Με Scorpions πριν 2-3 χρόνια ήταν καταπληκτικός. Δεν το περίμενα με τίποτα. Και σετλιστάρα και καλή απόδοση και ενέργεια στη σκηνή.
Eδώ βλέπω πως ενώ αρχικά και εγώ παρασύρθηκα και σκέφτηκα… “Τι κάνουν αυτοί οι μαλάκες [βάλε εδώ βρισιές];;” …πως τελικά είναι η ultimate βγάζω τη γυναίκα μου και τον μεταλά κολλητό με τη γυναίκα του! (Όλο το παρεάκι) έξω σε φεστιβάλ και περνάμε όλοι καλά …αλλά έχει και κάτι λίγο ακόμα και για’μενα&τον μεταλά κολλητό (Zeal&ardor) μέρα.
Ναι, προσωπικά θα προτιμούσα π.χ. Opeth + Zeal&ardor (μόνο με τον μεταλά κολλητό) αλλά δουλεύει και έτσι η φάση.
Είναι ΠΟΛΥ πιο πιθανό να πάω σε αυτό παρά DVNE ή Legacy of Wayne Shorter ή Touche Amore που σίγουρα θέλω περισσότερο.
Και rotting με opeth θα ηταν πολυ τιμιο μαζι
Διάβασα Rolling και σκέφτηκα ντουετάκι Τζάγκερ με Μιχαλάκη.
Από τη μία θα πέσει φωτιά να σε κάψει από την άλλη η εμπειρία από ΠΛ στο χωράφι ήταν τραγική(όπως και οι περισσότερες που τους έχω δει δυστυχώς)
Let it rain!
ΣΟΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Εστω φερε Angel Witch ρε Λωρ’
Καλά κάτσε να βγει με μπλουζάκι autopsy o γρηγοράκης και τα λέμε μετά
αν βγει με μπλουζακι ωτωψυ, μακαρι να γραφει Bloodbath/Strigoi πισω το πανο
Πρέπει να απαγορευτούν με νόμο οι συναυλίες των Paradise Lost σε ανοιχτό χώρο
εκείνη τη χρονιά με Gojira & Evanescence ήταν μια χαρά οι Paradise lost στο χωράφι
Γενικά θα πω εγώ , οι PL είναι τζοκερ είτε αφορά κλειστό χώρο είτε ανοιχτό. Τους θυμάμαι και καλούς και άθλιους σε όλες τις συνθήκες
…και όλοι ξέρουμε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κερδίσεις το παραμικρό στο Τζόκερ .
(την τελευταία φορά που τους είχα δει πάντως, στο Floyd, ήταν αρκετά καλοί, όπως και την προτελευταία, στην Ισπανία προ covid)
Γκρίνια - χαρά, γκρίνια - χαρά, γκρίνια - χαρά, έτσι όπως το πάτε θα μεταφερθείτε στο τόπικ το σωστό μιας και αν οι PL ήταν ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου θα ήταν ΑΕΚάρα.
Αν δεν κάνω λάθος και τις δυο τελευταίες φορές που εδωσαν λάιβ στην Αθήνα, after covid, στο Fuzz έπαιξαν, εκτος αν αναφέρεσαι σε παλιοτερο λάιβ τους εδω.
Κατά τ αλλα συμφωνώ με Παντελή για το τελευταίο τους λάιβ (παραπανω από αρκετά καλους θα τους χαρακτήριζα βσκ - αν μιλάμε για το λάιβ που έδωσαν τέλη του 23 για το Icon τους βρήκα αναπάντεχα απολαυστικους).
Γνκ, πάνω κάτω όπως τα λεει κι ο Rebel για την συναυλιακη απόδοση των Λοστ.
Νταξει, οχι με πιθανοτητες νίκης στοΤζόκερ ίσως
- ένα 50/50 δίνω για το να τους πετυχει κανεις σε καλη μερα.
Το 17 με Gojira ήταν όντως αξιοπρεπείς, χωρίς να εντυπωσιάσουν.
Το 12 - παλι Μαλακάσα - ηταν όντως τραγικοί, αλλά λόγω του οτι αμεσως μετα θα έβλεπα Machine Head
(κ λόγω του ότι αλκοολ βσκ), παιζει να ήμουν ο μόνος που δεν ειχε ενοχληθεί τοσο με την απόδοσή τους τότε.
Όπως κ να χει, στα δυο τελευταία τους λάιβ εδώ (22 κ 23) έπιασαν την καλυτερη συναυλιακη απόδοσή τους της τελευταίας 15ετιας, από τις φορές που τους έχω δει εγώ, οπότε προσωπικά ειμαι συγκρατημένα αισιοδοξος
(εκτός αν ο ήλιος κ οι καιρικές συνθήκες γαμησουν παλι τον Holmes, που είναι κ το Wild Card της μπάντας στα λάιβ, κ παρει όλη η φάση πουλο)
συμφωνώ απόλυτα, αλλά ναι σε ανοιχτό είναι άλλη ιστορία. Σίγουρα όμως έχουν τις κομματάρες για να περάσουμε καλά πριν τον Βασιλιά.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα ειναι την ιδια μερα με Savatage.
fanboy mode on
Δε χρειάζεται κάποια προσθήκη εκείνη η μέρα
fanboy mode off
Κάθε προσθήκη νέου ονόματος στο rockwave με εκνευρίζει (μ’αρέσει δε μ’αρέσει η μπάντα), είναι τόσο κουραστικό αυτό το τρίγωνο Μαλακασα-Κατερινη-Λυκαβηττος και τόσο σκόρπια τα ονόματα που δε θυμίζουν καθόλου σε φεστιβάλ που μου βγάζει μια απέχθεια.
Μπορεί να βγάζω παραξενιές μεγαλώνοντας, δεν ξερω
UPD
Rockwave Festival (Terra Vibe)
14 Jun: Διονύσης Σαββόπουλος
10 Jul: King Diamond, Paradise Lost
11 Jul: Alice Cooper, Floor Jansen, Zeal & Ardor
13 Jul: Cypress Hill, Kneecap
14 Jul: WASP, Anorimoi
Rockwave Nights (Lecabyttus)
25 Jun: Opeth, Mother of Millions
26 Jun: Blind Guardian, Beast in Black
Rockwave Festival (Terra Republic)