Rockwave Festival 2011

πολυ κομπλε φετος! 28 ευρω για Prodigy,Gogol Bordello (αν και δεν μαρεσουν καθολου),
Κyuss,Monster Mognet και πολλα αλλα ! και σκεφτειτε πως περυσι μονο για Prodigy σκασαμε 43! και επισης οσοι πηγαν Kyuss εσκασαν 30-35! ενω τωρα 28 ευρω για ολα αυτα! μια χαρα λογικα θα ειμαι παρον στο event

Απο site Prodigy

paidia to eisithrio 3hmerou tha parameinei 65 euro eno exoune meinei alla 1000 peripou 28aria kai ystera h timh tha paei 35…

Από το fb του RW

μαπαααα!!!

μην ειναι 1000 και τα 35 μονο γιατι θα τη φανε την χριστοπαναγια τους πασχαλιάτικα…

μεσα στο μήνα πιστεύω να το τσιμπήσω το τικετακι… :stuck_out_tongue:

και γαμω τα φεστιβαλακια βγηκε! :smiley:

κακο ομως που θα το πανε 35,δεν λεω δεν ειναι ασχημη τιμη αλλα αλλο 28 και αλλο 35…

ρε μαγκες ενας τυπας στο facebook του RW λεει πως πηρε 3ημερο εισητηριο και την τριτη μερα εχει headliners τους Prodigy! τωρα δεν ξερω ποσο αληθεια λεει,αλλα πιστευω πως μπορει να εγινε μια πατατα τυπου να ειχαν βγαλει εισιτηρια πριν καλα καλα τους επιβεβαιωσουν,οπως εγινε και με τους Alice in chains στο sonisphere

Είχα άδικο λοιπόν :oops:
Το άκουσα σήμερα το νέο στο ραδιόφωνο κι έπαθα ένα μικρό σοκ. Τώρα πρέπει να ΤΡΕΞΩ για εισητήρια γιατί θα εξαντληθούν στο άψε σβήσε τα φθηνά… Πάντως πλάκα έχει, με το που έκλεισαν κι οι Prodigy όλοι είστε ευχαριστημένοι και το βούλωσαν αυτοί που γκρίνιαζαν:roll: :lol:

xex phra 28ari.

den exw ellhnika sto pc.

βασικά έχω.

Αν και τρομερο value for money ως προς αριθμο bands, ζητημα να μεινω για περισσοτερο απο 2 μπαντες. Η τριτη μερα ειναι ο πιο απιστευτος αχταρμας που’χω δει σε φεστιβαλ.

[SIZE=“4”]Κρίσιμο Ερώτημα:[/SIZE]
Το εισητηριόσπιτο θα κλείσει για πάσχα, γιορτές και πανηγύρια τις ερχόμενες μέρες? Κι αν ναι, πότε θ’ ανοίξει να πάω??

Παρε ενα τηλεφωνο και γραψε και την απαντηση εδω αν μπορεις! :smiley:
Μη χασουμε τα 28αρια τσαμπα! :stuck_out_tongue:

Τριτη ανοιγουν ολα τα μαγαζια ρε παιδια.Σιγα μην μεινει κλειστο για ολες τες διακοπες του Πασχα,τι ειναι,σχολειο?

άσχετο…και αύριο ανοιχτά δε θα ναι;

το τικετχαουζ της Θεσαλονικης αποκλειεται,εδω ο τυπος κλεινει καθημερινες οτι ωρα του κατεβει επειδη βαριεται.

σαηλεντ φτανει με τα ΑΣΧΕΤΑ

Τζο FOREVE ΡΕΕΕΕ!!!

Η αργοπορία προσωποποιημένη… #-o

Νταξ μη μας φας :-s
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση πάντως! Χμμ, πρέπει να πάω πρωί-πρωί την τρίτη… ελπίζω να μην μαζευτεί καμιά ουρά πωρωμένων σαν και την πάρτη μου, μισώ τις ουρές.

Πήρα σήμερα 28άρι (συνολικά πήραμε πάνω από δέκα) και αύριο είναι ανοιχτό το tickethouse - Αθήνα όπως όλα τα καταστηματα.

πηρα κ εγω 2 28αρια για 3/7

με τετοια τιμη αξιζει μια εκδρομη στην εξοχη :stuck_out_tongue:

Αγόρασα και εγώ εισιτήριο για την τρίτη μέρα…Ήταν κανονικά ανοιχτό το ticket house…Σο εισιτήριο δεν υπάρχουν οι Prodigy (μάλλον είναι από τα παλιά εισιτήρια , πριν τους κλεισουν οριστικά)…:-k