Rockwave Festival 2011

way too busy powertripin’ και τα κωλοδαχτυλα στον αερα.Μπροστα κοπανιοντουσαν μεχρι και τα ηχεια,απιστευτη ενεργεια και μεταδοτικοτητα απο τον χοντρο χωρις καν να προσπαθησει και πολυ.Τωρα,στο ‘‘μετρια συγκριτικα με τις αλλες φορες’’ του Βλιδιν δε μπορω να πω κατι,θα αρκεστω στο να προσπαθω να φανταστω πως μπορει να ηταν εκεινες οι αλλες φορες:p(μαλακια μου ειναι η αληθεια που δε τους ειδα οταν επρεπε σε κλειστο χωρο).Γιατι το σημερινο για μενα ηταν ενα υποδειγματικο [U]ροκενρολ λαιβ[/U] με αρχιδαρες και νευρο και ο ηχος εκει που ημουν εγω τουλαχιστον ηταν σωστοτατος.

Με Prodigy δεν εχω ασχοληθει αλλα ενταξει αυτο το πραμα που παρουσιαζουν ειναι ενα οπτικοακουστικο τσουναμι που σε παρασερνει θες δε θες,much fun.Τσιρς σε ολους τους φορουμιτες και ειιδικα σε forkboy και enemy που ειδα για πρωτη φορα.

Marky Ramone’s Blitzkrieg: Πέρασα πολύ καλά κατά τη διάρκεια του σετ τους! Graves ορεξάτος και γενικά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση.

Monster Mognet: Από μακριά του παρακολουθούσα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά στο space lord καραγούσταρα!

Flogging Molly: Ο κύριος λόγος που ανέβηκα στη Μαλακάσα! Ατελείωτος χορός, η μπάντα δεμένη με κέφι και ένα πολύ ικανοποιητικό setlist! Πρώτη φορά τους είδα και γούσταρα ΑΠΕΙΡΑ! Μακάρι να μας ξανάρθουν ως headliners!

Gogol Bordello: Λόγω του ότι τους ε΄χια ξαναδεί, λόγω του ότι ήθελα να ξεκουραστώ από τους flogging molly και να έχω δυνάμεις στους prodigy η εμφάνισή τους μου πέρασε λίγο αδιάφορη. Μοναδική εξαίρεση κάποια τραγούδια που με έκαναν να τραβηχτώ μπροστά για χορό!

The Prodigy: Προσωπικά πέρασα καλύτερα από ότι πέρυσι. Χαμός σε κάθε τραγούδι και δώστου! Απλά νομίζω ότι ήταν λίιιιιιιιγο στο κόσμο τους και ψιλοβαριόντουσαν. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και ιδέα μου. Η εμφάνησή τους πάντως άκρως ικανοποιητική.

Γενικά πέρασα πολύ καλά. Αυτό με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ τιμές στο μπαρ ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει. Γενικά είχε πολύ κόσμο. Προσωπική εκτίμηση 20.000 +

[SPOILER][SIZE=“7”][B]Flogging Molly ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/B][/SIZE][/SPOILER]

Όταν περιμένω να δω 4 μπάντες που γουστάρω τρελά για πρώτη φορά…therapy?-monster magnet-gogol-prodigy…
Όταν περιμένω να δω 2 μπάντες που γουστάρω τρελά κι έχω ξαναδεί τι μπορούν να δώσουν…Kyuss-flogging…
Όταν αυτές οι 6 μπάντες για 8 ώρες γαμάνε το σύμπαν ανάποδα…
Όταν έχω γυρίσει σπίτι μετά απο 5 ώρες συνεχόμενου χορού και κοπανήματος,με γάμπες πέτρες και σβέρκο κοκαλομένο,αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο…
Τότε για μένα σήμερα ήταν…
[B]Best Rockwave Day Ever!![/B]

[SIZE=“5”]TAKE ME TO THE HOSPITAL ΛΕΜΕ!!![/SIZE]

[SPOILER][B][SIZE=“7”]KYUSS ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

Flogging Molly χτες!!! Τίποτε άλλο (ok prodigy υπεργάμησαν ξέρω γω) αλλά FM ρε μουνιά!!! Ντάξει τι να λέμε 2 στα 2 εδώ απλά η μπάντα της βραδιάς για μένα!!! Κατέβηκα μόνο γι’αυτους και με αντάμειψαν με το παραπάνω!!!

Ελπίζω να τους ξαναδούμε headliners κάποια στιγμή!!!

αν δεν ήταν οι διαστημικοί prodigy οι flogging molly χαλαρά είχαν καταπιεί τις υπόλοιπες μπάντες! τρελλός χορός, πολύ ξύλο και γενικά απίστευτο κέφι από μια μπάντα που πρέπει να έρθει σαν headliner και να γίνει τρελλό πανηγύρι!!
για prodigy τώρα τι να πούμε…γαμάνε και δέρνουνε,απλά!πέρνουν σκαλπ:!: δε χρειάζεται να προσθέσω τίποτα παραπάνω 8)

Υστερα απο 24 χρονια που πηγαινω σε συναυλιες ηρθε η ωρα να βρεθει live που θα κοντραρει στα ισια την ατμοσφαιρα στα live των ramones , των motorhead και ελαχιστων αλλων στις αρχες της δεκαετιας του 90. FLOGGING MOLLY!!! Απλα απιστευτοι! Καλυτεροι απο την αλλη φορα και κατι μου λεει οτι τα επομενα χρονια θα φαμε πολυ ξυλο στις πρωτες σειρες για αυτους και θα πιουμε πολλες μπυρες για αυτους!

Καλημέρα, κι εγώ χτες για τους Molly πήγα κυρίως και με δικαίωσαν απόλυτα, επιτέλους τους είδα και γάμησαν τα πάντα όλα. Κορυφαίο σέτλιστ, δηλαδή και Drunken, και What’s Left of the Flag, και Devil’s Dance Floor, και Tobacco, και Swagger, και The Likes of You Again, και Seven Deadly Sins, AAAAAAA!!! Και ήταν τόσο ξύπνιοι που μου έκαναν τη χάρη να παίξουν, ευτυχώς, μόνο τρία τραγούδια από το μέτριο τελευταίο album - ανάμεσά τους μάλιστα το υπεργαμάτο Saints and Sinners, ντάξει παίξανε βέβαια και το ξενέρωτο_προς_ενοχλητικό Don’t Shut ‘Em Down, αλλά μη σας πω κιόλας ότι βοήθησε, έτσι για χαλάρωμα λίγο, χεχε. Γενικά ο Dave King είναι τρομερός frontman, η φωνή του σε πολύ καλά επίπεδα αλλά κυρίως πολύ εύθυμος και ξεσηκωτικός και ευπρόσδεκτες οι νύξεις “διεθνιστικής αλληλεγγύης” που έκανε κάθε τόσο (btw, πολύ γέλιο με κάτι παλικάρια που με κάθε ευκαιρία φωνάζανε συνθήματα για τους μπάτσους, λολ). Αλλά και η υπόλοιπη μπάντα κομπλέ, πολύ δεμένη, όπως τους είδα στο πρόσφατο (φανταστικό) dvd και, απ’ ότι έμαθα, όπως τους είδαν όσοι τους είδαν και στο Rockwave του 2008. Τί να πω, αυτά για Molly, χαίρομαι πάρα πολύ που ένα σεβαστού βεληνεκούς συγκρότημα των καιρών μας, με άλλα λόγια κάτι που συμβαίνει ΤΩΡΑ, έχει έρθει ήδη δυο φορές Ελλάδα και μάλιστα έχει τόσους οπαδούς. Όπως ειπώθηκε ήδη, φέρτε τους καμιά φορά και μόνους τους να τους απολαύσουμε με full setlist, αν και προσωπικά δεν ξέρω πού θα μπορούσε να γίνει αυτό: νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλοι -ήδη- για (οποιοδήποτε) club αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετά μεγάλοι για γήπεδο/αρένα κτλ. Τέλος πάντων, θα δούμε. Η μόνη παρατήρηση για Molly δεν αφορά τους ίδιους, αλλά τον κόσμο από κάτω: δηλαδή ΟΚ, seriously, moshpit στο… Float; Τί άλλο θα δούμε; Wall of death στο Λουδοβίκο των Ανωγείων ξέρω γω; Σύννεφο η μαλακία ρεεεεεεε. Τέλος, αν είναι φορουμίτης ή αν μπαίνει καθόλου φόρουμ, να πω χίλια ευχαριστώ στο παλικάρι που κάποια στιγμή που είχα χάσει τα γυαλιά μου τα βρήκε και μου τα δωσε. Αδερφέ να σαι καλά, χωρίς εσένα σήμερα θα μουν πρακτικά τυφλός. :slight_smile:

Ουφ, ας πω και για τα υπόλοιπα συγκροτήματα τώρα.

Όταν έφτασα στο Terra Vibe έπαιζαν στη μικρή σκηνή αυτοί οι Έλληνες, οι Viza νομίζω. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα φτάσει υπερβολικά νωρίς! (no offense guys) Δεν μπορώ να πω ότι σχημάτισα γνώμη, πάντως ο αδερφός μου που κάπως έστησε αυτί γούσταρε και μου πε ότι μετράνε. Μπορεί να τους τσεκάρουμε κάποια στιγμή.

Μετά στη μεγάλη σκηνή οι Marky Ramones Blitzkrieg. Το σέτλιστ, βασισμένο στα κλασσικά των Ramones φυσικά, ήταν πολύ ωραίο, όσο για την απόδοσή τους, τυπικά πάνκικη θα λεγα (κοινώς, ό,τι μπορούσαν κάνανε :p). Καλά περάσαμε θα λεγα, τηρουμένων των αναλογιών και με τον κωλοήλιο στη μούρη μας.

Therapy? στη μικρή σκηνή. Ωραία πράματα! Δεν τους ήξερα σχεδόν καθόλου μουσικά, μόνο σαν όνομα ουσιαστικά, και μπορώ να πω ότι ήταν μάλλον το κορυφαίο συγκρότημα που δεν ήξερα. Και σ’ αυτούς καλά πέρασα, όσο γινόταν πάντα εκείνη την ώρα, με τον ήλιο κτλ.

Monster Magnet. Τους είδα πρώτη φορά και ροκάρανε καλά, αν και είχα μονίμως την αίσθηση ότι πλέον ό,τι είχαν να δώσουν λίγο-πολύ το έχουν δώσει. Με άλλα λόγια, ωραία εμφάνιση αλλά διαρκώς ένα κλικ πριν απ’ το να σε πορώσει, όπως περιμένεις δηλαδή σ’ ένα live Magnet. Μου φαίνεται ότι είμαι άτυχος που δεν τους είδα πριν καμιά δεκαριά χρόνια στα πάνω τους. Τέλος πάντων. Ακόμα κι έτσι ναι, είχαν σπουδαίες στιγμές. Στο Powertrip π.χ. χτυπιούνταν ακόμα και τα δέντρα. Ο δε Dave, ναι, ο κωλόγερος πλέον, υπέρβαρος και κατεστραμένος από τις καταχρήσεις Dave, αν και στην αρχή ήταν μηδέν, τίποτα, έβγαζε τα κομμάτια με το ζόρι κτλ., όσο περνούσε η ώρα σε έπειθε όλο και περισσότερο. Τίμια ροκενρόλλ φιγούρα, τίποτα άλλο.

Για τους Kyuss Lives δεν έχω να πω και πολλά πράγματα, όπως έλεγα στην παρέα αυτό το συγκρότημα υπάρχει για να παίζει live, τα κομμάτια αυτά έχουν γραφτεί πάνω στη σκηνή κτλ. Επίσης, φωνητικά ο Garcia μου φάνηκε κορυφαίος.

Μετά ήταν κάποιοι Flogging Molly.

Και μετά ήμουν τόσο χώμα που είπα να ακούσω Gogol και Prodigy μακρόθεν, ξαπλωμένος στο γρασίδι, Woodstock καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνετε, ε ναι, έτσι δε νιώθεις κανένα συγκρότημα. Παρ’ όλα αυτά η ώρα πέρασε ευχάριστα μέχρι να την κάνω. Οι Gogol ωραίο πανηγυράκι όπως πάντα, όσο για τους Prodigy, που δεν τους ακούω η αλήθεια είναι, πρέπει όντως να αποτελούν live φαινόμενο.

Αυτά από μένα. Να πω επίσης ότι η εξυπηρέτηση στο μεταφορικό κομμάτι από την Apollon ήταν ανέλπιστα καλή, δηλαδή πήγα Μαλακάσα άρχοντας και γύρισα ακόμα πιο άρχοντας, ούτε καθυστερήσεις ούτε “παρεξηγήσεις” ούτε τίποτα, πάντα τέτοια. Τώρα που το γράφω αυτό βασικά ελπίζω να μην ήμουν απλά απ’ τους τυχερούς και άλλοι να ζήσανε καταστάσεις Black Sabbath 2005!

Cheers στο σκουληκάκι τον Αϊρονάρη που γνώρισα από κοντά και στους ήδη γνωστούς forkboy, σουρλουλού, Angel Death, Νεφέλη και Keeper21. Ένα fuck off στους άλλους μαλάκες που δεν είδα, δηλαδή Bleedin, pumpkin, shaman, Therion, Ignorant Pig, worst enemy κτλ. Κρυβόσασταν μουνάκια ε;

Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω τόσο καλά σχόλια για FM. Πραγματικά το αξίζουν ρε γαμώτο. Δηλαδή οκ είδα μετά Gogol (εντάξει στο χορτάρι ξαπλωμένος ήμουν) και B-A-Ρ-Ε-Θ-Η-Κ-Α. Θα συμφωνήσω απόλυτα με Ελρικ!!! Οι τύποι ΒΙΑΣΑΝ και μακάρι να τους ξαναδούμε σύντομα και σε δικό τους show!!!

Εγώ κρυβόμουν ή εσύ δε με είδες δυο μέτρα άνθρωπο?

το οτι οι kyuss παιξαν λιγοτερο κ πιο κατω απο τους τσαρλατανους Gogol

δειχνει ποσο γτπ ειναι η κοινη αποψη.

Το ργ αρχισε κ τελειωσε στους kyuss 60’ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

δεν θα πω τπτ για προντιτζυ μιας κ αποτι ειδα κοσμος γουσταρει - στην τελικη κ εμεις υπηρξαμε καποτε πιτσιρικαδες 20 ετων (βιολογικα κ πνευματικα)

Μακαρι να ξαναφερουν kyuss χειμωνα σε κλειστο.

Όσοι γουστάρουν prodigy είναι 20 ετών (βιολογικά ή πνευματικά).

Κάτσε ρε εγώ είδα και κάτι 16χρονα χθες να γουστάρουν prodigy. Μήπως απαγορεύεται γιατί δεν είναι 20 χρονών(πνευματικά και βιολογικά);

Εγώ που είμαι στα 27 βιολογικά (πνευματικά δε ξέρω) τι πρέπει να κάνω;;; Να γουστάρω ή όχι;;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

woo hoo!!!:smiley:
το ήξερα ότι φαίνομαι μικρότερος από ότι είμαι :D:D

@Gracchus + awake - σαν οπτασίες σας είδα, μετά χαθήκατε μέσα στο πλήθος!

Άκουσα με πάθος και με κίνδυνο ηλίασης τους 4 πρώτους, Floggin και Gogol Bordello not my cup of tea, αλλά κρατώ περιγραφή Bleedin - οι prodigy ήταν κτηνωδία. Όποιος χώθηκε μπροστά [I]ξέρει[/I]…

Cheers σε όοοοοολους αυτούς που είδα και τους λίγους που γνώρισα :smiley:
Έξτρα κρέντιτς σε σάμαν, που μου που με απελευθέρωσε από τα βάρη της γνώσης και του καπιταλισμού για λιγάκι ώστε να πάω μπροστά care free

(εντιτ) και έξτρα κρέντιτ σε ενίκο που με προσοχή, φροντίδα και επιμέλεια, φρόντισε ώστε να απελευθερωθώ από τα βάρη της σκέψης και της καθημερινότητας και να καταφέρω να βυθιστώ σε γλυκό ύπνο, και όλα αυτά, για πόσο? ένα (μεγάλο) τσιγάρο δρόμο

Στηρίζουμε μουσική για 20χρονους, όχι μόνο λόγω ηλικίας:p, αλλά επειδή έχει [I]~ταπεραμέντο~[/I]. Καλά εγάμησαν οι Prodigy λοιπόν! Κατα τ’ άλλα οι Gogol έχουν γίνει λες και πάνε eurovision, αν κι έναν χορό τον ρίξαμε.
Και green machine στο reunion. 8)

Xωρίς να συμμερίζομαι το “τσαρλατάνοι” για τους Gogol, αυτό που γράφεις δικαιώνει την επιλογή μου να μην ανέβω Μαλακάσα…

Eγω τα κατάφερα και σχετικά νωρίς, έπειτα από μια ώρα αναμονής (πέτυχα τους μισούς καιους). Ντάξει αφου δε σκωτωθήκαμε στα συρματοπλέγματα που βάζουν στα λιμάνια για τους μετανάστες, πάλι καλά. Στο τέλος λυπήθηκαν τον τραυματισμένο κόσμο και μας έχωσαν καμιά 100αριά άτομα στο έτσι.

τσιρς στα παιδιά που γνώρισα για λίγο (παμκιν, Hopes, σας έψαξα μετά για λίγο αλλά δε σας βρήκα), τσιρς σε νεκρο και μπλιντιν.

Θα επανέλθω με τα του λαιβ, αν και δε το παρακολούθησα και πολύ:lol:

Απο τις καλυτερες μερες Rockwave που εχω παει,νομιζω οι Flogging που ΣΚΟΤΩΣΑΝ ηταν το highlight χτες,κι αυτο γιατι ειχα ξαναδει Prodigy και την πρωτη φορα,οπως και να το κανουμε,η καυλα ειναι μεγαλυτερη.

μπαρμπα Γρακχο εσυ μαλλον κρυβοσουν,για να μη σε βρισκουμε τοσα ατομα.Μπληντιν κι εσυ το ιδιο,αν και εμαθα κυκλοφορουσες με τρεντυ κοκκινο καπελακι και απορω πως τα καταφερες να κρυφτεις.

Γάμησε.
Έφτασα την ώρα που βγήκαν οι μάγκνετ στην σκηνή, καλοί αλλά συμφωνώ σε αυτό που είπε ο γρακχος.
Κάιους οκ πουτάνα όλα, καραγούσταρα.

[SPOILER]όπως και όλοι οι άκυροι τύποι που δεν ήξεραν μισή νότα και ανοίγαν γουολ οφ ντεθ οταν τελείωναν τα κομμάτια λολολ[/SPOILER]
Μόλλυ καλοί, αλλά 0 επαφή με την μπάντα…
οι μπορντέλο παίζανε το ίδιο κομμάτι επί 1 ώρα.
και οι πρόντιτζυ χώναν καλά.Αυτά στο μουσικό.

thanks to:
elric83 που ήρθε και με μάζεψε από τον σείριο
και στην ολμάιτι για την μεταφορά μετά
χιλιοευχαριστώ μποθ.

τσίρς στους υπόλοιπους φορουμίτες.
ΑΛΛΑ.
εγώ Γράκχο έψαχνα αλλά δεν τονεβρήκα:(
ο βλεεδιν πέρασε ακριβώς από δίπλα μου, είπα ένα ψιτ, ε , τσαπρρ και κάτι παρεμφερές, αλλά κοιτούσε τον ουρανό.

όμορφη μέρα οβεραλ