Rockwave Festival 2011

δε μου φέρνεις κι εμένα ένα 35αρι από εκεί για τον αδερφό μου? θα το πληρώσω που θα το πληρώσω εγώ , να γλυτώσω κάτι τουλάχιστον :lol:

Στην ανακοίνωση με τις ώρες εμφανίσεων αναφέρει ότι τα εισητήρια κάνουν ακόμα 35 και ότι μόνο στο ταμείο θα έχουν 40…:-k

Για την πρώτη μέρα, για την τρίτη αναφέρει το 40/45.

Το Rockwave Festival του 2011 στέκεται πάνω από spreads και μηχανισμούς στήριξης. Σε ζόρικους καιρούς μας προτρέπει να ονειρευτούμε, να μοιραστούμε συγκινήσεις και να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες!

Έμαθε και τα spreads ο καραγκιόζης! :lol2:

ξερνάω

Σωστά Chris, δεν το διάβασα προσεκτικά…

Monster Magnet 17:30-18:30

Νιωθω καλυτερα που δεν θα ειμαι

θα αφήσουμε το κορμί μας στο χωράφι με 40c και τέρμα ήλιο :?

Έχει κλείσει κανένας λεωφορείο με τα ΚΤΕΛ αθηνών? γιατί παίρνω τηλ αλλά δεν απαντάει κανένας… Είμαι για άπειρη ώρα σε γραμμή προτεραιότητας…
Επίσης ξέρει κανένας αν μπορώ να πάρω από τώρα τα εισιτήρια και να μην χρειαστεί να κλείσω?

[I]ρε παιδια, παιζει να πουλαει κανεις εισιτηριο/α για τριτη μερα 30ευρω? [/I]

άμα βρεις θέλω και εγώ

Ξέρει κανείς την ώρα που θα βγουν οι Prodigy πάνω κάτω?

Sent from my X10mini using Tapatalk

11παρα…

ρε παιδια παιζει να ξερει κανενας τιποτα? μου ειπε καποιος οτι δεν θα υπαρχουν εισητηρια στο ταμειο :?
η προπωληση μεχρι ποτε ειναι ?

Πες σ’αυτόν που στο είπε να κόψει τα ναρκωτικά!

Στο Terra Vibe ΔΕΝ γίνεται sold out! Απλά θα σκάσεις 45?

Mάγκες, περισσεύει ένα εισιτήριο τριημέρου για το Rockwave. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ΡΜ. Η τιμή είναι 65 ευρώ, αλλά μπορεί να το δώσω και λίγο φτηνότερο για να μη μου ξεμείνει.
(Αλλιώς βλέπω να πουλάω μόνο το Κυριακάτικο για κάνα 30άρι-35άρι. Και το Σαββατιάτικο κάνα 10άρικο).

Μαγκες κερδισα τζαμπε για 3η μερα και συναντηση με Marky Ramone.8)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ!!!

ε ας κερδισει και κανενας αλλος καμια φορα! :p:p

Λενα καλα να περασεις!! :wink:

Ευχαριστωωωωωω:D

υπάρχει περίπτωση το πρωί της Παρασκευής να παίζουν εισιτήρια για την 1η μέρα; 35άρια προφανώς…