Rockwave Festival 2011

αυτο!
εγω τους ειδα με τακιαν και μου άρεσαν πολυ μπορώ να πω…
2 ομως… μακάρι να πεισω τους δικούς μου αλλα δύσκολο!!! :frowning:

οι 63 High και Oι Dept. τι ειδους περιπου παιζουν??

Οι 63 παίζουν Ska

Για 1η μέρα ξέρουμε κανένα πρόγραμμα με ώρες? Γιατί στο FB τον παίζουν οι μαλάκες…

μπορει να τoν παιζουν και σε αλλο site.

Λιγο περιεργο μου ακουγεται το προγραμμα. Ειχα την εντυπωση οτι στους ορους λειτουργιας του Terra Vibe ηταν να τελειωνουν ολα γυρω στις 11.30 με 11.45. Μην ξεχναμε οτι πισω απο την μαντρα πισω απο τη σκηνη ειναι η εκταση των Ιεχωβαδων οι οποιοι απο την αρχη δεν το πολυθελαν να εχουν τετοιες εκδηλωδεις ολη νυχτα. Θα δουμε…

Ερώτηση: Την τρίτη ημέρα τα εισιτήρια πόσο κοστίζουν στα ταμεία του terra vibe?

Δεν εχει ειπωθει κατι, αλλα πιστευω ενα καπελο της ταξης των 5-10 ευρω θα το φαμε, επειδη didi εισαι…

Μέσα είσαι!

Τα πρώτα εισιτήρια της Κυριακής, 3 Ιουλίου, τα οποία και εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 28 και 35 ?. Τα επόμενα κοστίζουν 40 ?, ενώ στο ταμείο θα πωλούνται 45 ?.

Ευτυχώς τσίμπησα από φίλο συμφορουμίτη 28άρι!

ουτε 35αρια μειναν?!Γαμωτηνπουταναμου.

Ναι, “δεν εμειναν”.

Γαμω τις μανες τους γαμω!!!

Ειπα τοσο καιρο να μην παρω 35αρι, γιατι θα 'πρεπε καποιος να μου το στειλει, οποτε παλι θα πληρωνα ενα 40αρι συνολο.

Αλλα τωρα 40 και ταμειο 45 γαμω τον αντιθεο σας!;;;

από 28 -> 35 -> 40 ->45!!!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ

να πάρτα μαλάκα να βαριέσαι να περπατήσεις 10 λεπτά να

Kι οσο σκεφτομαι οτι επειδη δεν ειχα αλλα φραγκα οταν εστειλα ενα φιλο για Waters, δεν πηρα τρελαινομαι.

12?, επειδη απλα δε μενω Αθηνα γαμω τη γαμωdidi σας!! :x

Για μια συναυλια που ξερω οτι θα παω οταν βγηκε …ΓΑΜΩΩΩ

Δεν ειχα λεφτα τοτε ρε ηλιθιε,ειχα να παρω για πενταγκραμ,γουοτερς και τρανκουιλιτυ.Να.

Πω τα καντηλια τους μεσα

τι 40 ρε γαμω το οικονομικό σας πακέτο!!! #-o

Το θεμα δεν ειναι τα 12 ευρω, ειναι πως παει 30% πανω, λολ, ντιντι ρε!

Νταξει, τι να πεις τωρα για αυξηση τιμης, το ψηνω σχεδον να μην παω.

Το πακετο εξακολουθει να ειναι οικονομικο.

Η μαλακια ειναι οτι αυτο ηταν κατι που ξεραμε και περιμεναμε με τη γαμωdidi.

Aπλα, επειδη ειτε δεν υπαρχουν και παντα 28? ή 35? προχειρα (:p) ειτε επειδη ορισμενοι δεν ειμαστε σε θεση ανα πασα στιγμη να παμε tickethouse ξερωγω, χασαμε 12 ευρουλακια.