Μην ασχολεισαι ρε φιλε τα συγκεκριμενα ψαγμενα ατομακια προτιμουσαν το περσινο φεστιβαλ με μποφιλιου απο το να ξαναδουν Maiden ή Metallica. ψαξε και θα βρεισ τι εχει ειπωθει περυσι.
να τους λες ναι και οτι ειναι ψαγμενοι για να χαιρονται.
Νομιζουν οτι εχουν και χιουμορ.
Δεν προσπαθούν να το παίξουν ψαγμένοι. Απλά το αστειάκι με τους Maiden γίνεται από άτομα του φόρουμ που είναι υποστηρικτές του Λώρη. Και δεν ανέχονται να τους χαρακτηρίσεις ποπ το φεστιβάλ επειδή έρχεται ο Robbie Williams. Να ποια είναι τα πραγματικά ροκ φεστιβάλ στην Ευρώπη. Ούτε Robbie Williams ούτε Βλακ Keys.
Ας φέρει κι ο Λώρης στο Rockwave Judas Priest και Slash όπως εκεί (ή κάτι παρεμφερές ανάλογου βεληνεκούς) και ας βάλει και τους Ονιράμα στο line up. Αυτή είναι η διαφορά του Rockwave με τα Download Festival, Rock Am Ring και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.
Το έχω ξαναγράψει για το Rock Am Ring, που όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω φέρνει διάφορους pop και άσχετους με τη rock μουσική καλλιτέχνες. [B]Με τη διαφορά όμως ότι εκεί παίζουν headliners τα μεγάλα ονόματα της rock και metal μουσικής:[/B] Για τη φετινή χρονιά Foo Fighters, Slipknot, Slash feat. Myles Kennedy, In Flames κτλ.
Καταλαβαίνω ότι είμαστε Ελλάδα και δεν γίνεται να φέρεις τα 7-8 μεγάλα ονόματα που βλέπουν στη Γερμανία. 1-2 μεγάλα ονόματα όμως -του πούστη- θα μπορούσαμε να δούμε κι εδώ. Αντί να σκας τα λεφτά για τον Robbie Williams θα μπορούσαν να φέρουν κάτι πολύ δυνατό σε rock/metal φάση. Και όχι να έχεις ένα ροκ υποτίθεται φεστιβάλ χωρίς ούτε ένα μεγάλο rock/metal όνομα για headliner. Και η ατραξιόν σου να είναι η Lana del Rey πριν 2 χρόνια και ο Robbie Williams φέτος.
Αυτό ΔΕΝ είναι μια μεγάλη αντίφαση από μόνο του; Όχι αυτό που κάνει ο Λώρης, το ποστ σου.
Καταρχάς το φάουλ ξεκινάει από τα ίδια τα ονόματα που αναφέρεις, Πριστ και Σλας. Τόσες μπάντες επισκέπτονται τη χώρα μέσα στη χρονιά, δεν νομίζω ότι πρέπει να μένουμε αποκλειστικά στα μεγαθήρια. Αυτό από μόνο του δημιουργεί την όλη ειρωνεία περί μεσαιώνων, προχτές οι Procession μας έδειξαν πως χύνεται το ατσάλι (και οι κάθε Procession εν πάσει, για να μην πούμε “α εμένα δε μ’ αρέσει το ντουμ, χέστηκα”) και εμείς πρέπει να θεωρούμε ότι ένα φεστιβάλ θα κριθεί ως επιτυχημένο από τη στιγμή που θα φέρει κάποιο συγκρότημα αντίστοιχου βεληνεκούς με αυτά που ανέφερες; Δε νομίζεις ότι η όλη αντίδραση θυμίζει και πολύ τους οπαδούς των “εχθρών” σου, της Lana και του Robbie;
Και μια και αναφέρθηκα σε Lana και Robbie, το επιχείρημά σου με τους Ονιράμα ακυρώνεται από μόνο του (εξού και η παράθεση των συγκεκριμένων γραμμών). Γιατί δε σ’ ενδιαφέρει να δεις απλά τις αγαπημένες σου μπάντες, είναι σαν να θες να έχεις μονοπώλιο σε ένα φεστιβάλ. Αυτό έχει ήδη ακυρωθεί από πρόπερσι, βέβαια, που μια χαρά μέτσολζ είχε και όλοι ξίνιζαν που η Lana ήταν headliner. Όχι, δε θέλετε απλά συναυλία, τα θέλετε ΟΛΑ δικά σας. Θα γκρινιάζετε για το σαπόρτ, το μεγάλο όνομα, το μέρτσανταιζ, το σέτλιστ, τις καντίνες, τις τουαλέτες, ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ, κλασικό καπέλωμα των μεταλλάδων θα έλεγε κάποιος πάνκης (συγκεκριμένο έχω στο μυαλό μου). Και για το όνομα του φεστιβάλ, ένα γελοίο παραμυθάκι που αν ίσχυε, το Download θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχει μόνο Pascal Cretain και PC Glitchotronics λόγω ονόματος.
Και, εν πάσει περιπτώσει, ο Λώρης αυτή τη στιγμή μπίζνες κάνει, όπως λέει και ο Κλιντ στο Bitches, τα πάντα παραμένουν μπίζνα. Κάνει με κακό τρόπο κινήσεις και χαρακτηρίζεται αντιεπαγγελματίας και με καλό τρόπο άλλα και αυτομάτως τον συγχωρείτε επειδή θα φέρει κάτι που σας ενδιαφέρει. Λογική μπίζνες. Και επανέρχομαι στους Procession καθώς μια τέτοια συναυλιάρα τη ζήσαμε χωρίς να την περιμένουμε από το Λώρη, εσείς τον κράζετε μα δεν ξεκολλάτε από τα παπάρια του, σπαμάρετε, θάβετε, ΠΑΣΟΚ. Και μόνο που υπάρχει αυτό το θρεντ εξακολουθεί να δείχνει ότι ο μεσαίωνας δεν είναι συναυλιακός, αλλά οπαδικός.
Σεντόνι, αναμενόμενα θα ακουστούν γνώμες αλλά δε βαρείς;
Να πάει να γαμηθεί και το ροκγουεηβ και ο Λωρης αλλά οι Black Keys είναι κάτι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ σε rock φάση. Το αν αρέσουν στον Έλληνα μεταλλά που περιμένει Maiden/Metallica και γενικά συγκροτήματα 30+ χρόνων για να ευχαριστηθεί είναι άλλο θέμα
και φυσικα θελουμε τα παντα γιατι πληρωνουμε. αφου δεν εχουμε τα παντα δεν παμε και δεν πληρωνουμε.
Τα μεγαλα φεστιβαλ ειναι μεγαλα γιατι εχουν headliners τεραστια ονοματα οχι συγκροτηματα πoυ με βια γεμιζουν το Αν, συνελθε.
και μην μασ ζαλιζεις τα ουμπαλα επειδη πηγες σε μια συναυλια που σου αρεσε πολυ. Να τους κανουμε Headliners στο Αν να πασ να γουσταρεις.
γεμισαμε ψαγμενους.
Και εγω στο Αν εχω δει απο τις καλυτερες συναυλιες, δεν παει να πει οτι θα τους κανουμε και headliners σε φεστιβαλ. Για να παιζουν στο Αν καποιος λογος θα υπαρχει. Κανενα προβλημα με robbie. Να μαζευτουμε να πατε.