Rockwave Festival 2015

φορουσατε και ροζ καλτσουλες οσοι πηγατε να δειτε τα φλωρο χιπστερ?

Δε το ειπα με αυτη την εννοια, απλα ηταν κριμα γιατι ξερω πολλους που θα πηγαιναν Antimob, απλα επελεξαν Black Keys γιατι ειτε ειχαν παρει ηδη εισιτηριο, ειτε επειδη ηταν ξενη μπαντα που δεν υπηρχε περιπτωση να ερθει ξανα στο κοντινο μελλον.

όλη η χθεσινή βραδιά συμπυκνωμένη σε ένα βίντεο :stuck_out_tongue:

[edit: μλκία, το διόρθωσαν, έγραφε παντού black [B]kiss[/B] (για την ώρα το έχει αφήσει λάθος στην περιγραφή]

Στο χωριό μου λένε A half truth is a whole lie. Γιατί ο αντικειμενικός κύριος που έβγαλε το βίντεο δεν κατέβασε τα πλάνα κάτω από τη μέση των παρευρισκομένων; Για να μην φανούν οι κάλτσες μήπως;

τερμα απαράδεκτος ήχος στους black keys. Από τον πυργο και πισω τα ντραμς δεν ακουγόταν καθόλου. Μπροστα που πηγα μετα ο ήχος ηταν καλύτερος. Οι black angels γαμησαν ξεκάθαρα.

το φεστιβάλ του ενός τραγουδιού ήταν εψές…
black angels γάμησαν με διαφορά μόνο που δε το κατάλαβε κανένας τους
manipulation καλύτερο κι από την εκτέλεση στο fuzz!

Για μένα ο τίτλος headliners ανήκει σε άλλο γκρουπ, και είναι από την χώρα μας. Για τους Black Angels δεν ήξερα πολλά, παίξαν άψογα και έγιναν πιο εντυπωσιακοί όταν σκοτείνιασε. Παμε στο επόμενο γκρουπ.
Δεν μπορω να πω τους Black Keys γκρουπάρα γιατί χθες δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Περιμένεις περισσότερα από κάποιους που παίζουν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Ο ήχος όπως 'εγραψαν και άλλοι, στο ύψος του πύργου ανά διαστήματα χανόταν, και απο κεί και πίσω δράμα.Τα δε video wall γέμισαν με άτεχνα οπτικά εφέ που πιστευω οτι η ύπαρξή τους είναι να δείχνουν μια καθαρή εικόνα του live.
Σε γενικές γραμμές είχε πολύ κόσμο περισσότερο απ οτι είχε η Λιανα Del ray :stuck_out_tongue: με μέσο όρο ηλικίας αρκετά χαμηλά, κάνοντας την επιγραφή στα μπαρ “απαγορευεται η καταναλωση αλκοολ σε ατομα κατω των 18”, να μοιάζει με ανέκδοτο.Πιστευω οτι φέτος θα βγάλουν τα “σπασμένα” των προηγούμενωv rockwave.
Στο θεμα της οργάνωσης. Ενα οργανωμένο fest δεν περιορίζεται μόνο στον συναυλιακό χώρο αλλά και στον εξωτερικό. Μετά το live δεκάδες αυτοκίνητα επί μιάμιση ώρα περίπου είμασταν ακινητοποιημένα στον παράδρομο και στα 2 ρευματα, χωρίς να εχω μάθει ακόμα την αιτία.

δεν ήξερες, δε ρώταγες?

+1

αν είναι να συνεχίσεις να πηγαίνεις ρώτα μας για κανα χρήσιμο tip :wink:

όπως το να μην πηγαίνεις καθόλου;; :p:lol::stuck_out_tongue:

Τα ελληνικά γκρουπ άξιζαν περισσότερη εμπιστοσύνη
Οι θεοί Black Angels άξιζαν καλύτερο κοινό
Οι Black Keys πήραν αυτό που τους άξιζε

Δηλαδή;

Δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω terra vibe…

Δεν το εννοώ με εντελώς αρνητικό τρόπο

Αξίζουν (και πήραν) ένα γεμάτο Tera Vibe αλλά όχι την “αποθέωση” εν μέρει λόγω της δικής τους απόδοσης και εν μέρει λόγω κοινού που πήγε να ακούσει “αυτούς που παίζουν το lonely boy”.

Δεν αδικήθηκαν από το αποτέλεσμα πάντως όπως οι υπόλοιποι (κατά τη γνώμη μου )

Εν το μεταξυ, διαβαζω που λετε μερικοι για 1,5 ωρα κολλημενοι. Που ακριβως κολλησατε; Εγω κανα μισαωρο (μονο) κολλησα (ειχα παρκαρει στην διχαλα) και μετα εφυγα σχετικα γρηγορα κιολας :-k

Αρκετά καλά τα ελληνικά support αλλά στο τέλος θα τα βγάλετε (από ότι διαβάζω από το πρωϊ από διάφορους) και καλύτερα από Black Angels και Black Keys! Ε - Λ - Ε - Ο - Σ!!! O άλλος γράφει για ANTIMOB…

Εγώ ήμουν λίγο πριν τα λεωφορεία με κατεύθυνση προς Αθήνα. Μιλάμε για ακινητοποίηση και όχι π.χ. πρωτη-δευτερα.Καναμε και μια προσπάθεια να πάμε προς την αντίθετη κατεύθυνση αλλα κολλήσαμε στις καντίνες. Αντε πάλι προς τα λεωφορεία, πάλι στο ίδιο σημείο. Σε παλιοτερα rockwave και σε sonisphere δεν εζησα κάτι παρόμοιο.

Και Μπλακ Κιζ και κάκιστος ήχος; Ω ρε μαλάκα

Αν δεν παρκάρεις στη διχάλα τον έχεις πιει, εσύ ξέρεις απ’ότι φαίνεται… :wink:

αν μάλιστα το χώσεις σε κάνα δεύτερο πάρκινγκ να εύχεσαι να έχεις ξεμπερδέψει κατά τις 2 από εκεί…

Μήπως κολλήσατε στις καντίνες σημαίνει ότι είχατε το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στην μέση του δρόμου και εμποδίζατε τα κύματα κόσμου που συνέχιζαν να βγαίνουν από τον χώρο; Γιατί μια τέτοια περίπτωση συνάντησα και, αφού υπέφερε ο κοσμάκης εναλλάξ σε κατάσταση σαρδέλας και κοπαδιού, έριχνε και ένα μπινελίκι στον «κολλημένο στις καντίνες». Α, πολύ κακό κάρμα.

Λίγα λόγα και από εμένα:
Δεν είχα σκοπό να πάω στη συναυλία, αλλά ένας ανηψιός μου πιτσιρικάς φοιτητής με παρακάλεσε να πάμε και του έκανα το χατήρι.

1)Σχετικά με την πρόσβαση:Έχω κολλήσει πολλές φορές στη μαλακάσα για ώρες (και στο πήγαινε και στην επιστροφή) και πλέον μπαίνω πάντα από την έξοδο που γράφει Ορωπό-Μαρκόπουλο και παρκάρω κοντά στην Ανατολική πύλη από όπου και εισέρχομαι (παλιά δεν υπήρχε η ανατολική πύλη αλλά τον ίδιο δρόμο χρησιμοποιούσα). Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως από τα λεωφορεία που φρακάρουν. Προχθές πήγα πάρα πολύ άνετα, αλλά για ακόμα μια φορά κόλλησα στην επιστροφή κυρίως επειδή άκουσα τις συμβουλές της τροχαίας και δεν πήγα όπως ξέρω. Τέλος πάντων. Μικρό το κακό.

1. Σχετικά με την προσέλευσ΄: πολύ μεγάλη, όχι όσο depeche mode αλλά ικανοποιητικότατη!

2. Σχετικά με τη μουσική: Black angels φοβεροί, πολύ καλά φωνητικά και παρά κάποια μπουκώματα από στην ηλ. κιθάρα μας βύθισαν σε ψυχεδελικό trip… Γούσταρα πολύ και τα old school projections α αλα grateful dead/jefferson airplane etc.

Black Keys… δεν άκουγα τίποτα στον κεντρικό πύργο και έτσι μετακινήθηκα πίσω στο κέντρο του μικρού line array που έβλεπε προς το λεωφορείο του red f.m., όντας ΠΟΛΥ μακριά από τη σκηνή δεν έπιασα τον παλμό του κόσμου (μάλλον δεν υπήρχε), το παίξιμο μου φάνηκε παιδαριώδες και ξενέρωτο, έχοντας μεθύσει από bacardi και μπύρες (που σημαίνει ότι και τα standars/γούστα μου είχαν μειωθέι κατακόρυφα) πάλι δεν ευχαριστιόμουνα και προτίμησα να παίξω μπάλα με κάτι πιτσιρίκια… και να φανταστείτε δεν μου αρέσει να παίζω μπάλα, αλλά με το αλκοόλ έγινε υποφερτό σε αντίθεση με τη συναυλία.

Αυτά!

Ραντεβού στους Black Label Society και ελπίζω να περάσω καλά!