Rockwave Festival 2011

κερδισα meet and greet με τον χοντρο Ντεηβ και τους υπολοιπους magnet…ναι ρε! πρωτη φορα κερδιζω κατι:lol::lol::lol::lol:

Άντε να φέρει κανείς τους Cake μόνους τους τώρα.

fuck the bassist, τποταλλο

Μεγάλη προσοχή σε όλους όσους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα πούλμαν για Terra Vibe αύριο και μεθαύριο. Είχα κάνει κράτηση με την Apollo Association για το δρομολόγιο των 1:00 σήμερα το μεσημέρι. Έφτασα στο Σταθμό Λαρίσης ακριβώς στις 12:30 (όπως με είχαν ενημερώσει όταν έκανα τηλεφωνικώς την κράτηση) μόνο και μόνο για να μάθω ότι το πούλμαν των 1 ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ και αντί αυτού θα φεύγαμε με το πούλμαν των 2:00!! Ο λόγος? Δεν είχαν κάνει λέει αρκετά άτομα κράτηση για τις 1:00!! Το αποτέλεσμα ήταν να φάω μιάμιση ώρα στο δρόμο στο περίμενε άδικα και χωρίς λόγο!

Κατά την επιστροφή δέ, αφού το λεωφορέιο μας είχε ήδη φτάσει στην διασταύρωση πρίν την Εθνική, το βλέπουμε ξαφνικά να κάνει αναστροφή και να γυρνάει πίσω πρός το Terra Vibe. Λίγη ώρα αργότερα φιλοτιμήθηκαν να μας ενημερώσουν ότι είχαν λέει ξεχαστεί 2 άτομα πίσω και το πούλμαν έπρεπε να γυρίσει να τους πάρει!! Τελικά μπήκαν γύρω στα 20-25 άτομα μέσα (!!!) οι οποίοι φύσικά περάσανε όλοι την επιστροφή στο όρθιο αφού το πούλμαν ήταν φίσκα εξαρχής!! Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί είχαν κλείσει εισιτήρια με την Apollo ή με τα ΚΤΕΛ, το σίγουρο είναι πάντως ότι τα λεωφορεία που ήταν να τους πάρουν είχαν ΦΥΓΕΙ ΟΛΑ με αποτέλεσμα να έχουν ξεμείνει στην Μαλακάσα!!! Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο!!

Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως λοιπόν, τσεκάρετε καλού κακού και τα δρομολόγια του τρένου και αν έχετε πάρει εισιτήριο μετ’επιστροφής για τα πούλμαν φροντίστε αμέσως μετά το τέλος της συναυλία να πάτε τρέχοντας χωρίς καθυστέρηση σε αυτά για να μην την πατήσετε!!

Αθάνατο Ελληνικό μπάχαλο… [-X:blow:

μικρο αλλα γαμηστεροτατο

PRODIGY SETLIST

[SPOILER]World’s On Fire
Breathe
Omen
Poison
Thunder (Dubstep version)
Warrior’s Dance
Firestarter
Run With the Wolves
Voodoo People
Omen (Reprise)
Invaders Must Die
Smack My Bitch Up

Encore:
Take Me to the Hospital
Their Law
Out of Space[/SPOILER]

SMACK MY BITCH UP ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!

Κοίτα να δεις που ενώ το απωθημένο είναι οι κυουςς, όλο τους πρόντιτζυ σκέφτομαι.

[SPOILER]GARDENIA, ΠΡΕΖΑ, ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!![/SPOILER]

ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πρόγραμμα με τις ακριβείς ώρες που εμφανίζονται οι μπάντες σήμερα και αύριο ?

Για σημερα δεν υπαρχει κατι …Θα ειναι συνεχομενα…Για αυριο για κοιτα λιγο στην κεντρικη σελιδα:wink:

θα το παραδεχθώ οτι είμαι χαζός και δεν το βρήκα :frowning:

μπορείς να λινκάρεις την σελίδα ? θέλω τις ώρες ετσί , οχι απλά την σειρά …

http://www.rocking.gr/news/Rockwave_Festival_2011_Oi_wres_emfanisis__Gnwriste_apo_konta_ta_sugkrotimata/10189/

εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος . thanx

Eγω πάντως που πήγα με το κτελ αττικής δεν εχω κανένα παράπονο… Φυγαμε στις 3 παρόλο που ήμασταν μόνο 6 άτομα μέσα… Και στην επιστροφή πάλι κανένα πρόβλημα αν και όντως έφυγα σχετικά γρήγορα μετά τους έντιτορς χάνοντας το πάρτυ της μικρής σκηνής… Σχετικά λίγος κόσμος (5-6 χιλιάρικα πάνω κάτω…) αν και δεν περίμενα περισσότερο… Αύριο πιστεύω θα έχει 20000+

Εγω φευγω αυριο απο Μαρουσι με αυτοκινητο, αν θελει κανεις απο Β.Προαστεια να παμε μαζι και να μοιραστουμε διοδια-βενζινη στειλτε π.μ.

Παιδια, αν υπαρχει καποιος που του περισευει κανενα εισητηριο για την 3η μερα, γυρω στα 30,25 ευρω κ κατω, ας μου στελει στο mail μου nickgouz@hotmail.com… δυστυχως δεν φτανουν τα ριμαδια να παρω με 40 euro…

Ιδια περίπτωση με τον προλαλήσαντα.Όποιος έχει πεισευούμενο ticket για άυριο π.μ

Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά από σταθμό λαρίσης πώς πάμε σφενδάλη γιατί το μυαλό μου είναι κιμάς από το διάβασμα και το site του ΟΣΕ δεν βοηθάει και πολύ;

Παιρνεις τρενο για Χαλκιδα. Μια ενδιαμεση σταση ειναι της Σφενδαλης. Αυτο.

τρενο για χαλκιδα θα παρεις. νομιζω περναει καθε ωρα.

όλα τα καλά μέσα

"όλα τα καλά μέσα"
No good (start the dance)?