Rockwave Festival 2011

Ε αει σιχτιρι πια, 3 αυξήσεις τιμής ρε αθεόφοβοι?
Μας τα μασήσατε με το Sonisphere, φτάνει. ΑΠΟΧΗ, και ας μην δω Magnet κ Kyuss. :thumbdown:

από 28 ευρά 45 ε??? ελλαδάρα φορέβα 8)

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑ*****Α ΤΟΥΣ! Κάθε φορά ξινό μας το βγάζουνε οι πούστηδες!!!

Καράγυφτοι! Δεν έχω λόγια λέμε. Ευτυχώς πρόλαβα τα 35άρια, αλλιώς έπαιζε πολύ σοβαρά να μην πάω.

To ότι τα 35άρια θα ήταν περιορισμένα, είχε αναφερθεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση?

Στο σάιτ τους ακόμα γράφει αυτό:

Rockwave Festival 2011!
www.rockwavefestival.gr
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!
Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ? και συμπεριλαμβάνεται το camping
Τα πρώτα εισιτήρια της Κυριακής 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?
Τα επόμενα κοστίζουν 35 ?

χωρίς αναφορά σε 40άρια.

Στο mail που έστειλαν σήμερα γράφει

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ? και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το camping.
Τα πρώτα εισιτήρια της Παρασκευής, 1 Ιουλίου, τα οποία εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 28 ? . Τα επόμενα κοστίζουν 35 ?, ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν 40 ?.
Τα πρώτα εισιτήρια του Σαββάτου, 2 Ιουλίου, τα οποία εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 12 ?.Τα επόμενα κοστίζουν 15? ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν 20 ?.
Τα πρώτα εισιτήρια της Κυριακής, 3 Ιουλίου, τα οποία και εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 28 και 35 ?. Τα επόμενα κοστίζουν 40 ?, ενώ στο ταμείο θα πωλούνται 45 ?.

γαμώ;

ε δεν βαζουν μυαλο οι γυφτοι ντιντιδες γαμω την απληστια τους.εκει που ειμαι ετοιμος να παω για εισητηριο βλεπω οτι το ανεβασαν στα 40!!γλυκαθηκαν φαινεται οταν ειδαν οτι η 3η μερα θα χει μεγαλυτερη προσελευση απο περισυ.οκ λογικο αλλα η γυφτια ειναι γυφτια.οποτε μαλλον ακυρο για φετος.
προσελευσεις ιδια με την περσινη θελουν για να στρωσουν , που για να σωσουν την κατασταση και τα ρεζιλικια εβαζαν 4 ατομα με ενα εισητηριο των 40.

Χωρις να αναφερεται φυσικα σε συγκεκριμενο αριθμο.Τα πρωτα και τα επομενα,οχι τα πρωτα χιλια και τα επομενα δυο χιλιαδες ξερω γω.

Ε ρε γαμημενοι,ξενερωσα τρελα.

Απο την αρχη η φαση ηταν “too good to be true”…

Βεβαια, για το φετινο RW γειωσα τους Iron Maiden.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην παω, αλλα ξενερωνεις γαμω.

Απλά ΤΡΑΓΙΚΟΙΙΙΙ!!! Έλεος !!!
Άλλα γράφουν στη μία ανακοίνωση άλλες τιμές στο τέλος…??
Κρίμα γιατί ήταν καλό πακετάκι… :frowning:
ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στους ξεφτίλες!!!

Φταίμε και μεις. Μα είναι ποτέ δυνατόν να μην μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας ή τον αέρα γύρω μας ότι τα εισητήρια θα πήγαιναν 40 ρε παιδί μου… απαράδεκτοι είμαστε…[-X

Aυτο βασικα…

Ποσο νομιμο ειναι αυτο τωρα ?Τους τραβας μια ομαδικη καταγγελια να στρωσουνε ?

[SPOILER]Παντως μενουν ακομα δεκα μερες,προλαβαινουν να το πανε 50 ευρω και να βαλουν και πιτσΑ στα 70 . :!:
[/SPOILER]

Τον παίρνουν άγρια μου φαίνεται
Σήμερα το απόγευμα θα έδειχνε αν θα πάω τελικά γιατί περίμενα το ok από έναν φίλο αλλά ξενέρωσα τώρα…40? δε δίνω να παν να γαμηθούν
Δεν είναι τα 5? επιπλέον(100+ θα μου έβγαινε έτσι κι αλλιώς το όλο story οπότε κλάιν τα 5 παραπάνω) αλλά η γαμημένη συμπεριφορά τους
Θα ακύρωνα και 5ημερο στο Πευκοχώρι[-X

Όσοι γκρινιάζουν για αυτό που όλοι περίμεναν να γίνει, να έρθουν στα Μουσικά Κύματα στη Ν.Μάκρη που είναι τσάμπα και σπέρνει.

Πραγματικά ποιον έχουν βάλει για υπεύθυνο marketing πόσο χαζός παίζει να είσαι για να ανεβάζεις έτσι τις τιμές και να ξενερώνεις τον κόσμο μπορούσες από την αρχή να έχεις μία μέση τιμή πού θα φαινότανε και γλυκιά στο μάτι τώρα από 28-40 έκαναν μεγάλο λάθος και έχασαν πολύ κόσμο.

Θα επιμείνω λίγο:

Κάποια στιγμή ανακοινώθηκαν οι PRODIGY και ότι τα εισιτήρια από 28 ευρώ θα κόστιζαν πλέον 35. Καμιά αναφορά για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων των 35 ευρώ, καμιά αναφορά για διαφορά τιμής στο ταμείο.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι τα εισιτήρια των 35 ευρώ εξαντλήθηκαν.

Πόσο νόμιμο είναι αυτό? Δεν υπάρχει εξαπάτηση καταναλωτή? Το rocking ως χορηγός επικοινωνίας τι θέση παίρνει?

Να βάλουν και την μπύρα στο πλαστικό 10 ευρώ… 3 είναι λίγα… ΟΥΣΤ!

που ζούνε?

To θεμα ειναι το κατα ποσο νομιμο ηταν να πανε τα εισητηρια απο 28 σε 35, οταν ανακοινωθηκαν οι Prodigy.

Γιατι με την ιδια λογικη, τωρα, θα σου πουν προστεθηκαν οι 63 High, γι’ αυτο και η αυξηση.

Παμε παλι με QQing…

ΜΗΝ ΠΑΤΕ!

Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να το πιασετε το νοημα οτι οσο τους πληρωνετε τοσο θα βρισκουν να σας τα κανουν;;;;

και άλλος ξενερωμένος εδώ.

Για κάποιο λόγο ήμουν πεπεισμένος ότι το μάξιμουμ θα ήταν 35ευρώ.

Στατιωτικές βερμούδες για καμουφλάζ, καλά παπούτσια για αναρριχήσεις, και μάλλον -αν είμαστε τυχεροί- τα λέμε μέσα:)