Rockwave Festival 2025

Για πλάκα το είπα , δεν περίμενα ότι θα είχε άλλη τιμή :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Κι όμως…

2 Likes

Α τελικά οι Savatage χωρίς Τζον θα είναι ο headliner? Ok

6 είσοδος λέει χωρίς πάρκινγκ.Λογικα θα ξεκινάει κάπου 7?2-3 μπάντες το πολύ δλδ

Εν τω μεταξύ δεν βλέπω ενθουσιασμό το είχαμε σιγουρακι; :rofl:

Κοιτάξτε, επειδή για Λώρη μιλάμε και θα πάμε επειδή είναι Savatage και δεν έχουμε επιλογή, να έχουμε όλοι στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας ότι Λώρης και πάρκινγκ σημαίνει κάνα 5ωρο κολλημένοι και θα έχετε δώσει και παραπάνω

3 Likes

Θα πάρουμε το αμάξι when the crowds are gone

23 Likes

Long gone μη σου πω

3 Likes

Παίζει να δούμε και το morning sun άμα λάχει…

7 Likes

καλή τιμή μου φαίνεται πάντως ακόμα κ για 2-3 μπάντες όταν δίνεις ένα τριαντάρι για μια απλή συναυλία

1 Like

Και αυτό παίζει αλλά και το ότι είναι στου διαόλου τη μάνα, που συνεπάγεται πολλά έξοδα.
Το θέμα είναι τι άλλο θα έχουν μαζί με τους Savatge, αν είναι να δούμε πάλι Rotting Christ πχ ε δεν βλέπω σοβαρό λόγο για να είναι κάποιος ενθουσιασμένος

2 Likes

Το νομιμοποιησαμε το 60ρι τελικά, είναι η νέα ταρίφα

Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου καλή τιμή , αλλά δεν μιλάω παραπάνω καθώς Savatage και θα επιδιώξω να τους δω και έξω

4 Likes

Από την στιγμή που είναι φεστιβάλ δεν νομίζω να γίνει πιο φθηνό

1 Like

στην Κατερινη είναι…

Και cradle of filth μαζι :rofl:

Για savatage μιλάμε , την αγαπημένη μου μπάντα εβερ . Μόνο τα προβλήματα υγείας του Τζον με στεναχωρούν και ένα άλλο θέμα προσωπικό που μπορεί να μου στερήσει το να πάω

5 ώρες και 13 λεπτά από κει που μένω οδικώς…θα μου πεις εδω κάνω μια ώρα να πάω Πλατεία Νερού

Τι παιζει με το παρκινγκ?δε το επιασα.χωρις παρκινγκ δηλαδη περπαταμε μαραθωνιο?

Το ίδιο για τους βορειοελλαδίτες που τόσα χρόνια κατέβαιναν Αθήνα

1 Like

έρχεται ο Λώρης κ σας παίρνει τρικάβαλο με το βεσπάκι

5 Likes

Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κόντρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

1 Like

Θα μας φάνε οι streets(rock opera)

2 Likes