Rockwave Festival 2015

Πιθανότατα γιατί πληρώνεις και 10% καπέλο για την ηλεκτρονική συναλλαγή.

10% καπέλο για αγορά online :wink:

Πιάστε κόκκινο.

4 Ιουλίου Electric Litany στην terra stage

…της ‘‘Ανεξαρτησίας’’ θα γίνει εκείνη η μέρα:):!:

THE BLACK KEYS 22:00 - 23:30
THE BLACK ANGELS 20:15 - 21:30
1000 MODS 18:45 - 19:45
THE BIG NOSE ATTACK 17:45 - 18:30
PUTA VOLCANO 16:45 - 17:30

• Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00

Η σημερινή συναυλία απέδειξε πως όταν φέρνεις φρέσκα ονόματα που είναι στα καλύτερά τους, βουλιάζεις ακόμα και τη Μαλακάσα σε εποχές κρίσης…
Από τις συναυλίες που έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ τα τελευταία χρόνια!

Big Nose attack ωραίοι,1000μόδια μεγάλη εμφάνιση, Black Angels άνοιξαν μια μαύρη ψυχεδελική τρύπα και ρούφηξαν τα πάντα - μπάντα της ημέρας,Black keys ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ήχος από γκρουπ που παίζει το πρώτο του λάιβ στο μπαρ της γειτονιάς που στην αρχή προκαλούσε γέλιο και μετά μόνο θλίψη και ξενέρα,κρίμα γιατί φάνηκαν να προσπαθούσαν

Και εμεις βουλιαξαμε(κυριολεκτικα), οχι μονο η Μαλακασα :stuck_out_tongue:

Το μονο που θα πω: ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ για Black Angels :bow:

Τραγικος ηχος ειδικα στην αρχη. Ενα καλο αλλα τραγικα υπερεκτιμημενο γκρουπ που ειναι μετριο στη σκηνη

Απο κόσμο πήγε καλά?

Ο πανικός του πανικού. Δεν γίνονται εκτιμήσεις, αλλά τα πήγε εξαιρετικότατα, θύμισε παλιές ημέρες.

btw τι ωραία πράγματα συμβαίνουν στο φβ του ρόκιν. Πώς θα γίνει να έρθουν φόρουμ όλοι αυτοί;

^ Μια χαρά βλαμμένους έχει και εδώ, δν υπάρχει παράπονο.

Για το live όπως τα λέει ο Red Rum. Εμένα μου άρεσαν πολύ και οι Big Nose, το χιλιομόδι τα έδωσε όλα, ΑΛΛΑ το pick της βραδιάς ήταν οι Black Angels. Γάμησαν χωρίς καν να προσπαθήσουν, εξαιρετικός ήχος, ατμόσφαιρα, μπανταρα γενικά αν και το ξέραμε.

Ήταν τόσο γεμάτος ο ήχος τους, που όταν ανέβηκαν οι Black Keys, με αυτό το μπούκωμα, κοιταζόμασταν μήπως είχαμε βάλει ωτοασπίδες. Προσωπικά επειδή γνώριζα πως η απόδοση live των Black Keys, δεν είναι και τα πάρτι του αιώνα, έφυγα Οκ.

Γενικά περάσαμε ωραία, καλή οργάνωση, συναυλιακός καιρός, λαός πολύς, μια χαρά.

Συγγνώμη τι εννοείτε ότι ο ήχος ήταν τραγικός? Δεν ήμουνα στο live (ήμουνα Κύτταρο στο Τζίμη Πανούση) αλλά επειδή διάβασα και κάποια σχόλια στο facebook του rocking έχω να πω το εξής: Εάν καλός ήχος σε συναυλία θεωρούνται τα 110 decibel που πονάνε τα αυτιά σου μετά από την υπερβολική ένταση, και επειδή ήταν λίγο χαμηλότερη και σε φυσιολογικά επίπεδα η ένταση του ήχου στους Black Keys να θεωρείται ότι ήταν κακός ο ήχος, νομίζω ότι δεν έχω να σχολιάσω κάτι εδώ. Κατά τα άλλα κι εγώ θεωρώ υπερεκτιμημένη μπάντα τους Black Keys. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνονται έστω και έμμεσα οι AC/DC με τους Black Keys όπως διάβασα σε άρθρο.

πολύ ευχάριστο γεγονός η μεγάλη προσέλευση.

Χθες ειδαμε τη συναυλια της χρονιας, αλλα δεν ηταν οι Black Keys.

Moυσικες Ταξιαρχιες στο κυτταρο ή Antimob καταρραμενο?

Παιζαν και Crush επισης την ιδια μερα, αλλα Antimob ΚΣ, ναι.