Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με τον όρο co-headliners. Δηλαδή ο ένας θα είναι headliner στη μικρή σκηνή και ο άλλος στη μεγάλη? Και ποιος από τους Judas Priest ή Prodigy θα είναι headliner στη μεγάλη σκηνή?
Όχι Helloween ρε σεις, 300 φορές έχουν έρθει που λέει κι ο από πάνω. Ελπίζω να ισχύει το πακετάκι που έχει ειπωθεί για Dream Theater και Mastodon. Κυρίως για τους Theater δηλαδή.
Πρωτη φορα που παω rockwave (αν εξαιρεσης την φορα που πηγα με τον πατερα μου πριν λιγα χρονια )και ψηνωμαι και για καμπινγκ … μπορει
κανενας βετερανος να μου λυσει καποιες αποριες? Α) αμα πληρωσω το χαμηλοτερο εισιτηριο (38 ευρο νομιζω) μπορω να μπω αρενα ? Γιατι στο σχεδιαγραμμα το παρουσιαζουν σαν ξεχωριστη ζωνη
Β)τι παροχες εχει το καμπινγκ ? Επεισης να φερω κανα τονο κονσερβες η εχει φθηνο φαγητο?
Γ)Αλκοολ! Πως θα φερω το δικο μου? Γιατι ειδα οτι απαγορευουν μεχρι και τα κουτακια μπυρας… ποσο κανει το περιπου το λιτρο μπυρας απο εκει?
Το ξεραμε για Judas Priest, εχουμε και την επισημη ανακοινωση πλεον. Καλη φαση που θα ειναι Σαββατο και οχι καθημερινη, εννοειται λατρευουμε και παντα γουσταρουμε με τρελα Rotting Christ, ωραια πραγματα… Θεωρω εξυπνη κινηση να βαλουν τους Prodigy στην αλλη σκηνη γιατι θα μαζεψουν αρκετο κοσμο, πιστευω θα παει καλα απο εισιτηρια αυτή η συναυλια. Και κομπλε οι τιμες, μια χαρα. Να δουμε τι αλλο θα φερουν, μακαρι να ειναι οι Mastodon η μια προσθηκη.
Θα παίξουν γύρω στις 8 headliners στη μικρή σκηνή οι Judas Priest και μετά κάτι τις εννιάμισι-δέκα παρά θα βγουν στη μεγάλη σκηνή οι Prodigy. Ουσιαστικά headliners της βραδιάς θα είναι οι Prodigy.
Θεωρώ αδύνατο να πάιξουν οι Mastodon κάτω από Rotting Christ. Βασικά η τοποθέτησή τους ουσιαστικά ως βασικό support σχήμα, δεν επιτρέπει την προσθήκη και πολλών άλλων γνωστών ονομάτων από κάτω παρά μόνο πιο μικρομεσαίες μπάντες.
Για όσους ρωτάνε αν οι Prodigy και οι Priest θα παιξουν την ίδια ώρα, σύμφωνα με απάντηση του φεστιβάλ σε ερώτηση χρήστη στη σελίδα τους στο facebook [B]Prodigy και Priest δεν θα παίξουν παράλληλα[/B]! Επίσης επιβεβαίωσαν, γιατί κάποιοι τους ρώτησαν σχετικά, ότι οι Priest θα πάιξουν κανονικά full set!