ε ρε γαμώτο ξενέρωσα με το λαβ μπάιτς! ντάξει γάμησαν προφανώς, πάντα γαμάνε! σε κάποια φάση χθες έκλασα στο γέλιο όταν μου είπε ο αδερφός μου (και συνειδητοποίησα) ότι ο τίπτον είναι ίδιος ο χορταρέας!!!
Π.Σ.
ναι μωρέ δεν είναι ο κανονικός αλλά με αυτή τη λογική ούτε χθες είδαμε τους κανονικούς πριστ
Το καλύτερο σκηνικό ήταν το “αίμα” που έτρεχε στα δάχτυλα του χεριού που κρατάει τη λεπίδα όταν έπαιξαν το Breaking The Law. Όποιος το παρατήρησε, καταλαβαίνει. Ο φίλος που το είπα δεν μπορούσε να σταματήσει το γέλιο.
Φοβεροι για μια ακομη φορα!!!Ο κοσμος ηταν πολυ καλος χωρις πολλα σελφοπαλουκα κ μαλακιες.Γαματο σκηνικο με το πιτ που ανοιξαμε αριστερα οταν γκασωσε η μηχανη αλλα δεν επαιξαν το painkiller.
Tο “αίμα” που έτρεχε στα δάχτυλα του χεριού ήταν το χειρότερο γραφικό υπολογιστή από εποχής Amstrad 6128!!!
Δεξιά όπως βλέπουμε τη σκηνή ο ήχος δε μου φάνηκε τόσο καλός.
Βέβαια, όσες φορές κι αν τους δούμε live είναι RESPECT!
ο κόσμος ήταν πολύς με τα δεδομένα της ημέρας και όλη την 7μαδα που προηγήθηκε.
ο περισσότερος κόσμος παίρνει εισιτήριο τις τελευταίες μέρες και εδω δεν είχαμε λεφτά για να περάσουμε πόσο μάλλον για να διασκεδάσουμε…
ευχάριστη έκπληξη ήταν για μένα η προσέλευση, είχα προετοιμαστεί να δω 1500 άτομα απο κάτω.
στην μεγάλη σκηνή που κάθισα και είδα και αρκετά prodigy η αρένα ήταν μισογεμάτη- μπορώ να πω οτι στους maiden που ήμουν την τελευταία φορά ο κόσμος ήταν σχεδόν ο διπλάσιος
Καλά ναι, απλά μπάνισα και τους κλασικούς βλάκες που νόμιζαν ότι ανεβάζουν το iq τους πάνω από αυτό του γρασιδιού κοροιδεύοντας… θέλανε σοβαρή μουσική φαίνεται τύπου μανογορ για το κλείσιμο
[B]LIVE[/B]-[B]ΕΠΟΣ[/B] από τους Τιτάνες Judas Priest. Ήταν τόσο μεγαλειώδης η χτεσινή συναυλία που δεν χωράνε αναλύσεις και reviews. Όποιος το έζησε ξέρει. Απλά οι Priest απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο τεράστια μπάντα είναι. Φυσικά βασικός λόγος που ήταν τόσο καλή η συναυλία ήταν ο κρυστάλλινος και αψεγάδιαστος ήχος. Ήχος που μόνο το Terra Vibe μπορεί να προσφέρει. Και όχι κάτι κλειστοί χώροι-μπουρδέλα τύπου Fuzz.
Να πούμε κι ένα μπράβο στο Λώρη που έφερε τους Judas Priest στο Rockwave. Γι’ αυτό φωνάζουμε για μεγάλες συναυλίες το καλοκαίρι ρε μάγκες. Πέρσι και πρόπερσι τα σκάτωσαν οι διοργανωτές είναι η αλήθεια. 10-12 χιλιάδες κόσμος στη Μαλακάσα και με capital controls είναι μεγάλη προσέλευση. Κι αυτό διαλύει το παραμυθάκι ότι δεν έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα λόγω οικονομικής κρίσης. Να θυμηθούμε και τους 30.000 στο Robbie Williams πριν λίγες μέρες με 60 ευρώ το φτηνότερο εισιτήριο. Και επίσης τους 25.000 στους Black Keys.
Υ/Γ1: Συμφωνώ με pantelis79, η ένταση ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε. Άλλες είναι οι συναυλίες που δεν τις ευχαριστιέσαι όσο πρέπει λόγω μεγαλύτερης έντασης απ’ το κανονικό.
Υ/Γ2: Το μόνο αρνητικό χτες ήταν ότι οι Judas Priest έπαιξαν 10 λεπτά λιγότερο από το προγραμματισμένο. Αλλά ντάξει ψιλά γράμματα μπροστά σε αυτό που μας πρόσφεραν.
Υ/Γ3: Στα γνωστά τους επίπεδα οι Rotting Christ με κάποια προβληματάκια στον ήχο βέβαια.
Στη μικρή σκηνή είχε θεματακια ο ήχος (ήταν χαμηλά στις φωνές) και στους Rotting για αρκετή ώρα, αλλά και στους Judas στην αρχή, μετά έστρωσε…
Όσο για τους Prodigy, είναι πολύ πιο μεταλ από πολλές μπάντες εκεί έξω…
Σε γενικές γραμμές, πήγα να ξαναδώ Garcia, RC, JP, Prodigy και με αποζημίωσαν και οι 4 για ακόμα μια φορά!! Μια μέρα που άξιζε τα λεφτα της και με το παραπάνω!!
Το πες και πριν παντελή και δεν γέλασε ούτε το πληκτρολόγιο…
Οι Priest είναι ΤΟ χέβι μεταλ το ίδιο… θα πρεπε να παίζουν σε ένταση που να πέφτουν τα δέντρα… εμείς στο tower δίπλα φύγαμε με τα αυτιά μας στην θέση τους…κακώς.
Πολύ κακός ήχος στους christ επίσης, άσχετα από το επίπεδο της εμφάνισης.
Ναι, το είπαμε για RC, ο ήχος δεν ήταν καλός. Priest ήμουν μπροστά δεξιά και η ένταση ήταν μια χαρά, δε γνωρίζω τι γινόταν πιο πίσω. Εμένα πάντως μετά τα αυτιά μου βουΐζανε, που είναι κι αυτό ένα μέτρο της έντασης που έφαγαν :).
Ωραιο φεστιβαλ σε γενικες γραμμες, μας χρειαζοταν να ξεφυγουμε λιγο.
Εγω θελω μονο να σταθω στο επισημο προγραμμα που ειχε ανακοινωνει η ιδια η DIDI.
Εαν θυμαμαι καλα, οι Priest επαιξαν 10 λεπτα λιγοτερο απο αυτο που ειχε ανακοινωθει και οι Prodigy 20 λεπτα λιγοτερο. Μια φορα,ΜΙΑ, να κανετε ενα σωστο φεστιβαλ, μπορειτε???
Δε νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα και μόνο θέμα didi αυτό. Ήταν λίγο ξενέρα, μου παραφάνηκε στους prodigy που σήκωνε 3-4 κομματάρες ακόμα, αλλά επειδή σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλά τα πράγματα το περνάμε στο ντούκου.
Εγω αναφερομαι πιο πολυ στο επισημο προγραμμα που ειχε ανακοινωσει η DIDI. Αποκλειεται να μην ηξεραν ποση ωρα θα παιξει το καθε συγκροτημα. Γιατι τα φουσκωσαν δεν μπορω να καταλαβω. Συνολο 30 λεπτα λιγοτερης διασκεδασης ειχαμε απο αυτο που ειχαν αρχικα δηλωσει…
Τους εχω βαρεθει πια…