όντως θα αφήσουμε τα κοκκαλά μας!!! πρέπει να υπάρχουν πολλα εφόδια
Μία ώρα Flogging
Και πότε βάλανε τους 63 ψηλούς;;;; ΓΑΜΩ αν και δεν νομίζω να πάω από τόσο νωρις!!! Θα πεθάνω!
Μια χαρά οι ώρες πάντως!!!
εχουμε να ριξουμε πολυ περα δωθε.Βασικα απο τις 4.30 μεχρι τις 9 θα τρεχουμε.Φαση θα χει.
Και τώρα περίμενουμε αντιδράσεις του στυλ γιατί αυτοί πάνω απο τους άλλους?
Αν είναι αυτές οι ώρες τότε είναι άψογα!!!
Αυτό το κενό 18:30 - 19:00 δε το δίνουν στους kyuss?Αν και μετά απο therapy και mm θα πρέπει να πάρουμε δυνάμεις γιατί η συνέχεια δεν έχει ούτε ανάσα!!!Δευτέρα βλέπω να παίρνω ρεπο…καταραμένα γεράματα… :lol:
Πω και κάποιος μου είχε πει ότι παίζει να παίξουν σε κάποια φάση flogging και Kyuss την ίδια ώρα. Ευτυχώς μακάρι να ισχύει το πρόγραμμα
Δηλαδή το πανηγύρι ξεκινάει 15.30 και τελείωνει 24.00 χωρίς διάλειμμα, μάλιστα.
Άμα έχει και 35 βαθμούς, δε μας βλέπω καλά.
Το κόβω στους Prodigy να είμαι αγκαλιά με κανένα δέντρο για να αντέξω στο τέλος.
Εγώ πάντως θα περιμένω τα λεωφορεία να φύγουμε αραχτός
γιατί να δουλεύω την δευτέρα???:?
Ε και;;; Απλά θα κοιμηθείς λιγότερο. Εγώ τι να πω ρε μλκ και όλοι οι βόριοι που θα φύγουμε καπάκια;;;
δεν έχεις κι άδικο! αλλά έλληνες είμαστε ρε φίλε, δε γίνεται να μη γκρινιάξουμε λίγο
πολυ καλο πρόγραμμα χαίρομαι!!!
αντιηλιακο μη ξεχάσουμε μονο γιατι θα λιώσουμε…
22:45 οι prodigy… πρώτη φορά τοσο αργα headliner εε?
οπα το πρόγραμμα δεν ειναι επίσημο χρηστής το έγραψε… :S
Καλά, δεν γινόταν να κάνουνε παρόμοιο πρόγραμμα χωρίς επικαλύψεις και στο sonisphere οι μαλάκες που οι μπαντες ήταν λιγότερες?
Ε αει στο διάολο πια :thumbdown:
Kαι γαμω!!!
15.30 ως 21.00 στις επαλξεις για Marky Ramone, Therapy?, Monster Magnet, Kyuss lives! και Flogging Molly, διαλειμμα στους Gogol Bordello (:p) και αποτελειωνομαστε στις 22.45 με Prodigy.
Σουπερ το προγραμματακι, σουπερ το φετινο RW, σουπερ ολα μεχρι τωρα.
:vibrate:
εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη
και παιδιά μην ξεχνάτε τους VΙΖΑ… είναι πολύ καλοί… η ώρα που βγαίνουν είναι το ζόρι… :-k
Το ίδιο ακριβώς έχω να πω και για τους 63High αν και υποπτέυομαι ότι δεν θα τους δούνε πάνω από 40 ατομα!
πάντως επειδή το όλο σκηνικό φαίνεται too good to be true για διοργάνωση της didi και επειδή ο Chuck Loris μπορεί να ξαναχτυπήσει, εγώ κρατάω μια επιφύλαξη για το αν όντως θα ισχύσει αυτό το πρόγραμμα…
Για μένα πάντως θα είναι ίσως το μοναδικό φεστιβάλ στο οποίο θα’ χω πάει και θα’ χω ξεκουραστει σαν σε διακοπές, με όλη τη σημασία του ορου. Κι αυτό γιατί ό,τι μπάντα μ’ ενδιαφέρει την έχω ξαναδεί οπότε δε με κόβω να χτυπιέμαι ξανά σαν την πρώτη φορά, οπότε θα αράζω με τη μπυρίτσα μου και τα σουβλακάκια μου και θα απολαμβανω τα σετακια, ενω ό,τι μπάντα δε την έχω ξαναδει και δεν με ενδιαφέρει άμεσα, πάλι θα την παρακολουθήσω αραχτός, με τη συνοδεία καλής παρέας και δροδερών μπυρών. Και γαμώ:D
Αντε ίσως να κουνήσω κωλαράκι σε κανά κομματι από Marky, και Prodigy, πάλι, γιατί το σηκώνουν αρκετά.
Εγώ ξεκινάω από Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ(είχε ξεμείνει ένα επιστροφής) στις 10.
Με είπαν ότι μπορώ να πω στον οδηγό να με αφήσει σε κείνη την στροφή στη Μαλακάσα που έχει το 1 διόδιο.Ξέρετε αν ισχύει;
Το πρόγραμμα πολύ καλό και προβλέπεται να είναι πολύ κουραστική η μέρα!
Ελπίζω να κατέβω τελικά
το 2008 που ηταν να κατεβω για Linkin Park(απο Λαρισα) ειχα ρωτησει στα ΚΤΕΛ και μου ειχαν πει οτι γινεται. αλλα παρε ενα τηλ για καλο και για κακο στα ΚΤΕΛ να ρωτησεις