως έχουμε οικονομική κρίση ε?
πάντως
gogol + flogging molly + viza = :drunk:
Ρώτα το μπαμπά σου που θα σου δώσει 50-60 ευρώ να δεις Iron Maiden εν έτει 2011 αντί για Kyuss-Magnet και άλλα τέτοια ΜΗ-ΡΟΚ με 20 ευρώ περί κρίσης.
Απο ποτε το Rockwave ξεκινησε με metal και εγω δεν το θυμαμε:-k Οταν λεμε Rockwave εννοουμε κατι που ξεκινησε ως Rock Of Gods (96) και εγινε μετα RockWave…Συνηθως ηταν 3ημερο , με την 1 ημερα μεταλ και τις αλλες rock/indie/κτλ…
Καλομαθαμε με το Rockwave του 2005 και στο μυαλο των πιτσιρικαδων Rockwave=metal.
Το line up μπορει να ειναι καλο /κακο/αδιαφορο κτλ αλλα δεν παυει να ειναι κατι που ολοι γκρινιαζουμε αλλα στο τελος αρκετοι θα παμε:wink:
[B]ΡΕ[/B]:!: [B]FLOGGING MOLLY[/B]!!! :drunk:
-[B]Kyuss + Monster Magnet[/B] φύγαμε λέμε
Hellena σου εστειλα προσωπικο μηνυμα να βρεθουμε μεσα στη συναβλια, αμα θελεις απαντησε
edit: άκυρο.διαγράψτε το.
δεν εχει και τα τεραστια ονοματα, αλλα για την τιμη του εισητηριου ειναι σιγουρα value for money
αν και οντως το ροκγουεηβ μας εχει συνηθισει σε μεγαλυτερα ονοματα
[SPOILER]
φερτε strokes ρε![/SPOILER]
ΟΚ ειπαμε δν κολλανε, αλλα νταξει να νοιωθουμε και λιγο…
Παντως, μπορει το λαιν απ να δειχνει μετριο ,εγω ομως ειμαι τυχερος/ατυχος και δν εκατσε να δω ποτε ΜονστερΜαγκνετ ή Καιους και με 28 ευρω θα παω ανετα και θα πω και ευχαριστω.Το θεμα ειναι να ναι μαζι ,την ιδια μερα !
[SPOILER]Και για να γκρινιαξω και εγω λιγο,νταξ τα μεγαλα ροκ/μεταλ γκρουπ τα χουμε ξεχασει προ πολλου.Υπαρχουν ομως ενα σωρο ιντι/αλτερνατιβ μπαντες μεσαιου βελινεκους που μπορουν να τις φερουν ρε γμτ,να μην ανακυκωνονται κιολας ![/SPOILER]
ωραια εφοσον ειναι τα ξενα ιδια μερα,με gogol,flogging molly,kyuss lives,monster magnet,therapy στα 28 ευρω εγω ειμαι μια χαρα.
εκτος ενος απροοπτου,εγω θα μαι μεσα.
το λογικο ειναι gogol,flogging molly μια μερα και kyuss lives,monster magnet αλλη…
για μαζι δεν το κόβω
εγω πάντως σε αυτο το 2ημερακι ειμαι μεσα!!
εγω με βαση το ποστ του kourou το λεω,που λογικα ολο και κατι περισσοτερο θα ξερει.
Δλδ παίζει για την μέρα να μην έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα ακόμα? γιατί κάτι τέτοιο καταλαβαίνω εγώ από το τελευταίο ποστ…
kyuss lives μονοι τους ποσο εχουν ρε?
30 τα μισά, 35 τα άλλα μισά.
μια χαρουλα φετος…ειναι κατι διαφορετικο…κ κακα τα ψεματα δν νομιζω πως γινεται καλυτερο με κανα αλλο ονομα,ειδικα με τετοια τιμη… αξιολογο…μπορω να πω πως μετα απο κλατς,αυτο με χαροποιει παραπανω απο ολα τα αλλα φετος. μην ειστε γκρινιες επιτελους…και soad με 15 ευρω θα ζητησουν πολλοι να μπουν τσαμπα ετσι οπως παμε
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι συνοπτικός.
-
Καταπληκτικές τιμές (θυμάστε που σας τα έλεγα και δε με πιστεύατε;;; :p)
-
Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί είναι και γαμώ. Ντάξει φέτος θα δούμε τα πάντα. Μη ξεχνάτε ότι και οι “μικρές” μπάντες μπορούν να βγάλουν κέφι. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Τώρα αν εσείς περιμένατε SOAD ή RATM ε είστε εκτός ελληνικής πραγματικότητας (άλλωστε έχω αναφέρει και πιο παλιά ότι οι SOAD έχουν κλείσει για το 2012 αλλά δεν μ’ακούτε :roll:)
-
Όσοι κάνουν flaming περί Ψαραντώνη ή απλά έχουν άγνοια περί του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, συγνώμη [B][SIZE=“4”]ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ[/SIZE][/B], ή είναι άμπαλοι.
-
[SPOILER][COLOR=“Green”][SIZE=“7”]FLOGGING F’CKING MOLLY ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE][/COLOR]
Γράκχε σε θέλω εκεί μαζί εεεεεεεε[/SPOILER]
- Tώρα το συνειδητοποίησα… ΙΚΕΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ να μην είναι οι FM 2/7… έχει ΒoySetsFire…
Απ’τα πιό ενδιαφέροντα πράγματα που άκουσα τελευταία… Κ που σίγουρα δεν περίμενα ν’ακούσω εδώ.