Θ’ αστειεύεσαι, έτσι?
Δηλαδή οκ, και γούστα είναι αυτά και τα λοιπά, αλλά τι ακριβώς να κλάσουν οι PULP μπροστά σε KYUSS, MONSTER MAGNET και THERAPY?
Θ’ αστειεύεσαι, έτσι?
Δηλαδή οκ, και γούστα είναι αυτά και τα λοιπά, αλλά τι ακριβώς να κλάσουν οι PULP μπροστά σε KYUSS, MONSTER MAGNET και THERAPY?
σιγουρα ειναι γουστα αυτα…εγω παντως πιστευω οτι το 05 εγινε το καλυτερο rockwave…
θα συμφωνήσω με ChrisP… η φετινή 3η μέρα είναι αντικειμενικά πολύ καλύτερη από τα rockwave που αναφέρεις…
για του 99 π.χ… θες να πεις ότι οι Terror X Crew, The Afghan Whigs και Bloodhound Gang ήταν μεγαλύτερα ονόματα από Gogol, Flogging, Monster magnet, Therapy και Marky ramone???
εγώ πιστεύω ότι τα καλύτερα rockwave ήταν του 05 (που είχε 5 μέρες αν θυμάμαι σε δύο δόσεις και μόνο το ότι περιελάμβανε sabbath με ozzy φτάνει) και του 07 που είχε cornell, plant, metallica, heaven and hell, dream theater, iced earth κλπ…
ρε παιδες , δεν βαζουμε στη συγκριση τις μεταλλικες μερες…τις ΡΟΚ-πιο εναλλακτικες βαζουν…
Έβγαλα σήμερα…
o από πάνω λέει αλήθεια … παίζουν 28αρια με το κιλό ακόμα… δεν ξέρω για πόσες μέρες βέβαια γιατί εμείς πήραμε 8 ας πούμε και ο μπροστάς μας άλλα 5…
[SPOILER]* πρώτη φορά μετά από αιώνες που αγοράζει όλη η παρέα τίκετ… αν δεν παίξει μπινιά μεγάλη, θα αναγκαστώ να πω μπράβο στο Λώρη.[/SPOILER]
θα αυξηθεί η τιμή?Τι παίζει?
Βγήκαν σήμερα τα 35άρια πάντως σύμφωνα με την σελίδα του ελληνικού fan club των Prodigy.
Τώρα αν έχει 28άρια ακόμα δεν ξέρω!
ήδη πωλούνται στα 35, και απ’ότι διάβασα κάπου θα πάνε στα 40 αργότερα.
didi είναι, βιαστείτε καλύτερα.
μπα στο δελτίο τύπου της didi έλεγε μόλις τελειώσουν τα 28 θα πάει 35. Δεν νομίζω να φτάσει τα 40… ελπίζω δλδ
Εεεε…δεν πειράζει
Έτσι κι αλλιώς από το internet έβγαινε 31?
Πιο καλά κάθεται το 28άρι όμως
Edit:Στο ticketpro έχει ακόμη των 28?(31 λόγω net)
Θα τσιμπήσω αύριο αν υπάρχουν ακόμη
στο σαιτ της ντιντι ωστοσο το μονο που ειδα ειναι:
‘‘Τα εισιτήρια της Κυριακής 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?’’
ο κοσμος το’χει τουμπανο κ αυτοι κρυφο καμαρι; ελεος δλδ…
στο δελτίο τύπου πάντως που είχαν στείλει στο mail μου έγραφε και για 35?
Στο ticketpro γράφει
General admission Regular 38,50 EUR
https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/740/rockwave-festival-2011
Άρα μιλάμε πλέον για 35άρια
Αντε γεια από μένα :bye: Ανακοινώθηκαν και moonspell στο sonisphere οπότε άκυρο για τρίτη μέρα rw. Για μένα παίζει πλέον μόνο η πρώτη μέρα rw που έχει ακόμα 28 ευρόπουλα. Αν αυξηθεί και αυτό θα φάει άκυρο σίγουρα.
Σήμερα πάντως πήραν φίλοι μου και είχαν 28 ευρά!
Eμένα μου βγάζει ακόμη 31?:-k
Δεν έχω λεφτά στην κάρτα όμως
Για μερικά ? παραπάνω δεν έγινε και τίποτα
Εγώ λογικά πάω για 3ήμερο… Ελπίζω μόνο να μην δούμε και εκεί μια αναδιάρθρωση εισιτηρίου…
ο Admin στο fb του rockwave ειπε παντως πως η τιμη του τριημερου θα παραμεινει οπως ειναι
Πάπαλα τα 28άρια από το τίκετ χάουζ. Μόνο 35άρια πλέον.
Τσίμπησα 3. Τουλάχιστον μπήκαν οι Πρόντιτζι στο απόκομμα και όπως και να το κάνουμε είναι ωραίο να βλέπω στο ίδιο λάιν-απ Πρόντιτζι, Κάιους και Μάνστερ Μάγκνετ.
σε μας πανω ελπιζω να εχουν μεινει μερικα,αυριο παω