Μία σούμα:
Rockwave Festival (Terra Vibe)
14 Jun: Διονύσης Σαββόπουλος
10 Jul: King Diamond
11 Jul: Alice Cooper, Floor Jansen, Zeal & Ardor
13 Jul: Cypress Hill, Kneecap
14 Jul: WASP, Anorimoi
Rockwave Nights (Lecabyttus)
25 Jun: Opeth
26 Jun: Blind Guardian, Beast in Black
Rockwave Festival (Terra Republic)
19 Jun: Σαββόπουλος
26 Jun: Opeth
27 Jun: Rotting Christ
28 Jun: Savatage
Και Rotting Christ στις 27/6 . Έχω ήδη παραιτηθεί
Οτι να ναι…
3 μερες επρεπε και ολοι θα ηταν happy… αυτο που βλεπω απο πανω ειναι αστειο
Οι περίτεχνα σκοτεινοί Zeal&Ardor, ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχήματα των τελευταίων ετών, έρχεται στην Αθήνα στο επετειακό Rockwave Festival για να μας δείξει τον δρόμο προς της ελευθερία του πνεύματος όπως συμβολίζει ο γρύπας που κοσμεί τον τελευταίο τους αριστουργηματικό δίσκο, GREIF.
«Το GREIF είναι ένα λιοντάρι, ένα φίδι και ένα πουλί,» εξηγεί. «Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, γυρίζει την πλάτη του στους αριστοκράτες και τους κοροϊδεύει. Αντικατοπτρίζει ακριβώς το σημείο που βρισκόμαστε.»
Στις 11 Ιουλίου 2025, στο Terra Vibe Park, οι Zeal&Ardor θα μας αποκαλύψουν την συναισθηματική πλευρά του σκότους μέχρι ο απόλυτος βασιλιάς του shock rock, Alice Cooper, να μας χαρίσει ανατριχιαστικές στιγμές σκοτεινής απόλαυσης…
Alice Cooper, Floor Jansen, Zeal and Ardor, μια τζατζίκι, δυο σεφταλιές και μια πατάτες επίσης. Πραγματικά νομίζω πως ο Λώρης κλείνει τα μάτια και διαλέγει ονόματα τυχαία.
28/6 οι SAVATAGE κι οχι 29
Αν Zeal ηταν με opeth θα ηταν γ@μω… τωρααα μας γα@#σαν…
3/3 η μέρα του Άλις,
Opeth + Zeal&Ardor . Θα ήταν ο Χριστός. Εγώ ελπίζω ακόμα.
Προβλέπω Opeth με αδερφούς Κατσιμίχα
Εγω θελω Rotting Christ με Σακη Ρουβα ωστε οταν φωναζουν Σακηηηηη να γυρνανε ολοι.
Για μένα ( όμως λεει και ο φίλος Ραζβαν) οι zeal ειναι το πιο ενδιαφέρον απ οσα φέρνει φέτος.
ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑΑΑ
Summary
Τοποθετήθηκα ψύχραιμα.
το τζατζικι, πατατες σεφταλια εχουν σχεση μεταξυ τους, οι επιλογες του Ντι-Ντι δεν εχουν…
Πάντως με αυτό το συναυλιακό μαδομούνι μέσα στο καλοκαίρι τα συμπεράσματα είναι τα εξής 3.
- αυτά δεν είναι φεστιβάλ (και μιλάω για όλα), είναι τα πανηγύρια του κάθε Αγίου σε διάφορα μέρη και σε διάφορες ημερομηνίες.
- αν κάποιος είναι μισθωτός, οικογενειάρχης, γονιός, κλπ, θα πρέπει να χωρίσει και να πουλήσει και κάνα παιδάκι. Έτσι κι αλλιώς διακοπές δεν μπορούν να πάνε με το τριμπούρδελο ανά την πλάση.
- είναι ο αριθμός αυτών που θα πάρουν από μένα, αν τα σκεφτώ καλύτερα…
Είναι λίγο πονηρούλης ο Έλληνας διοργανωτής, σου βάζει μαζί δυο, τρία, άσχετα μεταξύ τους, ονόματα για να προσελκύσει ετερόκλητα ακροατήρια, κοτσάρει την ταμπέλα “φεστιβάλ” και στο χρεώνει ως τέτοιο. Χαχαχαχα, respect
Mάλλον ότι βρίσκει διαθέσιμο… Κλασικά πήρε το Release δυνατά ονόματα και λογικά θα βάλει και άλλα.