Rockwave Festival 2015

Δεν είναι θέμα ψαξίματος, είναι θέμα διάθεσης.

Δεν ήμουν ψαγμένος όταν αποφάσισα να πάω στο up the hammers για πρώτη φορά, ούτε βγαίνοντας από εκεί έκατσα να ψάξω όλες τις μπάντες που είδα. Το ίδιο και τις επόμενες φορές.

Απλά μου αρέσει το κλίμα, η μουσική και το πάθος αυτών που το διοργανώνουν.

Πολλοί δεν σκέφτονται έτσι και θέλουν να δουν συγκεκριμένα 5-10 ονόματα. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι, απλά πρέπει να καταλάβουν ότι με την οικονομική κατάσταση που έχουμε και τους διοργανωτές που έχουμε, μεγαθήρια πιθανότατα δεν πρόκειται να δούμε στο εγγύς μέλλον. Όσο πιο γρήγορα το πάρουν απόφαση τόσο θα σταματήσουν να κλαίγονται και να πρήζουν τα παπάρια των υπόλοιπων.

Ακυρωθηκαν οι συναυλιες των Black Keys μεχρι το Μαρτη λογω τραυματισμου του Patrick, λογικα δεν επηρεαζουν Ελλαντα.

Δε νομιζω να επηρεαζονται οι καλοκαιρινες συναυλιες οταν προχτες, και μετα τον τραυματισμο του τυπου, ανακοινωθηκαν ως headliners στο Primavera.

Έτσι κι εγώ πηγαίνω τα τελευταία χρόνια που το ανακάλυψα στο New Long στη Ν. Μάκρη, δεν ξέρω όλες τις μπάντες αλλά γουστάρω τη φάση υπερβολικά. Αν κάποια μπάντα μου αρέσει θα την τσεκάρω βέβαια.

στο σαιτ τους παντως δεν εχει ακυρωθει καμια!

http://www.theblackkeys.com/tour

Θα ανανεωθεί λογικά σε λίγο, μου ήρθε εμαιλ από το official .

Απο την σελιδα των Black Keys στο fb:

Due to a serious shoulder injury to Patrick,[B] The Black Keys? forthcoming European concerts, part of their Turn Blue World Tour, have been cancelled up until March 10[/B]. Regrettably, due to prior scheduled commitments and venue availability, efforts to reschedule the original dates were unsuccessful; therefore all tickets will be refunded in full at their point of purchase. At this time, it is not expected that any dates after March 10 will be cancelled.
From Dan & Pat: ?We are very sorry to have to cancel our upcoming performances through March 10. Patrick needs time to heal. We thank all of our fans for their support and we?re looking forward to getting back on the road.?
CANCELLED TOUR DATES
February 16 | Zurich, Switzerland | Hallenstadion
February 17 | Milan, Italy | Mediolanum Forum
February 19 | Munich, Germany | Zenith
February 20 | Berlin, Germany | Max-Schmeling-Halle
February 21 | Warsaw, Poland | Torwar
February 23 | Amsterdam, Netherlands | Ziggo Dome
February 24 | Antwerp, Belgium | Sportpaleis
February 25 | Dusseldorf, Germany | Mitsubishi Electric Halle
February 27 | Manchester, United Kingdom | Manchester Arena
February 28 | Birmingham, United Kingdom | Genting Arena
March 1 | Glasgow, United Kingdom | The SSE Hydro
March 3 | London, United Kingdom | The O2
March 4 | Cardiff, United Kingdom | Motorpoint Arena
March 5 | Leeds, United Kingdom | First Direct Arena
March 7 | Lyon, France | Halle Tony Garnier
March 9 | Paris, France | Zenith
March 10 | Paris, France | Zenith

TOUR RESUMES
April 2 | Brisbane, Australia | Brisbane Riverstage
April 3 | Byron Bay, Australia | Bluesfest
April 5 | Yarra Valley, Australia | Rochford Eyton Winery
April 7 | Melbourne, Australia | Margaret Court Arena
April 10 | Darling Harbour, Australia | Qantas Credit Union Arena
April 11 | Pokolbin, Australia | Bimbadgen Estate
April 14 | Perth, Australia | Red Hill Auditorium
April 16 | Hindmarsh, Australia | Adelaide Entertainment Centre
April 18 | Christchurch, New Zealand | Horncastle Arena
April 19 | Auckland, New Zealand | Vector Arena
April 22 | Tokyo, Japan | Studio Coast
April 23 | Tokyo, Japan | Studio Coast
May 28 | Barcelona, Spain | Primavera Sound
May 30 | Athens, Greece | Rockwave Festival
June 6 | Hunter, New York | Mountain Jam
June 7 | New York, New York | Governor?s Ball
June 12 | Isle of Wight, United Kingdom | Isle of Wight Festival
June 14 | Aarhus, Denmark | Northside Festival

πω κ εχω βγαλει εισιτηρια για τη συναυλια στο βερολινο!!!

Ολοι εσεις οι εξυπνοι νομιζετε οτι οποιοι θελουν φεστιβαλ με maiden η metallica headliners δεν πανε σε αλλες συναυλιες; Μονο εσεις κατεχετε την γνωση; Και πιο heavy by the sea? με deftones και ghost? νομιζεις οτι θα παει καποιος σε φεςτιβαλ μονο απο το ονομα ;
Λοιπον ειπαμε φεστιβαλ με headliners asphyx γιατι ειμαστε και πολυ μαγκες και δεν γουσταρουμε μεγαλα συγκροτηματα. Αιντε

Όταν η Lady Gaga μαζεύει 20.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ, γιατί μας φαίνεται τόσο περίεργο που οι Slayer μάζεψαν 5.000 άτομα στο heavy by the sea? Δηλαδή πόσος περισσότερος κόσμος θα έπρεπε να πάει στους Slayer?

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΕΕΕΕ
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

Δεχομαι πως ημεθα χαζοι. Εξηγησε μου πως γινεται ολα τα στονερ λαιβ ανεξαιρετως να ναι γεματα, αν ο κοσμος δεν ακολουθει τις επιταγες της μοδας. Ειδικα τωρα, που ειναι η χειροτερη δισκογραφικα περιοδος για το ειδος για τα τελευταια απειρα χρονια.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι ρωτας; Πιες εναν καφε να συνελθεις και επαναδιατυπωσε.

Το αρχικο σχολιο ηταν,

Αν δεν καταλαβες ξανα, ή δεν ξερεις τι να απαντησεις, ή εισαι οντως χαζος.

Το αρχικο σχολιο ηταν το παραπανω. Πιες εναν καφε να ξυπνησεις σε παρακαλω.

Το πρωτο λοιπον. Ειτε εισαι πολυ καλο τρολλ, ειτε ασχετος.

Ασχετος σε σχεςη με ολους εσας τους σχετικους.

Ξανα το πρωτο λοιπον. Ρε μαν, το ειδος καθυστερημενου μεταλλα εχει εκλειψει τα τελευταια 4-5 χρονια, οσοι εχουν τετοια κολληματα δε μπαινουν πλεον στη διαδικασια να ασχοληθουν οσο ασχολεισαι. Εκτος κι αν εισαι ειδος προς εξαφανιση!!!1!!! που δεν το νομιζω. Γι αυτο αλλαξε λιγο το ρεπερτοριο, βαλε καμια σονατα να χει ενδιαφερον ρε αδερφε.

Εχεις δικιο. Απο σημερα θα αρχισω σταυροφορια για τεραςτιο φεστιβαλ με headliner τους asphyx. Απο την κατηγορια κολλημενου μεταλλα θα μπω στην κατηγορια ψαγμενου μεταλλα. Μηπως πινεις ντεκαφεινε και δεν σε πιανει;

Τελικα εκανα λαθος, εισαι πολυ κακο τρολλ… το ποστ #233 σε προδωσε. Αρχισα να βαριεμαι και δε θα συνεχισω, σορρυ.

Όχι, κανονικό πίνει. Από τα λιντλ.