Λοιπον, we 're back…
[B]Marky Ramone’s Blitzkrieg:[/B] Καλα περασαμε. Aκουσαμε κομματια που λατρευουμε, κουνηθηκαμε κι ολα καλα. Πολυ καλη tribute μπαντα, αλλα ως εκει.
[B]Therapy?:[/B] Δεν εχω ακουσει αρκετα, αλλα ηταν πολυ καλοι. Τα τραγουδια του Troublegum πολυ δυνατες στιγμες και ωραιες οι διασκευες (ακομα κι αυτη των Husker Du, που στουντιακα ειναι απαλευτη).
[B]Monster Magnet:[/B] Oταν κλεινουν με Look to Your Orb for the Warning, Crop Circle, Powertrip και Space Lord, ενω πιο πριν παιζουν και το (προσωπικο αγαπημενο) Dopes To Infinity και δεν τους εχεις ξαναδει (οπως εγω), δεν μπορεις παρα να 'σαι ευτυχης. Διαφορετικα, στεναχωριεσαι για την κατασταση στην οποια εχει φτασει μια τεραστια μπαντα, παραδεχομενος, βεβαια, οτι ηταν τιμιοι κι εκαναν μια καλη γενικα εμφανιση.
[B]Kyuss lives:[/B] Ανταξιοι του ονοματος τους. Πολυ δυνατοι και με ορεξη. Νταξ, πλη του Oliveri ισως (:p). O Bjork μορφαρα που τα γαμησε ολα και γενικα τα παντα κομπλε. Νταξ, δεν το γουσταρουν το Demon Cleaner, αλλα οταν παιζουν 8 κομματια απο Welcome To Sky Valley και ηταν εδω και πριν 3 μηνες, χτυπαει οπως και να 'χει. Γουατεβερ, οπως και να χει …ακουσαμε υπεροχα κομματια, υπεροχα εκτελεσμενα η φαση ηταν ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ.
(Σε καμια στιγμη κατι σχολιαζαν τα μελη της μπαντας μεταξυ τους και γελουσαν. Δεν ξερω αν τους φανηκε τοσο υπεροχο το κοινο ή αν αναρωτιοντουσαν "ποσο γιδια ειναι αυτοι για να κανουν πιτ στο τελειωμα του Whitewater;;
[B]Flogging Molly:[/B] Mε μια λεξη …ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Cool τυποι, γαματη εμφανιση, ακρως πορωτικοι και μπραβο τους. Δε μ’ αρεσει τοσο το ειδος αυτο και δεν εχω ασχοληθει, αλλα λαηβ σε κερδιζουν πολυ παραπανω. Αξιοι.
[B]Gogol Bordello:[/B] Kαλη επιλογη για τη συγκεκριμενη ωρα του φεστιβαλ, καλο και το πανηγυρι που στηνουν, αλλα δεν τους ειδα να πω την αληθεια.
[B]Prodigy:[/B] K-O-Λ-Α-Σ-Η …πραγματικα δεν εχω ξαναδει/νιωσει κατι τετοιο. Μια 90λεπτη εκρηξη ενεργειας! Πρωτογνωρος πανικος πανω και κατω απο τη σκηνη απο μια μπαντα που εδειξε να εχει αυτο το “κατι” μιας μεγαλης μπαντας, που ξερει να αποδιδει λαηβ, παροτι δεν μπορω να πω οτι ειχαν και καμια υπεραποδοση. Ειλικρινα, στεναχωριεμαι που δεν πηγα στο λαηβ εχοντας ασχοληθει παραπανω (ηξερα σχεδον ολα τα τραγουδια, βεβαια), γιατι θα μπορουσα να ζησω ακομα περισσοτερο αυτη την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Μια υπεροχη μερα, γενικα, με μουσικες που αγαπαμε για 8 και βαλε ωρες.
Χαρηκα που γνωρισα και καποια παιδια απο εδω μεσα (Γρακχο, forkboy και Bleeding) και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.
-