Rockwave Festival 2015

Είχε γύρω στις 10.000. Δεν μπορεί να γίνει πιο σαφής εκτίμηση. Δηλαδή, πώς καταλαβαίνετε τη διαφορά μεταξύ 10 και 12 χιλιάδων ρε; Ένα δεκαρικάκι είχε περίπου.

Παντως πρεπει να ειστε και λιγο κουφοι. Εμενα μου ειπαν οτι ο ηχος στους priest σε σχεση με τους prodigy ηταν για τον πουτσο, κανενας δεν το αναφερει αλλα ρωταμε για προπωληση. Ναι η καλυτερη συναυλια priest επειδη ηςαςταν εκει. Για γελια , ε προβατο;

Γιάννη Τσιλιγγίρη; Εσύ;

Οχι, ο Τακης ο Τσουκαλας ειναι, εχει κανει προφιλ στο ροκινγκ.

Τακη, για να στο ειπανε ετσι θα ειναι. Οπως σου τα ειπαν.

Ο ακης μου το ειπε

Δεν ξέρω για άλλους, για μένα δεν ισχύει πάντως αυτό. Για παράδειγμα είχα πάει Behemoth στο κοτέτσι που λέγεται Fuzz και η συναυλία ήταν έτσι κι έτσι. Προβληματικός ήχος και τα γνωστά. Κι έβλεπα εδώ κάτι διθυραμβικά σχόλια κι έλεγα ρε πούστη μου σε άλλο live είχα πάει εγώ? Θέλω να πω ότι εκ των υστέρων δεν θα πλήρωνα 25 ευρώ εισιτήριο για να περάσω μια μέτρια βραδιά (σαφώς όχι κακή μην παρεξηγηθώ αλλά πάντως μέτρια για μένα).

Αλλά φίλε για τους Judas Priest δεν έχεις δίκιο. Η συναυλία ΕΣΠΕΙΡΕ. Περάσαμε 95 λεπτά απόλυτης καύλας. Δεν ξέρω πόσο καλός ήταν ο ήχος στους Prodigy που λες γιατί μετά έφυγα. Αλλά πάντως ο ήχος στους Judas Priest ήταν ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ.

Χαιρομαι που περασατε καλα γιατι αυτος ειναι ο σκοπος

Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά :lol:.

Μου αρεσει που στα σοβαρα δεν απαντας, στην μαλακια πρωτος.

Nα μου το θυμηθείτε αυτοί οι δύο θα γίνουν κολλητοί στο τέλος…

Ημουν σε ενα δισκαδικο και πιασαμε κουβεντα γενικα και πηγε η κουβεντα και στα εισιτηρια για Rockwave που ειναι το προβλημα?

Tough love και ετσι…

Ρε μαλάκα πότε θα μάθεις να μην δίνεις απλόχερα τροφή σε troll…??

Το λέει και η Σκανδιναβική μυθολογία: “Don?t feed the Troll”

Πιασατε κουβεντα για τον καιρο και καταληξατε στο rockwave. Σε ποιον τα πουλας αυτα;

Black Label πόσο κόσμο θα έχει???

Βασικά δεν με νοιάζει, απλά έτσι κουβέντα να γίνεται… Εγω εκεί θα είμαι πάντως.

Όσο για Manu Chao. Συνδύασα πέρυσι την συναυλία Σαλόνικα με επαγγελματικό ταξίδι και έτσι δεν έχω άχτι ότι δεν έχω ακούσει. Δεν μου άρεσε καθόλου… Αφήστε που είχε πολλά αρνητικά εκείνο το Σ/Κ σε προσωπικό επίπεδο:

1)Έχασα Deftones και Clutch (το ίδιο Σ/Κ Αθήνα αλλά δυστυχώς ήμουν για δουλειά Σαλόνικα)
2) Πλάκωσαν στο ξύλο έναν φίλο. Είχαμε χαθεί στη συναυλία και το επόμενο πρωί τον βρήκαμε στο νοσοκομείο, ευτυχώς ένας από την παρέα είχε μείνει μαζί του.
Δικαιολογημένα πάντως έφαγε ξύλο, 30 χρονών και 70 κιλά φλωράκος με διδακτορικό έγινε φέσι και πείραζε γκόμενες. Έμαθε το μάθημα του!
Το ειρωνικότερο όλων, το ύφος με το οποίο μας κοίταζε η νοσοκόμα όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του. Μας λέει με στραβωμένη περιφρονητική φάτσα, κουνώντας το κεφάλι:
“α για ΑΥΤΟ από δω ήρθατε”… Άντε μετά να της πεις ότι είναι υποψήφιος καθηγητής Πανεπιστημίου.

Άντε να έρθει η Παρασκευή με πολλά χιλιμπίλικα (βλάχοΑμερικάνικα) ΥΕΑΗ ΥΕΑΗ από τον Zakk.

Για τα εισητηρια black label θα εχει μαθει τυχαια ο ανγκους απο καποιο δισκαδικο, οποτε θα εχεις γρηγορα σπαντηση

Πάντως άλλο πράγμα πειράζω τις γκόμενες των άλλων (πας γυρεύοντας δηλαδή) και άλλο πράγμα να δεις 2-3 κοπέλες μόνες τους και να τους κάνεις ένα διακριτικό καμάκι (σαν αυτό που έκανε ο Πρέκας στη Δρούζα ένα πράγμα χαχα). Επίσης υπάρχει και μια κατηγορία κουραδόμαγκων που την έχουν δει αυτόκλητοι προστάτες των γυναικών, να τα λέμε κι αυτά. Α, και καθηγητής Πανεπιστημίου στα 30 σου δεν γίνεσαι. Τώρα για BLS κανα 2,5άρι χιλιάδες το κόβω εγώ.

Στο φορουμ εχουμε και μεντιουμ πια.

Ήταν τόσο χάλια (Αλκοόλ + διάσειση) που δε θυμάται πολλά.

Φυσικά και δεν είναι καθηγητής Πανεπιστημίου ακόμα… βοηθός είναι με PHD.