Rockwave Festival 2015

Τριτη 21 Ιουλιου…που σημαινει οτι θα εχει και 4η μερα το RW?
Εχουν πει για 30 Μαΐου , 20 Ιουνίου και για τις 4 Ιουλίου.

τι σημασία έχει πλέον; δες τες και σαν μεμονωμένες συναυλίες…

Καλα ναι,δεν διαφωνω μαζι σου,απλα δεν ξερω μηπως εκαναν λαθος την ημερομηνια. Δεν με χαλαει καθολου,αν βγαλουν και εκει λογικες τιμες…

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 12?
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 16?
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18?

Ταμείο: 19?

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

http://www.didimusic.gr/el/news/rockwave_festival_2015_manu_chao_la_ventura_tin_triti_21_iouliou_sto_terravibe_.html

Manu Chao, λογική επιλογή.
Πάντα μαζεύει πολύ κόσμο (νομίζω το ρεκόρ προσέλευσης στη Μαλακάσα είναι η μέρα που ήταν headliner, ενώ και πέρυσι στη Θεσ/νίκη είχε πάρα πολύ κόσμο), ζητάει λογικό εισιτήριο από τους διοργανωτές (και στα ίδια πλαίσια είναι το κασέ του).

didi music dineis nohma sthn a8lia ka8hmerhnothta mas

Απέκτησε νόημα η ζωή σου επειδή θα σου φέρει ο Λώρης το Manu Chao? 8O

Πολύ μεγάλες απαιτήσεις έχεις δηλαδή από τους διοργανωτές, λογικά δεν πρέπει να ήσουν και ιδιαίτερα απογοητευμένος με το περσινό Rockwave.

Ίσως να ειρωνεύεται το παληκάρι, βέβαια…

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω πάντως Μποφίλιου που έχασα πέρυσι θα την δω φέτος .
Σατανάδες που δεν αναγνωρίζεται τις καλες μουσικές και ιδιαίτερες προσπάθειες των διοργανωτών και καλλιτεχνών !

καλα ειναι.να ερχοντε μπαντες να βλεπει ο κοσμος.μη ξεχναμε οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα δουν για πρωτη φορα priest και prodigy.και αλλοι που αυτο θα ειναι το πρωτο τους rockwave.

θελω τζαμαρισμα στο τελος και απο τους δυο

πάντως κάποιοι τυχεροί σήμερα βλέπουν αυτό :

πιο classic δεν γίνεται!

Πολύ μεγάλη τύχη να βλέπεις φεστιβάλ ΚΑΠΗ.

Να συμπληρώσω ότι και κάποιοι άλλοι τυχεροί σήμερα βλέπουν αυτό:

Στα summer festivals αυτα , θανξ.

Τη μεταφορά Θεσσαλονικέων από τους Black Keys κατευθείαν στο κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελίδης κανονίζει η Didi Music

Επιτέλους και ένας διοργανωτης που μας σκέφτεται. Βέβαια αυτή την περίοδο έχει Σφακιανάκη αλλά όπως και να έχει μπράβο τους.

Lemmy δεν είδαν…

ΧΑ ΧΑ Χ ΑΧ ΑΧΑ , Ναι το εχω δει σημερα το πρωι και ελιωσα χα χα χα χα !

το site γραφει οτι στη τελικη ευθεια για black keys, τα εισιτηρια θα ειχαν 42ε…τωρα μπαινω στο ticket pro και εχουν 46,20…ξερεις κανενας γιατι?