Παιδια εχουν ανακοινωθει οι ωρες που θα παιξουν οι μπαντες?
Μπα…
το πήραμε και το τικετ
1α τελειώνει η εξεταστική 3ς θα γινει το πάρτη καλη φαση…
το μονο που ελπίζω ειναι να μη πεσουν τιποτα kyuss και flogging molly την ιδια ωρα!!!
:papas:
Κι εγώ τσίμπησα εισητηριάκι σήμερα. Εντωμεταξύ, πριν λίγο ανακάλυψα ότι ο Marky Ramone έχει φωνητικά τον Michale Graves. Γκάβλες. Γενικώς παίζει να μην το κουνήσω ρούπι από Terra Stage τελικά.
Παίζει πολύ άσχημα αυτό το σενάριο
Και δεν θα δειτε Flogging Molly? Φαουλ!!!
Εδώ πρέπει να συμφωνήσω
α φλογκινγκ μη διανοηθειτε να χασετε! τους ειδα στο ροκ ιν ιντρο μιλανο και εκαναν ενα φανταστικο λαιβ!
γι’ αυτο το λογο ΔΕΝ πρέπει να πέσουν την ειδα ωρα με kyuss!!!
Αααααα μαλακία μου. Νόμιζα παίζανε σ’αυτό το stage. Εγώ για Flogging Molly αποκλειστικά κατεβαίνω! Όπως και το 08 έτσι και τώρα για τρελό πάρτυ!!!
γι’ αυτο το λογο [B]ΠΡΕΠΕΙ[/B] να πέσουν την ίδια ωρα με kyuss!!!
Astaldo αν δεν εχεις δει gogol ετοιμάσου για το σοκ(σε θεμα party)…
Τους είδα τον Μάρτιο. Οκ καλό χαβαλέ βγάζουν αλλά δε τους μπορώ. Γενικά αυτό το balkan στυλ
Συμφωνω απολυτα. Ειδικα αμεσως μετα τους Floggin Molly η συγκριση θα ειναι μοιραια!
gogol >>> flogging…
εδώ θάμαστε
Γούστα είναι ρε παιδιά όχι ποιος την έχει πιο μεγάλη. Εγώ και κάποιοι άλλοι προφανώς γουστάρουμε πιο πολύ FM και άλλοι πιο πολύ GB simple as that!
μετα απο τοσα χρονια παρουσιας το Rockwave festival εχει πλεον καθιερωθει στην συνειδηση ολης της μουσικης ευρωπης και μπορει πλεον ανετα να συγκριθει με τα φεστιβαλ της σλοβακιας και της λετονιας
well done didi:thumbup:
Από ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL στο fb οι ώρες για την 3η μέρα (με μια μικρή επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω αν είναι 100% επίσημο):
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
The Prodigy 22:45
Gogol Bordello 21:15-22:15
Kyuss Lives! 19:00-20:00
Monster Magnet 17:30-18:30
Marky Ramone?s Blitzkrieg 15:30-16:30
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
Flogging Molly 20:00-21:00
Therapy? 16:30-17:30
Viza 14:00-15:00
Dept. 12:15-13:00
63 High 11:15-12:00
αν ισχύει θαναι γαμάτα γιατί δεν υπάρχει καθόλου επικάλυψη!!! θ’αφήσουμε τα κόκκαλα μας εκεί…