Ναι, φαντάζομαι ότι θα ζήτησαν υπέρογκη αμοιβή οι τύποι, είναι πρώτες φίρμες παγκοσμίως. :lol:
Τα νομικά δεν τα ξέρω, γι αυτό ρωτάω.
Όμως νομίζω αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η μία προσθήκη (και μάλιστα σε θέση headliner) διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του φεστιβάλ, έτσι ώστε να δικαιολογεί αύξηση τιμής. Η προσθήκη των 63HIGH είτε γινόταν είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα.
Τέλος πάντων, η πλάκα είναι ότι συζητούσα με eNick τις προάλλες περί του πειρασμού να ξανανέβω στο χωράφι λόγω line-up 3ης μέρας και τελικά η Didi κατάφερε να με κάνει να βγω απ τη διαδικασία. Συν 35 ευρώ για τον ιούλιο λοιπόν!
Δεν ειχα σκοπο να παω, αλλα οταν το ειδα αυτο με επιασαν γελια. Κλεψιμο ΜΕΣ στην μαπα. Σορρυ, αλλα οποιος αγορασει τικετ τωρα θα ειναι το λιγοτερο θυμα και μαλακας.
Αυτό
Το πακέτο εξακολουθεί να είναι δελεαστικό(οι Prodigy μόνοι τους 40+ είχαν πριν λίγους μήνες) αλλά αυτή η πουστιά των φραγκοφονιάδων δε χονεύεται εύκολα
Απλα αναφερω οτι αν ειχαν το δικαιωμα με την προσθηκη των Prodigy να αυξησουν την τιμη, τωρα για να βαλουν ενα νταβατζιλικι +5? σε οσους δεν πηραν, προσθετουν αλλη μια μπαντα.
Πηγα να σπασω το σερι μου(3 χρονια που δεν πατησα rockwave) αλλα τελικα καταφεραν να με ξενερωσουν(4η χρονια σερι αρα:D), κριμας γιατι ηθελα τρελα monster magnet, gogol bordello και floggin molly. Τα 5 ευρω+ για μια μπαντα απο την Σαλονικη μονο κλεψιμο ειναι, ελπιζω να μην πουλησουν ουτε εισιτηριο απο σημερα και επειτα.
Εδιτ: Εντωμεταξυ ανεβηκαν οι τιμες και στις 3 μερες? Προστεθηκαν και στις αλλες καινουργια ονοματα?
δε το βάλανε το τάληρο λόγω μπάντας, ήταν οργανωμένο το έγκλημα.
πήγαινε καλά η προπώληση και σαν πονηρίδηδες που είναι είπαν “βουρ στο ψητό”.
επιχειρηματικά μυαλά
Και δεν εισαι οταν μια εταιρεια που συμπεριφερεται ετσι, δεν τη στηριζεις ΚΑΘΟΛΟΥ.
Εκτος αν πιστευεις οτι δεν εισαι μαλακας αν δε δωσεις λεφτα για το φετινο RW, επειδη πηγαν να σε κλεψουν μες στη μουρη και σε 1 μηνα πας και δωσεις λεφτα για μια αλλη συναυλια στον ΙΔΙΟ ανθρωπο.
Προσωπικα, ειμαι μαλακας και θα τα δωσω (οπως μαλακας θα 'μουν αν πληρωνα την εταιρια των διαχωρισμων στους Iron Maiden).
Kαι ειμαι μαλακας, οχι επειδη παω στο φετινο RW, αλλα επειδη δεν μπορω να κοψω ολες τις συναυλιες και δεν εχω τη δυνατοτητα να βγαινω στο εξωτερικο για τη μουσικη που μ’ αρεσει (ακομα).
Δεν ξερω αν πιαστηκες απο το δικο μου ποστ, αλλα δεν ειπα αυτο.
Η τιμη δεν ανεβηκε λογω προσθηκων, αλλα λογω αρπαχτης.
Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ΠΙΘΑΝΟΝ να δικαιολογειται ΝΟΜΙΚΑ η ξαφνικη αυξηση ενος εισητηριου με την προσθηκη μιας μπαντας.
Το οτι προστεθηκε το ονομα νομιζα οτι ηταν για τα ματια του κοζμου η αφορμη που ανεβασαν την τιμη(οχι η αιτια προφανως), αλλα οκ ανεβηκαν και στις αλλες μερες, οποτε απλα συνουσιαζονται.
Είχανε δεν είχανε πάλι προκαλέσανε μαζικό ξενέρωμα πριν καν γίνει το φεστιβάλ.
Και όπως ειπώθηκε, ακόμα και τα 40 ευρώ είναι λογική τιμή, αλλά η διαχείριση της κατάστασης από την αρχή σε κάνει να νιώθεις ΖΩΟ οπότε δικαιολογημένοι όσοι ρίχνουν άκυρο.
Αν μπορεί κανείς να βρει την πρώτη ανακοίνωση μετά την προσθήκη των prodigy να δούμε τι λέει για τιμές των εισιτηρίων θα βοηθούσε αρκετά.
[B]Τα πρώτα εισιτήρια του Σαββάτου, 2 Ιουλίου κοστίζουν 12 ?. Τα επόμενα θα κοστίζουν 15 ?.
Τα εισιτήρια της Κυριακής, 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?.[/B]
[/SPOILER]
[B][U]21 Απριλίου:[/U][/B]
[SPOILER]
Το line up της τρίτης μέρας του Rockwave Festival 2011 διαμορφώνεται ως εξής:
Κυριακή 3 Ιουλίου
Terra Stage:
The Prodigy
Gogol Bordello
Kyuss Lives!
Monster Magnet
Marky Ramones Blitzkrieg
Vibe Stage:
Flogging Molly
Therapy?
Viza
Dept.
Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ? και συμπεριλαμβάνεται το camping.
[B]Τα πρώτα εισιτήρια της Παρασκευής 1 Ιουλίου και της Κυριακής 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?.
Τα πρώτα εισιτήρια του Σαββάτου 2 Ιουλίου κοστίζουν 12 ?. Τα επόμενα κοστίζουν 15 ?.[/B]
[/SPOILER]
[B][U]23 Ιουνίου:[/U][/B]
[SPOILER]
Κυριακή, 3 Ιουλίου
Terra Stage:
The Prodigy
Gogol Bordello
Kyuss Lives!
Monster Magnet
Marky Ramones Blitzkrieg
Vibe Stage:
Flogging Molly
Therapy?
Viza
Dept.
63High
Τιμές εισιτηρίων:
[B]Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65? και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το camping.
Τα πρώτα εισιτήρια της Παρασκευής, 1 Ιουλίου, τα οποία εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 28?. Τα επόμενα κοστίζουν 35?, ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν 40?.
Τα πρώτα εισιτήρια του Σαββάτου, 2 Ιουλίου, τα οποία εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 12?. Τα επόμενα κοστίζουν 15?, ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν 20?.
Τα πρώτα εισιτήρια της Κυριακής, 3 Ιουλίου, τα οποία και εξαντλήθηκαν, κόστιζαν 28 και 35 ?. Τα επόμενα κοστίζουν 40?, ενώ στο ταμείο θα πωλούνται προς 45?.[/B]
[/SPOILER]
Κάπου ενδιάμεσα 21/4 και 23/6 υπάρχει και μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι των 28 εξαντλήθηκαν και τα επόμενα θα κοστίζουν 35.
Α τέλεια! Και πάνω που έλεγα τελευταία στιγμή να πάω να δω Prodigy (μαζί με Monster Magnet, Therapy? για τους άλλους αδιαφορώ) βασιζόμενος στην τιμή των 28 ευρών, τώρα να πάρουν τα 40 να τα βάλουν εκεί που ξέρουν. Του χρόνου για Metallica με 100 και τέλος!