Rockwave Festival 2011

Πολυ ομορφη μερα.
Πηγα αρκετα νωρις ωστε να δω Μαρκυ Ραμον. Φαση ειχε, σαν tribute band ηταν.
Therapy? δυστυχως ειδα λιγο γιατι ηδη ζαλιζομουν λογο ηλιου.
Monster Magnet δεν μου αρεσαν και τοσο στα αλμπουμ αλλα λαιβ, αλλη ενεργεια! Πολυ δυνατο κλεισιμο.
Κyuss καβλα! Ελεος με το πιτ σε στονερ μπαντες + Green machine? :frowning:
Οι 3 επομενες μπαντες ηταν αριστα διαλεγμενες για ενα φεστιβαλ-παρτυ-χορος.
Flogging πολυ ωραιοι, θα τους ψαξω καλυτερα
Gogol δεν μου αρεσανε. Τον κοσμο χαζευα που χορευε μονο. (This moustache kills fascists!!!)
ε Prodigy…Εμπειρια τα λαιβ τους, οσες φορες και να τους δουμε! Ιδιο σετλιστ με το σεπτεμβρη. Δεν με πειραξε τοσο, οσο η αμπαλοσυνη του κοσμου να χορεψει.

[SPOILER]αντε ρεηβαδες, πισω στις τρυπες σας τωρα 8)[/SPOILER]

ποπο κρινοντας απο σετλιστ μαγκνετ καλυτερα που δεν ηρθα :smiley:

…οκ

ενα site ολο το λολ

Κατάφερε κόσμος να μπει από νωρίς με όλους τους γνωστούς τρόπους, μαντραπήδα, ριφιφί, βραχιολάκια πολλαπλών χρήσεων κλπ., αλλά όντως ήταν πιο δύσκολα από άλλες φορές.

Είχανε κρατήσει μερικές δεσμίδες από τα εξαντλημένα 28άρια και τα δίνανε επιλεκτικά.
Βρήκανε τρόπο να τα βγάζουν ακόμα και από τους τζαμπατζήδες.

Ωραία μέρα πάντως, ροκάδες, καρναβάλια και κάγκουρες μια γροθιά ενωμένοι στον κοινό αγώνα. :rasta:

Γέλασα απεριόριστα με τους τύπους που ανοίγανε pit όταν κάνανε “κοιλιά” τα κομμάτια Kyuss και μετά μένανε με το πουλί στο χέρι όταν δεν ξαναχώνανε ποτέ :lol::lol::lol::lol:

Πέραν τούτου, οι Magnet γαμάτοι αλλά με μέτριο setlist. Δηλαδή, ΟΚ, μ’άρεσε τρομερά το Mastermind, αλλά ακόμα κι έτσι, Dig That Hole αντί για κανένα Superjudge/Negasonic ξερω γω; Ε όχι. Το δε Hallucination Bomb το κατασκότωσε ο ήχος γαμώ γαμώ γαμώ, ατελείωτη καύλα το Look to Your Orb και ξανά τρελά γέλια με όλους αυτούς που κοιτάγανε αναφωνώντας “τι είναι αυτά τα εφτάλεπτα”-αν και μερικά λεπτά μετά τσιρίζανε μέσα στο αυτί μου ΣΠΕΗΣΛΟΡΝΤΜΑΔΑΜΑΔΑ.

Kyuss τώρα…αν κοίταζες τη σκηνή αριστεροβαθώς ας πούμε, όλα ήταν ονειρεμένα. Το 'θελε ένα Green Machine, αλλά…El Rodeo, One Inch Man, Odyssey, Whitewater, τι να λέμε τώρα. Το Demon Cleaner το χα ακούσει πέρυσι στον Garcia :stuck_out_tongue: Μεγάλη μπάντα, αν και χωρίς Josh…φφφφ, τέλος η γκρίνια. Γαμηστεροί.

Πολυ ωραια μερα χθες!
Kyuss απλα καταπληκτικοι, τριπαραμε ολοι μαζι ! Therapy μαρεσαν πολυ, ειχε πεσει στα χερια μου οταν ειμουν μικρος η κασεττα του Troublegum και εχω πολυ καλες αναμνησεις! Prodigy ωραιοι και δυναμικοι, αλλα οπως αναφερθηκε ο κοσμος ηταν πολυ αμπαλος. Σε κατι στιγμες περιμενα να γινει κολαση οταν ανοιγαν αυτα τα μεγαλα “πιτς” ολη την ωρα, αλλα τελικα λιγα πραγματα. Σε αντιστοιχα πιτς των Slayer θα χαμε θυματα :stuck_out_tongue:
Γενικα πολυ καλα, πολυ καλη υποδοχη μιας κ μολις ειχα γυρισει απο Αγγλια

λιγα λογια…
για ΜΜ, να πω πως ειμαι τυχερος που τους ειδα ΕΣΤΩ το 08…το σετλιστ για μια ωρα ηταν καλο, δεν μπορω να πω…μαλλον ομως τους παει καλυτερα η ατμοσφαιρα ενος κλαμπ…σιγουρα δεν καταφεραν να μεταδωσουν την ουσια και την καβλα ενος MM live…
Τους Kyuss εγω τους φχαριστηθηκα περισσοτερο απο το Μαιο. Δεν εχω να πω πολλα, ταξιδι απλα…
Molly πρεπει να γαμησαν ασχημα, αν και δεν ειναι του γουστου μου, τους ειδα απο μακρυα εκει που ηταν αυτες οι μαλακισμενες με τα νεροπιστολα (μα ποση λοβοτομη πια)
marky Ramone, διασκεδασα αρκετα μπορω να πω…
Αυτοι οι Viza τι πετσα ρε παιδι μου…ασχημια σε ολα
Τherapy! δεν φαχαριστηθηκα, την περισσοτερη ωρα προσπαθουσα να βρω καλυτερη οπτικη γωνια σε σχεση με τις διαθεσεις του ηλιου…παντως σιγουρα παιξαν καλα…
Τωρα για το πανηγυρακι στο τελος, οκ, μπορω να πω οτι εκανα καλες βολτιτσες στο τερρα, γνωρισα καλα καθε γωνια του…ουτε 3 τραγουδια στον καθενα δεν αντεξα…τουλαχιστον επιασα θεση στο πρωτο λεωφορειο για Αθενζ

ΨΟΦΟΣ στους ομιλητες της αρενας…ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αν δεν σας ενδιαφερει μια μπαντα και τραβατε στα γρασιδια να μπαλαμουτιστειτε και να πειτε τις μαλακιες σας. Το χρημα σας μεσα, οι μαγκνετ δεν ειναι το σπεησλορντ, γαμω τα ολοσωμα τατου και τα γαρα σας!

ψοφος και στον κλασσικο το μαλακα τον ελληνα (ναι για σενα μιλαω κυρ Διοργανωτα) που δεν ξοδευεις 100 ευρα παραπανω να βαλεις μια κορδελιτσα, ενα καγκελακι ρε αδερφε στις καντινες…που πρεπει να πατησουμε επι πτωματων να παρουμε ενα νερακι ρε γαμωτο

αη ντοντ γκετ γιου

Καητπέρα, ωραία περάσαμε. Ωραίος ο Marky όπως και ο τραγουδιάρης τα λεγε καλά. Therapy λίγο είδα πρέπει να τσεκάρω κανα δίσκο όμως. Μαγκνετ γαμώ αν και ήθελα ένα τακ παραπάνω, kyuss 'σοπεδως και prodigy κύκλους. Molly δεν ήμουν σε κατάσταση να πάω να δω και στους μπορντέλο βαρέθηκα άσχημα δε με ψήναν αν και δείχναν να κατέχουν αυτό που κάνουν. Φιλιά και σε όσους γνώρισα, σε όσους ξαναείδα και όσους δεν είδα, ήσασταν πολλοί…

Γράκχε κουφάλογο περνούσες ακριβώς μπροστά μου πριν τον Marky. Καρδούλες σε Lionel Richie <3

Πολύ όμορφα ήταν χθες!
Δυστυχώς δεν πρόλαβα τον Marky Ramone και ήθελα πολύ να τον ακούσω :frowning: next time ελπίζω.
Οι therapy μου άρεσαν αρκετά (ειδικά το “ευκαριστώωω” του τραγουδιστή xD) και σίγουρα θα τους ψάξω παραπάνω, οι Monster Magnet ψιλοαδιάφοροι και οι Kyuss πολύ καλοί, αν και δεν είπαν ούτε ένα ευχαριστώ!
To highlight για μένα ήταν οι Flogging Molly που ήταν απλά γαμάτοι!Δε μας φτάνει μία ώρα λέμεεε!Απίστευτο κέφι και μακάρι να τους ξαναφέρουν και μόνους τους :slight_smile:
Δίδυμο Gracchus+Angel_Death ftw :smiley:
Από λίγα που άκουσα από Gogol Bordello, μου φάνηκαν συμπαθητικοί και τέλος οι Prodigy…χμ…ας μη σχολιάσω καλύτερα :stuck_out_tongue:

επίσης, Λουκιανέ και Κύριε Ηλία χάρηκα που σας ξαναείδα :slight_smile:
Νecromayhem θαρρώ πως σε είδα κι εσένα στους Kyuss!

“See I think drugs have done some good things for us. If you don’t think drugs have done good things for us then do me a favor. Go home tonight and take all of your records,tapes and all your CD’s and burn them. Because, you know all those musicians who made all that great music that’s enhanced your lives throughout the years? Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreal fucking high on drugs, man.”

http://www.youtube.com/watch?v=FVemqnCJRgo

Βρείτε τις διαφορές με χτες και κερδίστε έναν υπερδικαστή

Μπας και βρηκε κανεις κανα κινητο sony ericsson?

εγώ βρήκα ένα καπέλο flogging

Από ποιό κομμάτι των Tool είναι αυτό το intro για θύμησε…

Βασικά είναι ατάκα του κωμικού Bill Hicks, της οποίας το sample έχουν χρησιμοποιήσει οι Tool στο intro του Third Eye

Για τους Prodigy νομίζω τα λέει όλα ο τίτλος του πρώτου τους album… EXPERIENCE

Πάντως οι FM ότι έχουν καταφέρει το έχουν καταφέρει με τη μαγκιά τους!
Εγώ πρώτη επαφή είχα μαζί τους το 2008 πάλι στο rockwave,μέχρι εκείνο το απόγευμα δεν είχα ακούσει νότα…εκεί με κέρδισαν,τους έψαξα,τους λάτρεψα και πέριμενα να τους ξαναδω ξέρωντας πια τι να περιμένω…τα 150-200 άτομα που ήταν μπροστά τότε,χτες έγιναν 2000…κάτι μου λέει οτι με τέτοιες εμφανίσεις την επόμενη φορά θα είναι πολλά περισσότερα…χίλια μπράβο!
Παρόλο που χθες υπήρξε ο βιασμός των prodigy και η λατρεία μου για kyuss,οι fm έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις γενικά σε rw!!!

καλά, όχι και το 150-200 άτομα το 2008 στους flogging molly, μια χαρά κόσμο είχαν και τότε (όχι βέβαια σαν φέτος, αλλά είχαν σίγουρα πάνω από 2000 άτομα)

Λοιπον, we 're back…

[B]Marky Ramone’s Blitzkrieg:[/B] Καλα περασαμε. Aκουσαμε κομματια που λατρευουμε, κουνηθηκαμε κι ολα καλα. Πολυ καλη tribute μπαντα, αλλα ως εκει.

[B]Therapy?:[/B] Δεν εχω ακουσει αρκετα, αλλα ηταν πολυ καλοι. Τα τραγουδια του Troublegum πολυ δυνατες στιγμες και ωραιες οι διασκευες (ακομα κι αυτη των Husker Du, που στουντιακα ειναι απαλευτη).

[B]Monster Magnet:[/B] Oταν κλεινουν με Look to Your Orb for the Warning, Crop Circle, Powertrip και Space Lord, ενω πιο πριν παιζουν και το (προσωπικο αγαπημενο) Dopes To Infinity και δεν τους εχεις ξαναδει (οπως εγω), δεν μπορεις παρα να 'σαι ευτυχης. Διαφορετικα, στεναχωριεσαι για την κατασταση στην οποια εχει φτασει μια τεραστια μπαντα, παραδεχομενος, βεβαια, οτι ηταν τιμιοι κι εκαναν μια καλη γενικα εμφανιση.

[B]Kyuss lives:[/B] Ανταξιοι του ονοματος τους. Πολυ δυνατοι και με ορεξη. Νταξ, πλη του Oliveri ισως (:p). O Bjork μορφαρα που τα γαμησε ολα και γενικα τα παντα κομπλε. Νταξ, δεν το γουσταρουν το Demon Cleaner, αλλα οταν παιζουν 8 κομματια απο Welcome To Sky Valley και ηταν εδω και πριν 3 μηνες, χτυπαει οπως και να 'χει. Γουατεβερ, οπως και να χει …ακουσαμε υπεροχα κομματια, υπεροχα εκτελεσμενα η φαση ηταν ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ.

(Σε καμια στιγμη κατι σχολιαζαν τα μελη της μπαντας μεταξυ τους και γελουσαν. Δεν ξερω αν τους φανηκε τοσο υπεροχο το κοινο ή αν αναρωτιοντουσαν "ποσο γιδια ειναι αυτοι για να κανουν πιτ στο τελειωμα του Whitewater;;:wink:

[B]Flogging Molly:[/B] Mε μια λεξη …ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Cool τυποι, γαματη εμφανιση, ακρως πορωτικοι και μπραβο τους. Δε μ’ αρεσει τοσο το ειδος αυτο και δεν εχω ασχοληθει, αλλα λαηβ σε κερδιζουν πολυ παραπανω. Αξιοι.

[B]Gogol Bordello:[/B] Kαλη επιλογη για τη συγκεκριμενη ωρα του φεστιβαλ, καλο και το πανηγυρι που στηνουν, αλλα δεν τους ειδα να πω την αληθεια.

[B]Prodigy:[/B] K-O-Λ-Α-Σ-Η …πραγματικα δεν εχω ξαναδει/νιωσει κατι τετοιο. Μια 90λεπτη εκρηξη ενεργειας! Πρωτογνωρος πανικος πανω και κατω απο τη σκηνη απο μια μπαντα που εδειξε να εχει αυτο το “κατι” μιας μεγαλης μπαντας, που ξερει να αποδιδει λαηβ, παροτι δεν μπορω να πω οτι ειχαν και καμια υπεραποδοση. Ειλικρινα, στεναχωριεμαι που δεν πηγα στο λαηβ εχοντας ασχοληθει παραπανω (ηξερα σχεδον ολα τα τραγουδια, βεβαια), γιατι θα μπορουσα να ζησω ακομα περισσοτερο αυτη την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Μια υπεροχη μερα, γενικα, με μουσικες που αγαπαμε για 8 και βαλε ωρες.

Χαρηκα που γνωρισα και καποια παιδια απο εδω μεσα (Γρακχο, forkboy και Bleeding) και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.

πάντως φέτος πρέπει να’ χαν διπλάσιο κόσμο.

Στα της συναυλίας… Όπως είπα δεν έχω και τρελή άποψη, μιας κι εξαρχής θα παρακολουθούσα το φεστ στο πολύ χαλαρό όπως κι έπραξα. Καιους, πρόλαβα λίγα πράγματα. Floggin molly είχα ξαναδεί, αλλά μάλλον χθες ήταν καλύτερη η συναυλία τους κυρίως λόγω κοινού. Ούτε αυτούς τους είδα όλοκληρους αυτή τη φορά. Gogol Bordelo, ψιλοαδιάφοροι αλλά άπειρα γκομενάκια να λικνίζονται υπό τους ηχους τους. Γεαααα!

Μονο prodigy παρακολουθησα κανονικα. Μου φάνηκαν κατώτεροι του Σεπτεμβρίου, αλλά τότε και ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα και ήμουν τίγκα καυλωμένος, και ήμουν μέσα στα ξύλο και μπροστά απ’ τη σκηνη, οποτε ήταν αλλη φαση. Ωστοσο οι τυποι ειναι ρεσπεκτ γιατι παρ’ όλα αυτα, και απο αποσταση, με εκαναν να πορωθω τιγκα και να χωθω πολλες φορες στον χαμο. Οι τυποι ειναι αλανια, και γενικοτερα ειναι απο τις συγχρονες μπαντες που δικαιως θεωρουνται legendaries. [B]Και γραφικα ωριμα μπουμπουκια, να παρουν πουλο τωρα.[/B]

Τελευταία παρατήρηση.[B] Ή ο γενικοτερος ηχος χθες ηταν μετριος (για τους πισω τουλαχιστον) η εχω παραγινει παραξενος με τον ηχο, κι εχω συνηθησει τον ηχο κλειστων χωρων.[/B]