Rockwave Festival 2011

Καλά τα 28 είχαν “τελειώσει” πριν καν μπουν οι Prodigy. Oι τιμές που ίσχυαν μέχρι σήμερα από την ανακοίνωσή τους ήταν 35.

Δε στηρίζω didi απλώς να αναφέρουμε σωστά τα γεγονότα.

Δεν ξέρω… εγώ προχτές που είχα μπει στην ιστοσελίδα τους, 28 έβλεπα στη γενική ανακοίνωση. Ούτε μια σωστή και έγκαιρη ανανέωση δεν μπορούν να κάνουν.

Ισχύει αυτό. Αλλά didi είσαι γνωστά τα κόλπα τους!

Πραγματικά ότι να ΄ναι. Κανονικά έπρεπε από την αρχή να πουν πόσο θα έχουν τα εισιτήρια. Πως ξαφνικά αυξήθηκαν οι τιμές, ένας θεός ξέρει [-X
Και τι είναι αυτό το ότι θα τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν Χ χωρίς να λέει πόσο θα κοστίζουν τα επόμενα? και ποσα είναι τα πρώτα εισιτήρια? 5?10?300? Απλά μια μέρα αποφασίζω να αλλάξω την τιμή έτσι, επειδή γουστάρω??
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :bye::bye: Ηθελαν να πάω Editors, αλλα δε θα κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να πλουτίζει ο κάθε μαλάκας

[FONT=“Verdana”]
^^ Αυτά βασικά. Τα είπε όλα εδώ ο ChrisP. Επαληθεύω και προσυπογράφω.

Και να λοιπόν που ο Chuck Λώρης έκρυβε άσσο στο μανίκι του. :wink:
Αυτό για όσους λέγαμε “μπράβο 28 Ε, είναι γαμάτη τιμή και αξίζει” …

Νομίζω ότι πρόκειται για την [B]πιο κραυγαλέα απάτη[/B] στο “ποινικό μητρώο” της Didi.

Πρώτα, η αύξηση από 28 Ε σε 35 Ε.
Από τη μία λες λογικό αφού προστέθηκαν οι Prodigy στο lineup.
Από την άλλη, από τη στιγμή που δεν υπήρχε αρχική προειδοποίση για την αύξηση της τιμής, δεν είναι παράλογο να παρακολουθήσουν το ίδιο lineup κάποιοι με εισητήρια των 28 Ε και κάποιοι άλλοι με 35 Ε ?

Αν είναι έτσι, πρόσθεσε κι άλλες μπάντες σιγά-σιγά και αύξησε σταδιακά ακόμη περισσότερο το εισητήριο δημιουργώντας ομάδες που θα δούν την ίδια συναυλία με το ίδιο lineup, αλλά με διαφορετικής αξίας εισιτήριο.
Αμ δε γίνεται έτσι ρε [B]Ελληνάρα[/B] :!:
Μαλάκες είναι οι ξένοι που έχουν fixed τιμή που ανακοινώνεται στην αρχή για να κάνει ο κόσμος τα κουμάντα του και ύστερα κτίζεται/ανακοινώνεται το lineup του φεστιβάλ ?

Τώρα, σα να μην έφτανε αυτό, σήμερα (μία εβδομάδα πριν την έναρξη !!) έρχεται άλλη μια διπλή απάτη.
Όχι μόνο αυξάνεται (ξανά) απροειδοποίητα (ξανά) το εισητήριο από 35 Ε σε 40 Ε, αλλά στο ταμείο θα υπάρχει και περαιτέρω αύξηση στα 45 Ε !!!
Και μη μου πείτε τώρα περί προσθήκης ενός ακόμη συγκροτήματος, γιατί είμαι σίγουρος πως τα επιπλέον ευρώ δεν θα πάνε στους συμπαθείς Θεσσαλονικείς 63High παρά μόνο στην τσέπη του Λώρη.
Όπως συμβαίνει συνήθως.

Αν είμασταν οργανωμένοι σωστά θα έπρεπε να αντιδράσουμε με κάποιο τρόπο.
Δεν τα ξέρω ούτε κι εγώ τα νομικά αλλά εδώ πρόκειται για κατάφωρη παρανομία νομίζω !

Βλέπω όσους διαμαρτύρεστε (απολύτως δικαιολογημένα) και όσους αποφασίζουν να κάνουν boycottage.
Αφού όλοι γνωρίζουμε το ένοχο παρελθόν της Didi και τις πούστικες πρακτικές της, γιατί δεν προνοήσατε κόβοντας εισιτήριο νωρίς ? Προφανώς και δεν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλά τώρα τραβάτε τα μαλλιά σας. Δεν είναι μαλακία αυτό ? Εγώ ρίσκαρα και έκοψα (από το Πάσχα) 28άρι εισιτήριο.
Καταλαβαίνω πως δεν είχαν όλοι την ευχέρεια να κάνουν το ίδιο αλλά πιστεύω υπάρχει και μια μερίδα “της τελευταίας στιγμής” που απλά το αμέλησε. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Τέλος πάντων, δεν έχουν και τόση σημασία αυτά.
Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη εξαπάτηση και αυτό πιστεύω το παραδεχόμαστε όλοι ανεξαιρέτως.

Καλή τύχη στους commandos που θα καταστρώσουν τα infiltration plans τους !

Επίσης, βλέπω τώρα ότι αξίζει περισσότερο να πάρεις εισιτήριο τριημέρου στα 65 Ε παρά να πάρεις μόνο για 3η μέρα στα 40/45 Ε… Ό,τι νά’ναι …#-o

Ααα, και βέβαια μην ξεχνάμε —>[/FONT]

[SPOILER]

8)[/SPOILER]

Μα αυτό και αν είναι τραγικό. Δηλαδή πρέπει να προβλέπουμε από πριν ότι θα γίνει μαλακία και ποια μπορεί να είναι αυτή. Πραγματικά, οι γκάφες της didi δεν έχουν σταματημό φέτος.
Τώρα αυτό, πριν τα εισιτήρια του waters που αντί να πει ότι θα είναι 3 μέρες, τις ανακοίνωνε με πουστιά μια μια, για να αναγκάσει τον κόσμο να πάει να βγάλει γρήγορα εισιτήριο. Πραγματικά πρέπει να κινηθούμε νομικά. Το ινστιτούτο καταναλωτή λογικά θα μπορεί να μας πει τι μπορούμε να κάνουμε. Νομίζω ότι με ένα αριθμό καταγγελιών και πάνω κινείται αυτόματα η διαδικασία, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Δεν υπάρχει κανένας της νομικής???

Πάντως 28άρια υπήρχαν και μετά την ανακοίνωση των Prodigy. Εγώ πήρα 28άρι το Μεγάλο Σάββατο και ενώ είχαν ανακοινωθεί οι Prodigy.

Ναι, εντάξει έχεις δίκιο σε αυτό. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αλλά στην Ελλάδα είμαστε και γνωρίζουμε τις απατεωνιές του κάθε ψευτο-επιχειρηματία. Ας είμαστε λίγο υποψιασμένοι…

Πάντως, ας μιλήσει όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω σχετικά με τα νομικά εδωπέρα.
Νομίζω δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό.
Μέχρι πότε θα μας πιάνουν κορόιδα? Καλό και το boycottage αλλά χρειάζεται νομίζω κάποιο πιο δραστικό μέτρο.

Ε ναι, ήταν μέχρι να τυπώσουν τα 35άρια εισιτήρια με την προσθήκη του logo των “Prodigy” στο χαρτάκι.
Μέχρι τότε κόβανε τα 28άρια. :lol:#-o

Πρώτα εισιτήρια και δεύτερα εισιτήρια…και τώρα ξαφνικά μαθαίνουμε πως “τελείωσαν” και τα δεύτερα και πάμε σε τρίτα εισιτήρια… Ό,τι ναναι. [-X

Το έψηνα μέχρι τέλους για να πήγαινα στο φετινό rockwave, και μάλλον το έκοβα να τσίμπαγα εισιτήριο λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ, αλλά [U]όχι πια[/U]. Η γελοιότητα αυτής της εταιρίας δεν έχει προηγούμενο.

Kαι η πλάκα είναι ότι ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο επαγγελματία με μεγάλη πείρα στο χώρο :lol: :lol: :lol:

Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Αγόρασα 28αρι μετά την ανακοίνωση Prodigy και είμαι σίγουρος γιατί πριν τους Prodigy δεν ψηνόμουν να πάω.

Εγώ απάντησα σε αυτό που γράφτηκε ότι μόλις ανακοινώθηκαν οι Prodigy τo εισητήριο πήγε 35. Υπήρχε χρονική περίοδος (κοντά στις 10 μέρες περίπου) που υπήρχαν 28άρια ΕΝΩ είχαν ανακοινωθεί οι prodigy.

εννοειται δεν παω τωρα. εννοειται ανυπομονουσα πως και πως να παω με το τελειωμα της εξεταστικης, αλλα μαλακα δεν θα με θεωρει κανενας. εχω καψει big 4 για τον ιδιο λογο (εταιρεια) ενω τα ειχα ανετα τα λεφτα και αποφασισα να παω φετος γιατι φανηκε πως σεβαστηκαν για μια φορα τον πελατη. αλλα με τετοιες πουστιες προσωπικα δεν προκειται να πατησω ποτε ξανα σε συναυλια αυτου του διοργανωτη.

ασε που οπως λεει και ο κρισπ ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην αναφερετε πουθενα η αυξηση στα 40 ευρω, ουτε ενα γαμημενο ‘ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 35ΑΡΙΩΝ’. εδω ναι πρεπει να απευθυνθουμε στο ινκα. τι στο διαολο γαμωτο, ελλαδισταν, ναι, αλλα τοσο ζωαδια ρε γαμωτο δεν θελω να πιστευω πως ειμαστε. οσο και να γουσταρετε, σκεφτειτε το καλα να δωσετε το 40αρι και το ποσο μαγκα θα βγαλετε αυτον τον τυπακο.

και βασικα να πω πως αντε και το 40αρι δεν ειναι τοσο κακη τιμη, αλλα αυτη η αντιμετωπιση ειναι απαραδεκτη.

@ tylerdurden : Ναι, σε αυτό απάντησα κι εγώ.

Υπήρξε μια αναπόφευκτα “νεκρή περίοδος” μέχρι να τυπώσουν τα καινούργια μπλoκάκια που έγραφαν και τους Prodigy στο εισιτήριο.
Μέχρι να γίνει αυτό κόβανε τα 28άρια που είχαν μείνει…

και ξαφνικα βγαινει η ανακοινωση οτι αυτοι με τα 28αρια και 35αρια θα πανε στο ταμειο την ημερα της συναυλιας, θα τα ανταλλασουν με 40αρια και θα δινουν τα εξτρα χρηματα! :p:p

πραγματικα απαραδεκτοι οι ντιντιδες για ακομη μια φορα! μετα τις γκαφες με την ανακοινωση της 2ης μερας του Waters και δεν θυμαμαι τωρα τι αλλο ηρθε και αυτο. δεν θα πηγαινα ετσι και αλλιως γιατι το πηγαινε-ελα απο Λαρισα στο χωραφι ειναι απαγορευτικο αλλα πραγματικα αυτο το γεγονος εχει ξεφυγει απο τα ορια!

Σωστά, το εισητήριο δεν έχει τους Prodigy επάνω. Ωστόσο είναι ανακρίβεια να λέει κάποιος ότι δεν υπήρχε τέτοια χρονική περίοδος αφου ειδικά εκείνο το 10ήμερο έιχε γίνει μεγάλος ντόρος ότι έχουν μείνει στην ίδια τιμή τα εισητήρια παρόλο που ανακοίνωσαν prodigy.

Επίσης όταν λες 28άρια περιορισμένα και μετά 35 είναι όντως τεράστιο ατόπημα να αυξήσεις και άλλο την τιμή. Και αφού σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι και τα 40 ευρώ είναι value for money για το line up, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο επιχειρηματίας δεν είπε 28άρια πολύ περιορισμένα, μετά μια χ ποσότητα 35άρια και τα υπόλοιπα 40 ευρώ εξαρχής. Έτσι θα έσπρωχνε και πιο καλά την προπώληση και θα είχε ροή χρήματος νωρίτερα και καλύτερη ρευστότητα να διαχειριστεί τα κόστη του…

Τι να πεις όμως…

Η τιμή του 3ημέρου ήταν πάντα σταθερή σε αυτό το rockwave saga?

Εσάς που δεν γράφει “the Prodigy” το εισητήριό σας, θα σας σημαδέψουν και θα σας διώξουν μόλις τελειώσουν οι Gogol :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=cJiESmFrsE0

Ικανούς τους έχω…

Ναι έχεις δίκιο, δεν ήταν ακριβώς απροειδοποίητο αυτό. Το σημερινό ήταν. Θα κάνω edit.

[U]Επισήμανση[/U]: Όταν ανακοινώθηκε επίσημα η προσθήκη των Prodigy έλεγαν ότι "Τα [B][U]πρώτα[/U][/B] εισιτήρια της Κυριακής 3 Ιουλίου κοστίζουν 28 ?."
Για την μετέπειτα αύξηση από σε 28 σε 35 δεν διευκρίνιζε κάτι. Το άφηνε σκόπιμα να εννοηθεί πως θα γίνει αύξηση.

Eίναι όμως παράλογο να υπάρχουν οι “τυχεροί” που κόψαν με 28 Ε (όπως εγώ) και θα παρακολουθήσουν [U]και[/U] Prodigy (λες να μας διώξουν? χαχα) μαζί με τους 35άρηδες από τη στιγμή που η προσθήκη τους ήταν ξαφνική.

Αν δεν κάνω λάθος, ναι. 65 Ε.
Άλλο τραγικό παράδοξο αυτό !

ο κλασικος ο μ@λακας ο ελληνας που ελεγε και ο γεωργιου…
ειδα και εγω διαμαρτυριες ξυπνησανε λεω…μετα διαβασα λιγο και αυτο που σας πειραξε ειναι τα 5 ευρω παραπανω
αν σας βαζανε δηλαδη κανα εισιτηριο 25 ευρω κλπ μονο κωλοτουμπες δεν θα κανατε αυτο ειναι ολο το θεμα η τιμη του εισιτηριου και οχι η καταντια του φεστιβαλ που καποτε εφερνε Blur Οasis Κλπ και τωρα φερνει οτι λιμο και δευτεροτριτοκλασατο κυκλοφορει ας τσεκαρει μονο καποιος που αλλου παιζουνε οι ονοματαρες(με εξαιρεση prodigy) που φερνουν εδω σε κατι πεταμενα φεστιβαλ στην λετονια και στην καλυτερη στα μικρα φεστιβαλ της γερμανιας μαζι με τοπικους καλλιτεχνες

πανηγυριζουν οι αλλοι που θα ακουσουν τους φλοκινγ μολλι πως τους λενε να πουμε
πως σας καταντησανε ετσι ρε τι μιζερια ειναι αυτη
του χρονου μετα την "αγγελακας day"θα σας βαλουν και λαικη βραδια με ρεμο

^^

…o καθένας με τον πόνο του ! #-o

[SPOILER]φλοκινγ μολλι[/SPOILER]