Rockwave Festival 2011

[B][SIZE=“7”]Υ
Π
Ε
Ρ
Κ
Α
Υ
Λ
Α[/SIZE][/B]

ΠΟΥΤΣΑ,ΣΟΥΖΑ,ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑ ΛΕΜΕ!

[B][SIZE=“3”]ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕ ![/SIZE][/B]

[SPOILER]Κλαιει ακομα κανεις ?[/SPOILER]

[SPOILER]Τριτη φορα που θα δω Προντιτζι μεσα σε δυο χρονια .Παει θα το καψουμε τελειως ! :dunno:[/SPOILER]

to lineup ths terra stage einai 8O8O8O8O8O8O

Τι έχουνε πάθει στη didi music??? Εντάξει, και με Prodigy στην ούτως ή άλλως καυλωτική τρίτη μέρα (και με το εξίσου καυλωτικό εισιτήριο των 28 ) έδεσε το γλυκό…

Πω ρε, καλά θα περάσουμε το καλοκαίρι τελικά.

ΚΑΥΛΩΣΑ με 3η μερα.

πραγματικά θα αφήσουμε τα κόκκαλα μας στη μαλακάσα στις 3 Ιουλίου!!!
απλά ελπίζω ναρχίσουν να βγαίνουν οι μπάντες από πολύ νωρίς για να μην είναι κουτσουρεμένα τα σετ… τι θα πρωτοδούμε!!!

Παιζιε να ειναι το καλυτερο lineup στην ιστορια του rockwave.

Θα πεσει φωτια να μας καψει:wink:
Βγαλε εξω τις metal days… και ετσι προχειρα
1999 lineup
Prodigy + Terror X Crew
The Afghan Whigs
Bloodhound Gang
Queens of the Stone Age

1998 lineup
Pulp
Sonic Youth
Ta Ksilina Spathia
Puressence

Και πολλα αλλα παραδειγματα

Αυτο που με διαφορα ειναι το φετινο ειναι το καλυτερο ever value for money:wink:

χαλαρά θα παίξει άδεια δευτέρα - τρίτη για να την παλέψουμε με δίδυμο θανάτου rockwave-priest :smiley:

auto… min trelathoume kiolas.

[SIZE=“2”][B]ΤΕΡΜΑ ΠΟΡΩΣΗ[/B][/SIZE] :!:

Hats off φέτος στην DiDi. Έπαιξε πολύ μεγάλη μπάλα. Πρέπει να το παραδεχτούμε!!!

ναι ρε γαμωτο μου! #-o

Συμφωνώ. Όχι μεγάλη πώρωση για Prodigy από τη μεριά μου, αλλά θα ήθελα να λέω ότι τους έχω δει. Η τιμούλα στα ίδια επίπεδα. Αυτό συζητάγαμε τις προάλλες με αλεξ, μεγάλη κίνηση από πλευράς didi. Ελπίζω σε παρόμοια και στο μέλλον.

Προσωπικά δεν μ’αρέσουν οι Prodigy τους είδα μια φορά ούτε ένα χρόνο πριν και μου φτάνει. Αλλά το να φέρει ως headliner ένα τεράστιο συγκρότημα που πληρώσαμε πέρσυ 40? νομίζω σε ένα ήδη πολύ καλό line up και η τιμή να είναι πάτωμα ε οκ. Είναι ότι πιο καλό έχουμε δει από άποψη τιμής/αξίας πιστεύω!!!

πηρα σημερα τικετο για την 3η μερα…
28ευρωπουλα ειναι 1 χαρα για το συγκεκριμενο πακετο…

Aυτο.

Βεβαια, αν καποιος εχει ψυχολογικα και θελει να μας πει για “ονοματα” ή για φεστιβαλ που δεν ειναι ροκ, εμεις νο προμπλεμ. :!:

Επαιξαν οι QOTSA κατω απο ολους αυτους;;; :?

ε το 1999 1 αλμπουμ ειχαν βγαλει μονο νταξει

γαματα νεα!καραπουταναριο!καλυτερο rockwave priest,megadeth,savatage…