Rockwave Festival 2011

Παιδια τα κτελ σημερα φεύγουν απο σταθμό λαρίσης η απο πεδιο τ αρεως?

η χθεσινη μερα πρεπει να ταν υπερτουμπανη! ζηλευω οποιος εζησε αυτο το ολοημερο παρτυ :slight_smile:

Εμένα γιατί δεν μου θυμίζει τίποτα η όλη φάση; :-k

Εχω ρολφαρει αδιακοπα, πατωμα σε αγαπω.

Φρούριο ήταν σήμερα το χωράφι … :? :?

Δε μπηκε κανεις ετσι?? :-k

α τους πουστηδες!

παντως νεκρα το thread! ακομα δεν γυρισαν αυτοι που πηγαν??

Γυρισα εγω εδω και ωρα…

γιατι εφυγα πιο νωρις:p

Ειχε πολυ κοσμο σημερα:!:

ε πες τιποτα ντε!

Ο κοσμος , στα επιπεδα του BIG 4 (λίγο λιγοτερος)… Τωρα για μπαντες κτλ , αυριο στο review… Σε γενικες γραμμες, δεν τρελλαθηκα αλλα δεν περασα και ασχημα:wink:

Υποθέτω ο πολύς ο κόσμος έσκασε για prodigy εε ???
(και λογικά πριν από αυτούς θα έγινε κάνα ντου …)

Μέχρι τις 6:30 που τα παράτησα (καφεδάκι Οροπό FTW) γιατί κόντευα να πάθω ηλίαση όποιος μπήκε έχει τα θερμά μου συγχαρητήρια …

prodigy τα σπασανε!! ετσι απλα…:smiley:

hails σε giannis, shaman, pumpkin.

Γαμώ περάσαμε σήμερα! Πολύς κόσμος, πολύ κέφι, πολύς χορός και πολύ μουσική!

Είδα μόνο Monster Magnet, Kyuss και Prodigy. Γενικά στη μικρή σκηνή δεν ανέβηκα καθόλου.
Όλα όσα είδα ήταν γαμηστερά, όχι τόσο επειδή οι ίδιοι έπαιξαν γαμηστερά αλλά επειδή κυρίως και τα 3 αυτά συγκροτήματα τα λατρεύω.
Μιας και έχω πρόχειρα τα σέτλιστ τα αναφέρω έτσι για να την βγάλετε να την παίξετε όσοι δεν ήρθατε:

[B]Monster Magnet[/B]
Nod Scene
Tractor
Dopes to Infinity
Hallucination Bomb
Dig That Hole
The Right Staff
Look to Your Orb for the Warning
Crop Circle
Powertrip
Space Lord
(καλά στα 4 τελευταία έγινε της καρακαριόλας!)

[B]Kyuss Lives![/B]
Gardenia
Hurricane
Thumb
One Inch Man
Conan Troutman
Freedom Run
Asteroid
Supa Scoopa
Odyssey
Whitewater
Rodeo
100 Degrees
(Τεράστιο ξενέρωμα το ότι δεν έπαιξαν Green Machine και φυσικά Demon Cleaner που το ξέραμε όμως αυτό)

[B]Prodigy[/B]
World’s On Fire
Breathe
Omen
Poison
Thunder
Warrior’s Dance
Firestarter
Run With the Wolves
Voodoo People
Invaders Must Die
Diesel Power ( κάποιο ρεμίξ που δεν είχα ξανακούσει)
Smack My Bitch Up

Take Me To the Hospital
Their Law
Out of Space
(Απίστευτη τελειότητα. Θυμήθηκα τα εφηβικά μου χρόνια! Δεν σταμάτησα να χοροπηδάω λέμε!)

Πλήρες ριβιού αύριο.
Μπάνιο και ύπνο τώρα.

[B]Tommy Ramone’s Blitzkrieg[/B]
Οκ ήταν, αλλά με ντάλα ήλιο που δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Μια καλή μπάντα διασκευών Ramones με τον Michael Graves (ex-Misfits) να τα πηγαίνει άψογα και να διατηρεί μια χαρά τη φωνάρα του. Παραδόξως πάντως το “Dig Up Her Bones” των Misfits το σκότωσε.

[B]Therapy?[/B]
Τους αδίκησε ο ήχος στη μικρή σκηνή και κρίμα γιατί ήταν πολύ δυνατοί, καλύτεροι από το 2005 που τους είχα ξαναδεί στο Gagarin. Teethgrinder, Isolation, Die Laughing, αλλά για μένα κορυφή η -αμφιλεγόμενη- διασκευή του Diane.

[B]Monster Magnet[/B]
Ψιλοαπογοήτευση. Τους έβλεπα τρίτη φορά και ήταν η κατώτερη. Μέτριος ήχος, τα νεότερα κομμάτια βαρετά, ο Wyndorf έχει βάλει πολλά κιλά και πλέον χρησιμοποιεί την κιθάρα του the_Vassilis_Papakonstantinou_way δηλαδή περισσότερο για να κρύβει την κοιλιά του παρά για να γεμίζει τον ήχο της μπάντας. Setlist κυρίως από Dopes και πέρα, ευχάριστη έκπληξη το Look to your Orb for the Warning που δεν το περίμενα.

[B]Kyuss Lives[/B]
Η πιο “γεμάτη” εμφάνιση από τους “μεσαίους” (χα!) της ημέρας, ο κιθαρίστας τους δεν είναι Χομ και δε θα γίνει ποτέ, αλλά οι υπόλοιποι έσπειραν. Μια κοιλίτσα υπήρξε προς το τέλος, παραδόξως χάλασε και ο ήχος, αλλά σε γενικές γραμμές γαμάτη εμφάνιση. Δεν έπαιξαν το Demon Cleaner αλλά ζμπούτσα μας, One Inch Man.

[B]Flogging Molly[/B]
Είδα μόνο ένα κομμάτι, καλοί μου φάνηκαν.

[B]Gogol Bordello[/B]
Σπάνια θα βάλω να ακούσω σπίτι μου, αλλά λάιβ λειτουργούν άψογα αυτά τα πανηγυρτζήδικα. Η πιο “τωρινή” μπάντα του line-up δικαίωσε ξανά τη φήμη της δεύτερη φορά που τους είδα. Δεν έπαιξαν σούπερ ταράντα όμως πάλι και με στεναχώρησαν.

[B]Prodigy[/B]
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα, μιλάμε για κτηνωδία. Πέρα από τα χιτάκια τύπου Voodoo People κλπ η εμφάνιση των Prodigy ήταν μνημειώδης γιατί τέτοια ζωωδίλα δεν έχει προηγούμενο, η μπάντα είναι ό,τι πιο προκλητικό έχω δει επί σκηνής, μια ασταμάτητη έκκριση αδρεναλίνης, για να μην κουνηθείς σε live Prodigy πρέπει να’σαι εντελώς άνιωθος. Η live κιθάρα δίνει έναν industrial rock αέρα στο υλικό, το omen είναι ύμνος, ενώ η live εκδοχή του Run with the wolves έσβησε όλα τα “ροκ” σχήματα της ημέρας με τη μαγκιά του. Εξωπραγματικός ήχος, κάθε beat μου τρύπαγε τα σωθικά. Με διαφορά η εμφάνιση της ημέρας και μια από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει.

Συνολικά κάμποσος κόσμος, όχι τόσο πολύς όμως που να δημιουργεί τρελό συνωστισμό, αρκετός για να μην είμαστε σκόρπια.

σε γενικες γραμμες,καλα παιξαν ολα τα γκουπ.κοσμο ειχε πραγματικα παρα πολυ.περισσοτερο και απο maiden,επιπεδα big four.oi prodigy τα εσπασαν κανονικα.ηχος καλυτερος απο το taekwondo.λογικο νομιζω.αν και θα μπορουσαν να παιξουν 1-2 τραγουδια ακομα σημερα.

Από φίλους που ήρθαν κατά τις 11 γιατί δούλευαν, έμαθα ότι απ’ έξω είχε καμιά 100άρα άτομα που δεν τους άφηναν να μπουν. οι δικοί μου πλήρωσαν 28 ευρώπουλα για μία ώρα prodigy!!!
Κατά τ’ άλλα, οι τύποι δεν παίζονται. Φοβερή ενέργεια που ανταπέδωσε ο κόσμος. Μέχρι και πίσω από την κονσόλα χόρευαν όλοι. Μύλος. Κάποιος είπε παραπάνω ότι είχε προσέλευση σαν τους big 4. δεν νομίζω. το έκοψα να έχει 15-18.000. Αλλά ήταν super. Συμπαθητικοί και οι Gogol, Flogging, καλοί οι Kyuss, όμως μετά τους prodigy το χάος.
Αααααα. Το καλύτερο όλων ότι είχαμε παρκάρει στον παράδρομο στον μιχαλαριά και μέσα σε τρία λεπτά ήμασταν εθνική στο ρεύμα για αθήνα. Καμία κόμπλα. Δεν υπάρχει.,…

Τα είπες όλα

αυτά βασικά. :stuck_out_tongue:

αλλά οι Magnet γάμησαν. ντάξει δεν τους είχα ξαναδεί και πήγα κυρίως για αυτούς και therapy?, αλλά ^^
ΣΠΕΙΣ ΛΟΡΝΤ ΜΑΔΕΡ ΛΕΜΕ

η από πάνω κορασίδα δεν ήρθε να μου μιλήσει ΞΑΝΑ οπότε δε μετράει η γνώμη της.