Πραγματικα αδιαφορο και για μενα
Φετος που τον απολαυσα στο sweden με McAuley φωνητικα ηταν φανταστικος!
Setlist μονο απο την UFO δισκογραφια του ειναι μονο επος οτι και να επιλεξει.
Ειχα σκοπο να τον δω εξω σε κλαμπ που ούτως η αλλως προτιμω.Τωρα θα το σκεφτω για εδω.
Νομιζω θα βγει με Gronwäll που καθολου δεν με χαλαει.
Τωρα καταλαβα οτι ειναι support σε Savatage .Εννοειται λοιπόν και εδω αλλα πιθανοτατα και εξω για headline show.
Έπος παιδιά o Schenker να ανοίγει Savatage, τι να λέμε!! Λίγα πράγματα θα με ικανοποιούσαν τόσο και είναι ακόμη Φωτιά στα λαιβ!!
Ενταξει, δε λεω…καλο απο τη μια που θα δουμε τοσους θρυλους μαζεμενους μιας και δε ξερω αν θα εχουμε αλλη ευκαιρια. Απο την αλλη, μιλαμε για φεστιβαλ στο οποιο ο μεσος ορος των καλλιτεχνων ειναι τα 70 ετη. Η μονη μοντερνα μπαντα που εχει ανακοινωθει μεχρι στιγμης ειναι οι Zeal & Ardor!
Δεν αντιλέγω, απλά εγώ πέρασα και μια φάση που άκουγα full Schenker τελευταία και νομίζω πως όντως είναι φοβερός να τον δεις λαιβ ακόμη και το 25. Δηλαδή πόσοι κιθαρίστες Σολαρουν έτσι σήμερα? Πετάει κάτι σολίδια φωτιά ο τύπος!!
Βασικά θα δείτε το Doctor Doctor παιγμένο από τον κιθαρίστα που το έγραψε. Αυτό και τίποτα άλλο.
Άνοιξη του '12 που τον είχα δει θυμάμαι ότι πέρασα πολύ καλά πάντως, βέβαια δεν ήταν αμιγώς UFO το setlist (τώρα αυτό για κάποιους μπορεί να είναι καλό κ για άλλους όχι, περί ορέξεως…)
Εμένα με εψησε το σετλιστ αυτό πάντως
Τότε είχα πάει , καλό το θεωρώ το best of setlist ποτέ είχε το '12 , έχει κομματαρες σε όλες τις περιόδους του
Τώρα εν έτει 2025 δεν μου λέει κάτι να δω Σενκερ κάτω από Σαβαταζ , σορυ . Καθαρά προσωπική άποψη
Μου λείπει κι εμένα η φρεσκάδα
Όλα τα ιδιωτικά ασθενοφόρα της χώρας θα είναι στα χωράφια τις ημέρες των συναυλιών .
Με τόσους γέροντες…
Με WASP δεν μπορεί να πάει καλά. Με Skyclad φτιάχνει
Βάααλ’ τους με Savatage, μωρέ μαλάκα.
ΝΑΙ
και ειναι κανονικη προταση
Θα ήθελα πολύ να τους δω ρε γαμώτο
UPD
Rockwave Festival (Terra Vibe)
14 Jun: Διονύσης Σαββόπουλος
10 Jul: King Diamond, Paradise Lost
11 Jul: Alice Cooper, Floor Jansen, Zeal & Ardor
13 Jul: Cypress Hill, Kneecap
14 Jul: WASP, Skyclad, Anorimoi
Rockwave Nights (Lecabyttus)
10 Jun: Ibrahim Maalouf
25 Jun: Opeth, Mother of Millions
26 Jun: Blind Guardian, Beast in Black
28 Jul: Satchvai Band (Satriani / Vai)
Rockwave Festival (Terra Republic)
19 Jun: Σαββόπουλος
26 Jun: Opeth, The Halo Effect
27 Jun: Rotting Christ, Sacred Reich, Primordial
28 Jun: Savatage, M. Schenker
Κριμα. Εξαιρετικοι, ας τους εβαζαν στους Savatage.
Εχω ηδη μιλησει με δυο συμφορουμιτες, οπως παει το πραγμα θα δω 4-5 συναυλιες συνολικα και οι 2 θα ειναι για χαρη της συζυγου. Εχει απλωσει τοσο πολυ το πραγμα, που ουτε θελω ουτε μπορω να το (παρ)ακολουθησω. Αν παιξουν προσκλησεις απο δω κι απο κει, αλλαζει.
Ουτε σε εποχες ΠΑΣΟΚ τοσες διαφορετικες και πολλές συναυλιες.Που θα βρει ο κοσμος τα λεφτά ρε;