Rockwave Festival 2011

Παιδιά εγώ σε αυτό στέκομαι.

[B]Θεωρώ ασσύληπτο, αδιανόητο και ανεκδιήγητο, το να μην ανακοινώνται εξ’ αρχής, όλες, μα όλες, οι τιμές ένος λαιβ, αρχικές, εδιάμεσες, τελικές, με ό,τι διακυμάνσεις και αν υπάρχουν μεταξύ τους. Η τιμή του ταμείου έπρεπε να είναι γνωστή από την πρώτη ώρα.[/B] Δηλαδή μα το θεό ντρέπομαι για πάρτυ μου, ας, που χάρηκα για την προσιτότατη τιμή και την σεβαστή στάση της εταιρίας απέναντι μας, και αγνόησα ξέρω’ γω το προφανές. Σκέτη κοροιδιά δηλαδή.

Τα έσπασε. Lock. :lol::lol::lol:

Αυτός που απαντάει στο f/b ποιός είναι?
Πόσο παπάρας

Δεν είναι η τιμή που ενοχλεί…και τα 40? μια χαρά τιμή είναι για αυτό το πακέτο.
Όταν στην αρχή όμως λέτε τα 28άρια θα είναι για περιορισμένο αριθμό και στη συνέχεια η τιμή θα είναι 35 χωρίς καμιά αναφορά για περεταίρω αύξηση ούτε ότι και αυτά θα είναι περιορισμένα και τώρα το πηγαίνετε 40 και 45 στην είσοδο είστε απαράδεκτοι!
Εγώ προσωπικά θα κατέβαινα μόνο για την τρίτη μέρα και επειδή θα ερχόμουν από επαρχία τα +5? μπροστά στα 100+ που θα έδινα συνολικά ούτε τα υπολογίζω
Θα ρίξω άκυρο όμως μήπως και μάθετε να σέβεστε λίγω παραπάνω αυτούς που σας τα ακουμπάνε

ti thes na sou po re pasxali ayth thn politikh timon kratame to trihmero sou xanaleo den alla3e.O kathenas epilegei.

Εμείς έτσι γουστάρουμε και σε όποιον αρέσει

Απλά μπείτε και δείτε τι απαντάει και σε μένα. :slight_smile:

(Σαϊλής)

Μια φορά είπαμε κάποιοι απο μας “μπράβο, για δες η didi!”, δυο μήνες πριν ξέρωγω, και μας βγήκε ξινό στο τέλος. :stuck_out_tongue:

Λίγο το σκηνικό με τον Waters και η αιφνίδια/μη επαγγελματική/άρπακολλα απόφαση να ανακοινωθεί και να αρχίσουν να πωλούνται στα μουλωχτά εισιτήρια για δεύτερη μέρα με την εξάντληση της πρώτης, λίγο η εξίσου αιφνίδια τώρα κίνηση να αυξήσουν τις τιμές των εισιτηρίων χωρίς να μας έχουν γνωστοποιήσει εξαρχής οτι υπάρχει κάποιος περιορισμός… την έκανε τη δουλειά της φέτος η didi music.

Πιστεύω όσο λιγότερος κόσμος επιλέξει να αγοράσει στο εξής εισιτήριο για το rockwave, τόσο καλύτερα θα περάσει και το μήνυμα του πως υπάρχουν κάποια όρια στις αυθαιρεσίες.

Όποιος είναι υπεύθυνος του FB προφίλ είναι για τον πέο… δώ ρε συ όταν τους ρώτησα για το πρόγραμμα με έλεγαν αστεία με τον τσακ νορις…#-o

Για τα εισιτήρια δεν έχει νόημα να προσθέσω τίποτα στην κουβέντα… δεν θα πω κάτι καινούριο…
Μόνο που εγώ που θα πήγαινα 1η και 3η μέρα πλέον με συμφέρει να πάρω 3ήμερο… 10 ευρώ λιγότερα είναι…

Έπεσε λογοκρισία…ρε τους μαλάκες :lol:

ψήνεται κανένας για μαζικό trolling?:stuck_out_tongue:

Εγώ κατά την κρίση του admin τρολλάρω ήδη, so

Παιδια που γινεται το τζερτζελο στο φβ, δωκετε κι απο δω κανα λινκ να τρολλαρουμε.

http://www.facebook.com/pages/ROCKWAVE-FESTIVAL-OFFICIAL/114709405233667

Λέτε και ο Λώρης βλέπει τι γράφουν στο FB της εταιρείας του… Παιδιά 18-20 είναι που τα έχουνε πάρει στη DiDi με φραγκοδίφραγκα ή και τσάμπα (βλ. πρακτική) και τους χώνουν να μανατζάρουν τη σελίδα στο FB… Κι άμα τους ξεφύγει τίποτα που δεν ταιριάζει με την “γραμμή” της εταιρείας τους διώχνουν…

Μόνο το μποϋκοτάζ θα τους πονέσει παίδες…

Δεν είπα ότι θα σώσουμε τον κόσμο αλλά τουλάχιστον να κάνουμε και λίγο χαβαλέ…

Γι’ αυτό λοιπόν, ας προσέχατε.

Η ουσία είναι ότι το Rockwave δεν είναι πλέον κύριο αλλά δευτερεύον εμπόρευμα για τους Ντιντήδες. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Σωστός για τη σειρά προτεραιότητας, πάντα πιάνεις το νόημα ρε άτιμε παπού.

και σκηνη με σταντ απ κομεντυ οπου θα λες αστεια

τεσπα ευτυχως που δεν ειμαι ελλαδα γιατι θα χα θυμωσει πιο πολυ στη φαση να χα ηδη εισητηριο. δεν θα ηθελα να παω ξανα σε λαιβ ντιντιδων αλλα δεν θα μπορουσα και να μην παω σε αυτο γιατι θα χα ηδη εισητηριο (και που να το πουλισω μετα απο αυτα τα αισχη):frowning:

Σιγά μωρέ Γράκχε “ας προσέχαμε”. Δε γεννιόμαστε όλοι με τη μεταγνώση, δυο μήνες πριν καλά φαινόταν το πράγμα με το Rockwave. Τώρα στράβωσε, ε, του γυρνάμε και μεις την πλάτη λοιπόν (όσοι δεν πήραμε τίκετ δλδ). Απλό είναι.

“Μπράβο η Didi” δεν πρόκειται να πω ποτέ κ για κανένα λόγο. Η Didi δεν ήταν πέρισυ που ακύρωνε συναυλίες επειδή έριχνε “ηλεκτρικές καταιγίδες” ; Και πήγα μέχρι Μαλακάσα και γύρισα πίσω σαν το μαλάκα; Γαμώ το κέρατό τους είναι! Κ μ’εκπλήσσει που πέφτετε απ’τα σύννεφα…

Ακριβώς αυτό που λέει ο Jim…σιγά μην πέσουμε απ’ τα σύννεφα με την συγκεκριμένη εταιρεία!!
Και το πιο σωστό το είπε ο iron aris…μαλάκας δεν είναι μόνο όποιος πάει να πάρει τώρα εισιτήριο για το rockwave,αλλά γενικά όλοι όσοι πάμε σε συναυλίες της didi…(και εξηγούμε οτι βάζω την αφεντιά μου ως τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα…δυστυχώς είμαι αρρωστάκι με τη μουσική και τις συναυλίες και με εκμεταλεύονται…)
Μετανιώνω για τα μπράβο που είχα πει στις αρχές,αλλά και πάλι το θεωρώ value for money…
Αν είχαν ανακοινώσει από την πρώτη μέρα 40 ή 45 ευρώ εισιτήριο γενική είσοδο,θα αποθεώναμε!!!Αλλά επειδή η μαλακία πάει σύννεφο εκεί μέσα,πάνε μόνοι τους και βγάζουν τα μάτια τους!!

Έλα μωρέ εγώ πιστεύω είδαν ότι δε θα πάει πολύς κόσμος κ ανέβασαν το εισιτήριο για να ισοσταθμίσουν κ να μη μπουν μέσα. Να ξαναπούν για ηλεκτρικές καταιγίδες δεν τους παίρνει οπότε…

Εντιτ

βασικά τους παίρνει εδώ που φτάσαμε. είναι τόσο άθλιοι που δεν έχουν πειστική απάντηση για τίποτα. κ σε κοροϊδεύουν μες στη μούρη κ το παραδέχονται.