Για πλάκα το είπα , δεν περίμενα ότι θα είχε άλλη τιμή
Κι όμως…
Α τελικά οι Savatage χωρίς Τζον θα είναι ο headliner? Ok
Εν τω μεταξύ δεν βλέπω ενθουσιασμό το είχαμε σιγουρακι;
Κοιτάξτε, επειδή για Λώρη μιλάμε και θα πάμε επειδή είναι Savatage και δεν έχουμε επιλογή, να έχουμε όλοι στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας ότι Λώρης και πάρκινγκ σημαίνει κάνα 5ωρο κολλημένοι και θα έχετε δώσει και παραπάνω
Θα πάρουμε το αμάξι when the crowds are gone
Long gone μη σου πω
Παίζει να δούμε και το morning sun άμα λάχει…
καλή τιμή μου φαίνεται πάντως ακόμα κ για 2-3 μπάντες όταν δίνεις ένα τριαντάρι για μια απλή συναυλία
Και αυτό παίζει αλλά και το ότι είναι στου διαόλου τη μάνα, που συνεπάγεται πολλά έξοδα.
Το θέμα είναι τι άλλο θα έχουν μαζί με τους Savatge, αν είναι να δούμε πάλι Rotting Christ πχ ε δεν βλέπω σοβαρό λόγο για να είναι κάποιος ενθουσιασμένος
Το νομιμοποιησαμε το 60ρι τελικά, είναι η νέα ταρίφα
Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου καλή τιμή , αλλά δεν μιλάω παραπάνω καθώς Savatage και θα επιδιώξω να τους δω και έξω
Από την στιγμή που είναι φεστιβάλ δεν νομίζω να γίνει πιο φθηνό
στην Κατερινη είναι…
Και cradle of filth μαζι
Για savatage μιλάμε , την αγαπημένη μου μπάντα εβερ . Μόνο τα προβλήματα υγείας του Τζον με στεναχωρούν και ένα άλλο θέμα προσωπικό που μπορεί να μου στερήσει το να πάω
5 ώρες και 13 λεπτά από κει που μένω οδικώς…θα μου πεις εδω κάνω μια ώρα να πάω Πλατεία Νερού
Τι παιζει με το παρκινγκ?δε το επιασα.χωρις παρκινγκ δηλαδη περπαταμε μαραθωνιο?
Το ίδιο για τους βορειοελλαδίτες που τόσα χρόνια κατέβαιναν Αθήνα
έρχεται ο Λώρης κ σας παίρνει τρικάβαλο με το βεσπάκι
Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κόντρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Θα μας φάνε οι streets(rock opera)