Αν πας νωρίς λογικά θα βρεις. Συνήθως τα μαζεύουν το μεσημεράκι της μέρας που είναι το live. Αλλιώς στο Terra Vibe θα βρεις σίγουρα.
Είσαι σίγουρη για το τζαμπέ?
Σημαντικό: Ενδεχόμενη επιλογή σας ως νικητή του διαγωνισμού για συνάντηση με κάποιο από τα παραπάνω συγκροτήματα [B]δε σας επιτρέπει τη δωρεάν είσοδο[/B] στο συναυλιακό χώρο.
Το ξέρω ότι ακούγομαι κακός αλλά δε θα λεγε να ανέβεις μέχρι τη Μαλακάσα και να τα σκάσεις στην είσοδο…
καλή φάση αυτό.
Αφου μου ειπαν οτι θα εχω και τσαμπα εισοδο… Μωρε λετε;:-k
Θα με παρουν αυριο για τις λεπτομερειες…
Με βλέπω λίώμα από τις 12 το μεσημέρι, ώστε να δω Marky Ramone kai Therapy όπως πρέπει. Βάλτε τους πιο μετά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
παμε ρε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eA-xyKsLCMU
αλλα καντε τραμπα kyuss με μαγνετ…οι μεν θελουν τον ηλιο τους οι δε το σουρουπο
χαχαχαχαχαχαχααχ
Χαχαχαχα καλο! Ηδη το ποσταρα στη σελιδα τους στο facebook :):lol:
(Update προηγούμενης αγγελίας) Υπάρχει περίσσιο εισιτήριο μόνο για απόψε, το δίνω ας πούμε 20 ευρώ, αλλά θα πρέπει να συναντηθώ με τον αγοραστή στη Μαλακάσα όπου δεν προβλέπεται να είμαι πριν τις 6.30μμ. Αρα μιλάμε για Cake, S.Hoyem, Editors. Υπάρχει ενδιαφερόμενος;
Άντε να ξεκινάμε σγα σγα και εμείς οι βόρειοι… Καλά να περάσουμε όσοι πάμε σήμερα…
Ρε παιδια απο τα ΚΤΕΛ στον Κηφισο σε ποση ωρα θα 'μαι στο σταθμο Λαρισης για να κανονισω τα λεωφορεια κι ετσι;;;
Με κανα 15 λεπτο περπατημα εισαι στο μετρο στον Ελαιωνα.Απο κει υπολογισε οτι θα αλλαξεις μια γραμμη, ε, ενα 20 λεπτο παλι δλδ και εφτασες.
αν και δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα…δεν βολευει το 051 για ομονοια και απο εκει μετρο? παιζει να κανει ιδια ωρα με λιγοτερο περπατημα…
Ναι , η λυση του Μιχάλη είναι χωρίς περπάτημα…Με το 051 από το σταθμό του Κηφισού πηγαίνεις στην Ομόνοια σε 15΄ περίπου (ρώτα και τον οδηγό μήπως περνάει από στάση Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης , γιατί δε θυμάμαι τωρα να σου πω):-k…Αλλιώς κατεβαινεις στην Ομόνοια και παιρνεις το μετρό για 2 στάσεις…
Οντως υπαρχουν διαδρομες λεωφορειων προς κεντρο που μπορει να παει νωριτερα,δν τις γνωριζω ομως εκει ,οποτε ας πει οποιος ξερει .
051 λεωφορείο (έχει πολύ συχνά) από τα ΚΤΕΛ, κατεβαίνεις Μεταξουργείο, παίρνεις μετρό προς Αγ. Αντώνιο και σε μια στάση είσαι σταθμό Λαρίσης.
e-tetRadio
Το Rockwave ξεκίνησε με Μεγάλη επιτυχία… Συμφωνούν και τα 50 άτομα που βρίσκονται στο Terra Vibe
Ειναι δυνατον μονο τοσοι;
Καλά τόσοι ήταν κατά τις 3-4. Πρέπει να μάζεψε γύρω στους 4-5000 max πάντως.