το καινούριο εδώ αγγλία είναι που χρεώνουν τις θέσεις στο διάδρομο πιο ακριβά. το είδα σε πριστ αλλά και σε άλλες στο Ο2 αρίνα. Οπου να’ναι έρχετε και ελλάδα.
Ακόμα κι η Beth ΓΊΒΒΩΝΟΣ γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους νταβατζήδες στην Ελλάδα.
Στη Σόφια πάντως που παίζουν σε έναν πολύ ωραίο κλειστό χώρο, τα εισιτήρια έχουν νομίζω από 70 μέχρι 150 λέβα, δηλαδή από 35 μέχρι 75 ευρώ. Αισθητά φτηνότερα από εδώ.
Εντάξει δεν το έψαξα πάρα πάρα πολύ… 4-5 πάτησα.
Όπως και ναχει σίγουρα… Πέραν οποιασδήποτε αμφισβήτησης είναι κοροϊδία τα εισιτήρια των 49,50. Είναι λες και υπάρχουν μόνο για να μην τους παρουν με τις πέτρες.
Επίσης αυτό το μικρακι δίπλα στη σκηνή που είναι μοβ (49,50) τι είναι; Οι σκάλες; !
Το Νοέμβριο ο γιος μου έδωσε 40 ευρω για πήγαινε ελα στο Μιλάνο, άλλα 40 για το εισιτήριο falling in reverse και ενα 20αρικο για το youth hostel για ενα βράδυ. Αν εγω δωσω 100 για να παω Λυκαβηττό μπορει από σεβασμό να μην μου πει κάτι αλλά εγω θα νιώσω μαλάκας.
Ειναι μια μικρη πλατφορμιτσα με περιορισμενο αριθμο θεσεων για αμαξιδια. Αν θυμαμαι καλα μαλιστα, μαλλον δεν ειναι και ιδιαιτερα υπερυψωμενη…
Εντωμεταξύ μόνο εμένα προβληματίζει το γεγονός της ασφάλειας στην Μαλάσασα σε περίπτωση - ω μη γένοιτο - πυρκαγιάς μέσα στο κατακαλόκαιρο μέσα στα πεύκα με τόσο κόσμο (τσιγάρα, μπουκάλια για να μη πω καπνογόνα) ?
Το 18 ας πούμε στη θρυλική συναυλία των maiden αναψαν δεν ξέρω ποσα καπνογόνα, 3 ή 4 μέρες μετά έγινε το ΜΑΤΙ
εκανα την απαραιτητη τροποποιηση κειμενου
ε καλα, εδω ενιωσα εγω μλκς με το ντιλ που πετυχε ο μικρος
Φιλε μου hard copy εχει στο monsterville στο μοναστηρακι.Τα οποια ειναι κλασικα ασπρομαυρα οπως τα κανουν τα τελευταια χρονια
Ευχαριστώ φίλος!
Τιμούλα για Λυκαβηττό OPETH;
Ευχαριστώ, Τοσίρο Μιφούνε!
Ζήστε το όνειρο, αφήστε το στίγμα σας! Φέτος, με αφορμή τα 30 του γενέθλια το Rockwave παίρνει μία ακόμα πρωτοβουλία στο πλαίσιο της προβολής και της ανάδειξης της εγχώριας σκηνής. Καλεί όλα τα εγχώρια Rock-Metal σχήματα να λάβουν μέρος σε έναν αδιάβλητο μουσικό διαγωνισμό με έπαθλο τη μοναδική εμπειρία να ανοίξουν το festival στις 10, 11 και 14 Ιουλίου στο Terra Vibe και στις 26, 27 και 28 Ιουνίου στο Terra Republic.
Γαμάτο! Ζητούνται επειγόντως φωνή, κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα & τύμπανα για να φτιάξουν μπάντα και να ανοίξουμε στους Savatage!! Μόνο Λώρης ρε μ#$%!α!
Αδιαφορο για μένα
Με ποιον τραγουδιστή; Ειναι βασικό αυτό.
Δεν τον έβαζε κάτω από wasp ή alice cooper…
Ευκαιρία ν’ ακούσω (περισσότερα από δύο κομμάτια) U.F.O., γιατί όχι;