Παιδιά, εδώ το Ποτάμι, τρίτη δύναμη της χώρας και μαζεύει 50 άτομα στις συγκεντρώσεις του με 0 εισιτήριο, ποιός θα φέρει ζλιπνοτ.
Επανέρχομαι . Με το παραπάνω πόστ και τα ονόματα που ανέφερα "slip knot , theater " απο ποιο μεγάλα η βάλε όπου θες "manowar , Saxon " και τους κολλήσεις με αρκετούς μέσους ακόμη , δεν θα εχει ικανοποιητική προσέλευση ; Αν το δοκιμάσει και βγει , μετα δεν θα υπάρχει προβλημα με το γέμισμα της μαλακασσας απαραίτητα με metallica , maiden .
Συμφωνώ οτι αρκετοί που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν το μπιλινγκ έρχονται στο ενδιάμεσο . Πχ accept
Οχι ειστε κολλημενοι γιατι θελετε ΜΟΝΟ Μεηντεν και αμα δεν εχει Μεηντεν ειναι γτπ, Συναυλιακος Μεσαιωνας και σνομπαρετε. Μεχρι και τους Σλεηερ ρε, εκτος αν πιστευεις οτι τους αρμοζει να παιζουν μπροστα σε 5 χιλιαδες κοσμο με τετοιο λαηναπ και τετοιο εισητηριο.
Τι να σου πω ρε φιλε εγω παντως ημουν στους slayer . Αλλους να ρωτησεις. Στα πειραγμενα μυαλα καποιον αμα θες να δεις φεστιβαλ με headliners maiden, metallica, priest τρολαρεις. Φυσικα σε φεστιβαλ θελω να δω τους παραπανω αμα θελωνα δω asphyx θελω να τους δω στο αν. Αντε συνελθετε ρε μπαγλαμαδες που κατεχετε ολη τη γνωση ατομακια γτπ
Τελικά Oranssi Pazuzu θα πας ρε φίλος;
ρουμανος τατουατζης δεν ειναι αυτος??
Φινλανδός.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα σου δωσω λογαριασμο ρε καημενε; Μεγαλη υποληψη εχεις για τον εαυτο σου; Αντε συνελθε.και φυσικα δεν ειμαι φιλος. Με προσβαλεις οι φιλοι μου δεν ειναι μπετα
:lol: Μια ερώτηση έκανα ρε μαν, πού είδες ότι με μια ερώτηση έχω μεγάλη υπόληψη για τον εαυτό μου και ότι σε προσέβαλα;
Ζήτα συγγνώμη tidus.
Για οτι σας συμφερει εχετε γνωμη για τα αλλα τουμπεκι
Εεε τωρα,το παρακανες…!!!
Και θα το ξαναπω.
Για αααααλη μια χρονια ειμαστε εδω μεσα, λεμε τα ιδια και ιδια, τσακωνομαστε και για ποιον λογο? Για την μουσικη. Ελεος γαμω την πουτανα μου,ελεος. Τσακωνομαστε γενικοτερα που τσακωνομαστε για ψηλου πηδημα, τωρα και για την μουσικη?
Ρε οποιος θελει να δει Maiden,Metallica,Priest ΜΟΝΟ καλα κανει. Οποιος δεν θελει να τους δει και αυτος καλα κανει.
Το θεμα ειναι να γινει μια σωστη δουλεια και ενα σωστο φεστιβαλ. Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ, ας φερει ονοματα μεσαιου μεγεθους, ας κολησει και ορισμενα Ελληνικα και θα γινει μια σουπερ μεταλ μερα. Εγω προσωπικα θα πηγαινα με τα χιλια,μουσικη που γουσταρω θα ειναι, ΜΕΤΑΛ θα ειναι,οποτε δεν θελω κατι αλλο.
Καθεστε και την λετε ο ενας στον αλλον χωρις λογο.
Το θεμα ειναι ενα και σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνησουν και πολλοι
Αληθινοι μεταλαδες στην σημερινη εποχη,ειναι λιγοι και οταν λεω αληθινοι μεταλαδες δεν εννοω αυτον που ακουει τα παραπανω ονοματα + 5,10 ακομα. Οταν εισαι μεταλας ακους γενικοτερα μεταλ, την ψαχνεις με νεα ονοματα, με νεα ειδη και γενικοτερα εισαι σαν ας πουμε αυτους που ακουν Ελληνικα,που ξερουν τα παααντα,απο τον τελευταιο μεχρι και τον πρωτο τραγουδιαρη. Αλλο ακουω μεταλ και αλλο ειμαι μεταλας,εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
Αυτη ειναι η γνωμη μου. Οποιος δεν συμφωνει και εχει σκοπο να μου την πει ή να μιλησει ασχημα,ας μην το κανει, δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι για την μουσικη…
Η παρεξήγηση είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με όποιον θέλει να δει μέηντεν/μετάλλικα/κτλ. Όλοι ή τουλάχιστον πολλοί θέλουμε να τους δούμε. Αυτό όμως είναι μια επιθυμία. Το δεδομένο είναι ότι κανείς διοργανωτής αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να τους φέρει.
Με το παραπάνω δεδομένο υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι να γκρινιάζει κάποιος απ’ τον καναπέ του σαν απατημένη γκόμενα γιατί ο Λώρης φέρνει τους μπλακ κιζ και όχι τους μπλακ σάμπαθ και η άλλη είναι να ψάχνει να δει τι λαήβ γίνονται, ακόμα κι αν είναι επιπέδου ΑΝ ή Κυττάρου και να συμμετέχει όπου τον ενδιαφέρει.
Οπότε greg7, όπως καταλαβαίνεις, δε θέλουμε άσφυξ χεντλάηνερς στο ρόκγουεηβ. Θέλουμε άσφυξ να γεμίζουν το ΑΝ και όχι να παίζουν σε 150 άτομα. Όταν τα μικρά λάηβ ξαναβρούν την ανταπόκριση που τους πρέπει, ίσως κάποιος διοργανωτής να ξαναρισκάρει να κάνει καλοκαιρινό φεστιβάλ.
Δεν διαφωνω καθολου το προβλημα μου ειναι οπως και περυσι με τα ατομακια που ειρωνευονται. Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται η κουβεντα. Παντα θα υπαρχουν τυπακια που θα νομιζουν οτι ειναι πιο μαγκες απο τους αλλους.
Μα εσύ είσαι το πρώτο ατομάκι που ειρωνεύεται. Πχ ανακοινώνονται οι μπλακ κιζ, είναι στάνταρ ότι περιμένουμε το 200o ποστ σου που θα λέει “μπράβο, πηγαίντε στους φλώρους με τις ξυρισμένες μασχάλες και τις μωβ κάλτσες”. Μετά άλλα ατομάκια θα ειρωνευτούν εσένα, εσύ θα ειρωνευτείς αυτά και infinite loop.
Δεν τα εχεις διαβασει καλα φιλαρακο. Για κανε ξανα μια προσπαθεια να δεις μηνυματα πριν το δικο μου και ισως καταλαβεις γιατι αρχισα. Ισως
Καταλαβαίνω πολύ καλά, τα 20 συγκροτήματα που ακούς έχουν να βγάλουν καλό δίσκο από το 1998 οπότε κι εσύ δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον με το οποίο να ασχολείσαι.
Σπιρτο εισαι και συ
Η σωστότερη άποψη είναι η από πάνω δλδ “να συμμετέχει οπου τον ενδιαφέρει”… Απλα όταν κάποιοι κράζετε αυτούς που δεν πηγαίνουν σε μικρότερα λαηβ ( για μένα όλα τα λαηβ είναι μεγαλα αν η μπάντα δίνει “ρέστα” στη σκηνή) να λαμβανετε υπόψιν και αυτον τον παράγοντα συν τον οικονομικό
Τώρα για την αλλη παράγραφο δεν είναι απόλυτα λάθος ούτε απόλυτα σωστή , κάποια συγκροτήματα τα απολαμβάνεις καλύτερα σε κλειστό χώρο, αλλά σε φεστιβάλ και αλλά όπου και να παίξουν είναι εξίσου γαματη εμπειρία
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk