Παμε να τα σπασουμε το Σαββατο και την Κυριακη παμε να δωσουμε τα @αρχιδι@ μας εκει που θεωρει ο καθενας για τον εαυτο του πιο σωστο…
Το περιμενω πως και πως το live του Σαββατου, μεσα σε ολη την κατασταση, τον πανικο και την γενικοτερη μαυριλα, ανυπομονω να ξεχαστω και να μην ασχολουμαι με τιποτα για οσο παιζουν οι μπαντες. Παμε να περασουμε τελεια, να αδειασει για λιγο το μυαλο μας απο τις σκοτουρες και την Κυριακη ο καθενας ας αποφασισει για το μελλον του οπως αυτος κρινει σωστο.
Λεωφορεία θα βάλει φέτος η Di Di ??
ψαχνω ενα τικετ σε καλη τιμη οποιος εχει π.μ θενκς
Για δες παρακατω που πουλαει ενα παλικαρι…
Έχεις p.m.
Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και θα πεινασουμε κι’αλλο…ψαχνω ενα εισιτηριο…ΤΣΑΜΠΑ!
Οποιος το δινει, ας μου στειλει μνμ…
Μεγάλο δίλημμα αν θα πάω μιας και κανείς απ τη παρέα δεν έχει σκοπό να δώσει φράγκο. Καταλήγω όμως στο να πάω ακόμα και μόνος γιατί μια είναι η ζωή και δε θέλω να τους κάνω τη χάρη να μιζεριάζω
σωστός και εγω θα πάω αν και αρχικά είπα οχι.
δεν μας χαλάσουν την ζωή οι απο πάνω όποιος δεν εχει πρόβλημα χρημάτων να πάει να διασκεδάσει
Το τσιμπησα το εισιτηριακη.Φυσικα και δεν θα τους κανουμε την χαρη,δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου ρε μαγκες. Για τα λαμογια τους πολιτικους, δεν θα σταματησουμε να ζουμε. Θα παμε να διασκεδασουμε και να ξεχαστουμε λιγο απο την “τρομοκρατια” των τελευταιων ημερων. Καλα να περασουμε λοιπον και καλα κουραγια σε ολους μας…
Τους εχω δει κ τις 4,δε χανονται,ξανα εκει
Τρεις εχουν ερθει οι κανονικοι.
όποιος ήταν στο οακα εκείνο το βράδυ ξέρει ότι ο ρίπερ έχει μια πούτσα από εδώ μέχρι τη μαλακάσα.
ελπίζω πάντως να μην κάνουν καμιά μαλακία και δεν παίξουν την αγάπη που δαγκώνει γιατί θα ξενερώσω φουλ!
Και εγω το θελω αλλα δεν ειναι στα σιγουρακια του setlist αν και πιθανο. Παμε να περασουμε γαματα σημερα και να ξεχασουμε τις εγνοιες και τα αγχη για οση ωρα οι μπαντες μας ταξιδευουν με την μουσικη τους.
Ο,τι λέει ο απόπάνω…περισσότερα λόγια είναι περιττά
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρει κανείς σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνουν οι priest σήμερα το βράδυ?
αν ήσουν αυτός με το δερμάτινο outfit σε κερνάω ένα μπουκάλι ποτό της προτίμησης σου
Όπως τα είπατε, Garcia και γαμώ, Σάκης πολύ καλός (αν και δεν είναι ακριβώς my cup of tea), μου άρεσαν και οι BRMC, οι Priest το έχουν ακόμα, ωραίο setlist (ήθελα 2-3 ακόμα) ηχάρα (όλοι όσοι είδα είχαν πολύ καλό ήχο εκτός από τους Rotting Christ). Οι Prodigy μου έδωσαν την ευκαιρία να φύγω πριν από τους πολλούς και να αποχωρήσω σαν κύριος.
Αυτός ο πούστης ο Tipton είναι τεράστια μορφή. Εντελώς βρετανόφατσα, τρομερή σκηνική παρουσία και για το παίξιμο τι να πούμε, είναι γνωστό. Γενικώς πολύ μεγάλη φυσιογνωμία. Και είναι 68 χρονών, έτσι;
Έλρικ, δε στο έκαναν το χατήρι :). Επίσης, ο Ripper είναι και γαμώ τους τραγουδιστές, απλώς δεν είναι ο κανονικός τραγουδιστής των Priest :).