Rockwave Festival 2025

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

ναι είναι ολοκληρωμένη πρόταση άντε γαμήσου ΑΙ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Summary

Μόνο Release, μέχρι στιγμής.

1 Like

Δεν πάει άλλο. Θα βγάλω ένα διαρκείας να τελειώνουμε

1 Like

1 Like

Hard Copy εισιτήρια παίζουν τελικά;

Anorimoi προστίθενται στη μέρα των WASP

Σαν headline υποθέτω

16 Likes

Πολύ καλό support οι Ανώριμοι. Εδώ το νέο τους τραγούδι με το οποίο πετσοκόβουν τους ηλίθιους τους τάπερς - τράπερς. Δώστε βάση στο στίχο.

5 Likes

Είχα κατεβάσει πολιορκητικό κριό τι να λέμε τώρα.

2 Likes

Saxon?

Ε, αγαπημένοι του Λώρη.
5 φορές τους έχω δει, οι 4 είναι σε rockwave (2009,2013,2018,2023)

2 Likes

7 Likes

λολ

Πάλι εκεί εννοείται (Λυκαβηττό)

1 Like

Ωραία φάση. Ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα ονόματα όπως και την τριτη μέρα

Δηλαδή οι Opeth μπορούν να παίξουν Αθήνα και Κατερίνη αλλά οι Savatage όχι…μάλιστα

Ωραιοι και καλοι οι Savatage και OPETH αλλα για “ΦΕΣΤΙΒΑΛ” , εστω και μικρής εμβελειας, δεν αρκουν…
Το εχω ξαναγραψει πολλάκις, ειναι παρα πολυ καλη η (αρχικη) κινηση του (απατεωνα) Λωρη καθως το μερος, οσοι δεν εχετε παει, εχει όλες τις προϋποθεσεις να γινει ισοτιμο ενος Ευρωπαικου μεσαιου/μεγαλου μεγεθους (καλη προσβαση, τεραστιο παρκιγκ, φυσικη τοποθεσια και οχι “τσιμενταριο” κτλ).

Εγω προσωπικα θελω να παω αλλά θα πρεπει να βαλει ο τσίπης 5-6 καλά μεταλ ονοματα που θα τραβηξουν κοσμο
. Υποκλινομαστε σε R.C. και 1000mods αλλα ΟΧΙ αλλο., φτάνει …

Το εχω επισης ξαναγραψει οτι πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαινω τις ενεργειες του Λωρη, καθαρα επαγγελματικά σκεπτόμενος… Ξεκιναει κατι και το αφηνει στην μεση… ΦΕΡΕ ΒΡΕ Μ@ΛΑΚΑ 5-6 ΚΑΛΑ ΓΚΡΟΥΠ ΝΑ’ΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΧΑΜΠΑΡΕ !!

4 Likes

Ανετα μπορούσαν αλλα νομιζω ήθελε ενα ονομα που θα κανει γκελ για να τραβήξει οσους μπορει απο Βαλκάνια και Αθήνα (νομιζω μονο εδω παιζουν απ τις γειτονικές χωρες).

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό των Αθηναίων αλλα σαν κίνηση ειναι απ τις λιγες που εχουν λογική σε αυτο το ταλαιπωριμενο φεστιβαλ της Πιερίας.

Εγώ πάλι δεν την καταλαβαίνω την κίνηση αυτη, θα έπρεπε και οι Opeth να παίζουν μόνο πάνω, αυτόματα χάνει κόσμο που θα πήγαινε να τους δει, και μιλάμε για ένα πιο εμπορικό όνομα από τους Savatage.

Για τoυς opeth δεν ξερω πoιo ειναι τo σκεπτικo τoυ η αληθεια ειναι

Εγω εχω μπερδευτεί απιστευτα με γκρουπ να παιζουν μονο Αθηνα,άλλα να παιζουν και Πιερια,σε 10 διαφορετικες ημερομηνιες κτλ.

Φεστιβαλ δεν το λες αυτο…

1 Like