Rockwave Festival 2015

ΓΚΡΕΓΚ-ΕΦΤΑ, θα σου κανω μια ερωτηση και προσεξε καλα τι θα μου απαντησεις. Γουσταρεις το ΑΓΝΟ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ;

μονο μεβγαλ!

Εμενα θα ξαναματαπω το θεμα μου δεν ειναι ποιος παει η δεν παει σε μεγαλα η μικρα λαηβ. Το θεμα μου ειναι ολοι που λενε για τον Λωρη που δεν σεβεται τον μεταλλα και ειναι χαζος γιατι αν εκανε ενα φεστ με μεγαλομεσαια και ελληνικα μεταλ ονοματα θα μαζευε 20 χιλιαδες κοσμο ανετα. Και θυμαμαι μετα οτι 2 χρονια πριν οι Σλειερ επαιξαν μεσα στην Αθηνα (και ουχι στο χωραφι) με δυνατο λαηναπ και με πολυ καλο εισητηριο και μαζεψαν 4-5 χιλιαρικα. Μην πω για τα περσυνα γιατι παρα ειναι φλωρικα για τον Γκρεγκ εφτα που ακουει μονο αγνο ατσαλι, αλλα και παλι ξεφτιλα ηταν. Πως περιμενετε λοιπον τον οποιο Λωρη να ανοιχτει (γιατι ανοιγμα ειναι, εκτος αν δεν ξερετε τι αμοιβη και ποσο μπατζετ εχουν τα σοου αυτων των συγκροτηματων) οταν ο Ελλην μεταλας για να μαζευτουν πανω απο 10 χιλιαδες πρεπει να του φερουν μονο Μεηντεν και Μεταλλικα αντε και Σαμπαθ?

Μονο αν παραπεμπει ευθεως σε ατσαλι φωτια βυζια μουνια. Εχεις κατι να μου προτεινεις;

Ορίστε Motorhead, Heavy Metal και γκόμενες που έχουν πετάξει τα βυζιά τους έξω (και όχι μόνο) να χορεύουν πάνω στη σκηνή. Τι άλλο θέλετε ρε guys?

Γνωστες οι κυριες (ή καποιες απ αυτες εστω), ητανε και στο χελλφεστ, υπαρχουνε και [U]ντοκουμεντα[/U]!!!~1!! Ολα τα λεφτα η εκφραση του τυπου που πιανει το κεφαλι του.

Κρεντιτς σε παλιο χρηστη, δεν ειναι δικη μου η φωτογραφια. Για να ξερεις γκρεγκ εφτα πως εδω εχει μονο ΜΥΣΤΕΣ του ΜΕΤΑΛ. Σε δεκα χιλιαδες ποστς θα το σκεφτουμε αν θα σου επιτρεψουμε να αυτοαποκαλεισαι χρηστης του επικου αυτου φορο.

Στις συναυλιες μη αγνου ανοθευτου χεβι μεταλ εχει τετοιους κωλους οπως στην φωτο; Μηπως παρεκκλινω και εγω λιγο.

Εδώ ο άλλος κάνει και παιδιά για να διαιωνίσει το είδος κι εσείς ασχολείστε με κώλους.

Αυτο το thread του Rockwave φετος και περυσι ειναι καρμπον φαση και αλλαζουν μονο τα ονοματα των μπαντων. Το ολο θεμα εχει να κανει με την οπτικη του καθενος.

Κατα την γνωμη μου αυτος που θεωρει τον εαυτο του οπαδο αυτης της μουσικης δεν περιμενει καθε καλοκαιρι το Rockwave για να παει σε συναυλια και να δει τις αγαπημενες του μπαντες. Ολο το χρονο γινονται παρα πολλες συναυλιες που προσωπικα στεναχωριεμαι πολυ που δεν εχω τα χρηματα να πηγαινω σε οσες θελω και αναγκαστικα κανω καποιες επιλογες. Καθε μηνα εχεις τοσες επιλογες για να πας σε μια συναυλια.

Απο την αλλη ομως καταλαβαινω και αυτους που απογοητευονται απο το γεγονος οτι δεν εφεραν περυσι καποιο ονομα-μεγαθηριο στο Rockwave γιατι ειχαμε συνηθισει αλλιως και τωρα μας κακοφαινεται… Οι Iron Maiden ειναι η προσωπικη μου αρρωστια και ξενερωσα ασχημα που δεν τους εφεραν τα προηγουμενα 2 χρονια, οποτε δεν μου φαινεται παραλογο καποιος να χαλιεται με την ολη κατασταση. Αλλα αλλο αυτο και αλλο να κραζεις οτι γενικα δεν μας φερνουν τιποτα μονο κατι post-rock μπαντες και φλωρους με χρωματιστες καλτσες…

Πολυ απλα η οικονομικη κατασταση δεν βοηθαει ετσι ωστε να μας κλεισουν καποια απο τις 5-6 μεγαλυτερες απο πλευρας ονοματος metal μπαντες γιατι το ρισκο να μπουν μεσα ειναι υψηλοτερο απο το ρισκο που παιρνεις φερνοντας μια μπαντα σε κλειστο χωρο με μικροτερη αμοιβη.

Το μονο που αλλαξε απο το περσινο ποστ ειναι οι κωλαρες τρια μηνυματα πιο πανω.

Ισχυει

γουατ;! :!:

ότι τι; δεν έρχονται 1-2 φορές το χρόνο; :stuck_out_tongue:

Prodigy, Judas Priest και Rotting Christ 4 Ιουλιου

ομορφη τιμη τα 36 ευρω (μεχρι 31/3) γιατι νομιζω οτι αναμενουμε τουλαχιστον 2-3 ακομα ξενα μεταλ ονοματα κατω απο priest! (δεν σχολιαζω για prodigy… καθολου του γουστου μου επομενως…)

Μια χαρά η τιμή…φαντάζομαι να γινότανε αυτό το live πριν 20 χρόνια! Ε ρε ξύλο!

…μετά πόσο πάει η τιμή???..καλό πάντως φαίνεται, να δούμε και ποιους άλλους θα φέρουν???:):!:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 36? (μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015)
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39? (από 1η Απριλίου έως 31 Μαΐου 2015)
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42?

Ταμείο: 45?
Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

μυριζω helloween οπως σε βουλγαρια και ρουμανια… αλλα ρε γαμωτο τους θελω και σε φουλ show σε κλειστο χωρο απο φθινοπωρο… ειναι αγαπημενη μπαντα και που να τους χορτασεις με μια ωρα; (αν ερθουν…)

ε πού να τους χορτάσεις σε μία ώρα και τριακόσιες φορές.