ΟΥΙΣΚΙ ΛΙΝΤΛ, 2 ΕΥΡΩ. Αυτα ειναι τα καλα προιοντα… Γραφει πανω και ποσο χρωμα βαζουνε, να ξερεις τι πινεις ρε αδερφε.
ΤΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΟΡΝΕΟ; Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΘΕΝΟΣ;
Μλκ μη το γελας, τα Λιντλ ειναι πραγματικη ψυχεδελεια. Μια φορα ειχα παρει αυτο το ουζο ΖΑΧΟΣ απο περιεργεια και μετα απο μερικα ποτηρακια αρχισα να βλεπω τα πραγματα καπως… περιεργα. Εννοειται φυσικα πως το ηπια ολο, σιγα μη τ αφηνα να παει χαμενο.
Νομίζω αυτό το σερβίρουν στο κέντρο Τζόκεν της Πάτρας, προς τιμήν του βάρδου τους, Πάνου Ζάχου. Αυτού που τραγουδάει πριν τον επίτιμο Ρόμπερτ Σεμπάστιαν Κολοβό. (διευκρινίσεις/γκρίζα διαφήμιση
Ότι πολύς κόσμος όσον αφορά τη μουσική είναι πρόβατα ισχύει. Αυτό όμως έχει να κάνει με τα μουσικά ακούσματα και όχι με τον αριθμό των ατόμων που πάνε στις συναυλίες. Ο πολύς κόσμος ακούει Χατζηγιάννη, Ρέμο, Βανδή, Madonna, Rihanna και τις μπαλάντες των Scorpions γιατί αυτά παίζει το mainstream ραδιόφωνο και προβάλει η τηλεόραση. Οι συναυλίες όμως είναι άλλο πράγμα. Είναι προφανές ότι οι Iron Maiden θα μαζέψουν απείρως περισσότερο κόσμο σε σχέση με τους Entombed γιατί είναι συγκρότημα πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς απ’ τους Entombed από όλες τις απόψεις (δισκογραφικά κτλ). Είναι σαν να κατηγορείς τους φιλάθλους σαν πρόβατα επειδή πάνε 30 χιλιάδες στον Ολυμπιακό ενώ στον Πανιώνιο μαζεύονται 4-5 χιλιάδες με το ζόρι. Λογικό δεν είναι? Αφού είναι πολύ μεγαλύτερο σωματείο ο Ολυμπιακός.
Εξισώνοντας τη μουσική με το οπαδιλίκι απλά επιβεβαιώνεις ότι ο μέσος Έλληνας είναι κολλημένος και δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει καλή μουσική, αλλά να βλέπει και να ακούει τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. 'Η μήπως φοράει κανείς το κασκόλ του και πάει γήπεδο για να δει καλή μπάλα?
Ωραια, ενας ανθρωπος να κανουμε συζητηση. Προφανως δεν συγκρινω μηλα με πορτοκαλια, δεν περιμενω οι ιδιοι ανθρωποι να ακουνε μη ακραια και ακραια μουσικη, ασχετως αν τα γουστα του περισσοτερου κοσμο ειναι πλεον αρκετα πολυπλευρα. Αναφερομαι στο οτι καποιος θα μπει στη διαδικασια να ακουσει κατι αμα ειναι ‘‘in’’, και οταν λεω in δεν εννοω να παιζει στο ραδιο ή να ειναι απαραιτητα καραεμπορικο, εννοω να ειναι αποδεκτο απο μια αλφα μαζα ανθρωπων. Δες το με τις μοδες, ξαφνικα ολοι αρχισανε να ακουνε πανκ και τα αναλογα λαιβ ητανε φισκα. μετα ηρθε το στονερ, μπαφος μουσι και τα σχετικα, με αποτελεσμα ακομα και μετριες ή απλα καλες μπαντες να εχουν πολυ περισσοτερο κοσμο απ το συνηθισμενο. Οταν οι Stoned Jesus γεμιζουν φισκα το An (μπανταρα φυσικα, το αξιζουν), ενω οι Trouble μαζευουν 150 νοματαιους, κατι δεν παει καλα. Γι αυτο λεω οτι δεν εχει σημασια η ποιοτητα μιας μπαντας, αλλα τι ειναι κοινωνικα αποδεκτο τη δεδομενη στιγμη, σου λεει ο αλλος α ειναι στονερ κατσε να ακουσω. Μετα απο τρια χρονια, το 70-80% θα ακουει αλλα πραγματα, οπως γινεται παντα.
Για συνελθετε και οι δυο γιατι ο τριτος το εχει κανει λαστιχο.ο ανθρωπος εννοει οτι οι maiden ειναι καλυτερο συγκροτημα γιαυτο παιζουν μπροστα σε 30000 κοσμο και οχι σε 30. Τι σχεση εχει αυτο με τη θρυλαρα μονο εσεις ξερετε. Επισης ειμαστε κολλημενοι που θελουμε maiden η ειμαστε προβατα που ακολουθουμε την μοδα; Λοιπον αντρικο σκετο καφε και παγωμενο ντουζακι για να συνελθετε . Αν και νομιζω οτι ειστε καταδικασμενοι
Η επιχειρηματολογία σου και η ικανότητα σου να κάνεις διάλογο είναι συγκλονιστικές.
Μην του απαντατε και θα σταματησει.
Γαύρος μεταλλάς. Μη σου τύχει…
Πιο συγκλονιστικη ειναι η ικανοτητα μου να μυριζομαι τους γελοιους ωστε να μην κανω διαλογο μαζι τους. Maiden και θυρα 7
Έλα, πήγαινε στον καθρέφτη τώρα, φίλα τα μούσκουλά σου και τράβα και μια μαλακία κοιτάζοντας σε.
Μη του απαντατε ρε, αμα τον αγνοησετε τοτε ειναι που θα τον τσουξει, ακομα και τρολλ να ειναι. Προσπεραστε τα ποστ του σα να μην υπαρχουν.
Σόρρυ, αλλά εγώ θέλω να τον ρωτήσω αν θα πάει Oranssi Pazuzu.
Σπιρτο εισαι, να γραψεις εγχειριδιο.
Άμα ερθει κανα slip knot , machine head , dream theater , emperor , sepultura , grand magus , slayer , annihilator , nightwish , wasp , soufly , the haunted με headliners κάποιον απο αυτόυς δεν θα γίνει σκηνικό ωραίο ;
Εγω νομίζω οτι είτε δεν υπάρχει δυναμική για να γεμίσουμε ένα χώρο 10000+ χιλιάδων είτε δεν υπάρχει φράγκο απο διοργανωτή .
Αλλα όχι μονο μειντεν και μεταλικα που λέτε παραπάνω . Δεν ειναι έτσι η φάση ! Δεν το σκέφτεται έτσι ο μέσος οπαδός .
Slipknot δεν θα ηταν απιθανο, περιοδευουν, εχουν και νεο δισκο και κοινο που σιγουρα θα θελει να τους δει. Εμενα μου ειναι αδιαφορο βεβαια, 3 φορες που τους εχω δει μου φτανουν.
Το κακο ειναι οτι αρκετες μπαντες οπως Accept,Guardian,Sabaton,Eluveitie που θα μπορουσαν να συμμετασχουν σε μια μεταλ μερα με εναν καλο headliner,παιζουν τον χειμωνα μονοι τους σε κλειστους χωρους και δυσκολα θα ξανατραβηχτει καποιος Μαλακασα για να τους δει. Ισως αν δοκιμαζε πολλα Ελληνικα support να χτυπαγε καπως στο φιλοτιμο και να τιμουσε καπως ο κοσμος…
Εχεις κοφτη στα τρια;