200 άτομα στους Stranglers την πρώτη μέρα σύμφωνα με το report της κεντρικής. Ξεφτίλα. Μεγάλη μαλακία να τους βάλουν τόσο εκείνη την ημέρα (και όχι την αυριανή), αλλά και εκείνη την ώρα βέβαια. Τεσπά, να δούμε πόσοι θα είμαστε στους therapy αύριο.
Αυτό που έγινε με τους στρανγκλερς ήταν όντως τραγικό… Ακόμα και ο παυλίδης εκραζε τον κόσμο που ήταν στη μικρή σκηνή πριν βγει αυτός… Δεν γίνεται να τους βάζεις 5ο όνομα στις 5 το απόγευμα… Επίσης μονο ΡΙΣΠΕΧΤ στα γαλλάκια… αυτοί χαλαρά μισουν και την μανα τους… Μεγάλοι θεουληδες…
Η μέρα του Αγγελάκα έσκισε πάτους εκείνων που έλεγαν οτι δεν είναι δυνατόν να λέγεσαι ROCKwave και να φέρνεις τέτοια ονόματα!
Ο Ψαραντώνης είναι η πιο metal μορφή!
Ο Σαδίκης ήταν το γνωστό τρελοκομείο!
Οι Διώνη εξαιρετικές!Έσενα με το άσπρο μπλουζάκι σ’ ερωτεύτηκα!
Τα χάλκινα ήταν τρομερά παλικάρια!
Vlastur - Lost Bodies πολύ καλοί!
Και φυσικά ο Γιάνναρος!!Το τοτεμ του ελληνικού ροκ!!Ότι και να πεις είναι πολύ λίγο!!Το μόνο που θα πω είναι οτι αφού έχεις αρχίσει και γουστάρεις καντο ρε πούστη να τρελαθούμε!
Άπειρα :respect: σε όλους!!
Τζαμάρισμα χωρίς διακοπή απο τις 5 μέχρι τις 12 παρά (11:30 μας είπε ο Γιάννης οτι υπάρχει θέμα με το ωράριο στην περιοχή και θα παίξει μόνο ένα ακόμα…να δω αύριο τι θα γίνει με prodigy…)
Κόσμος το πολύ 3.000 και όλο το “εναλλακτικό γκάζι” μαζεμένο καθισμένοι σε ψάθες και καρεκλάκια παραλίας,όπως στο γκάζι που κάθονται στην πλατεία με ενα κουτάκι μπύρα…Πάλι καλά που στο τέλος έδειξαν οτι είναι ζωντανοί…βέβαια γι αυτό είναι υπεύθυνος ο Αγγελάκας με την μεγαλειώδη του εμφάνιση που τους ξεσήκωσε!Πάντως η αλήθεια είναι οτι είχε πολλές και πολύ όμορφες παρουσίες…
Αυτά για σήμερα!Τώρα έχει 10ωρο ύπνο και φύγαμε για 10ωρο χορό!!!
hey ho, let’s go… to malakasa!
Λοιπόν για πείτε ποιό ρεμάλι θα πάει Μαλακάσα με λεωφορείο από Στ. Λαρίσης και πότε, μήπως βρεθούμε!
εγω θα ανεβω με αμαξι με κατι φιλαρακια, θα σε πετυχω λογικα καπου…
Μόνο πουτάνα όλα!!!
Ξεφτιλίστε συρματοπλέγματα όσοι δεν έχετε εισιτηριάρα και ελάτε να τα σπάσουμε αγκαλιά.
Ξεκινάμε σιγά σιγά κουφάλες…
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑΑΑΑ
ξέρω ότι σε κάμποσα ποστ πριν υπάρχει το πρόγραμμα αλλά βαριέμαι να ψάχνω:D
οι floggin molly τι ώρα βγαίνουν???
παμε παλι
Υπαρχει και η κεντρικη σελιδα , να checkarete και εκει που και που:wink:
Πολλοί βλέπω θα πάνε(-με) έτσι …
άντε να δούμε …
μερσί μποκού!! οπότε θυσιάζω από αυτά που θέλω να ακούσω ramone και ξεκινάμε 4+ από αθήνα 8)
καλα να περασετε οσοι πατε! καντε πουτανα στους Kyuss!!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
O ignorant pig πουρχεται με το κτελ απο σαλονικα, το κοντινοτερο που τον αφηνουν μαλακασα ειναι στο σειριο, και αυτο θα γινει γυρω στις 4. Δεν εχει ομως καποιον να τον μαζεψει απο κει. Υπαρχει κανενας συνανθρωπος, ροκας να κανει την καλη;
Στειλτε πμ γοργα να σας δωκω το κινητο του.
Ευχαριστει λεει.
τι απαραδεκτοι εινια στα κτελ! δεν μπορει ο οδηγος να κανει εναν μικρο κυκλο και να τον αφησει στην εξοδο για Μαλακασα?! αντε να αργησει και κανα 15λεπτο το δρομολογιο…
καητπέρα του τα λεμ
χαχαχαχααχ καλτ
Εγώ θα κατέβω από Χαλκίδα για Μαλακάσα. Στο δρόμο μου δεν είναι ο σείριος; Δώσε κινητό αν είναι.
νομιζω κανονιστηκε, ευχαριστω, ειστε ολοι ανθρωποι χρυσοι
Λατρεύω τα σχόλια
http://www.rocking.gr/live/Rockwave_Festival_Giannis_Aggelakas_3__Psarantwnis_Lukoi_Laib_Psarogiwrgis_Ntinos_Sadikis_&His_Band_ka@_TerraVibe_Park_020711/10218/