Rockwave Festival 2025

δεν είναι κόντρα, τόσα χρόνια γινόταν Αθήνα, ανακοινώθηκε μια φορά στην Κατερίνη κ από τις αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια που διαβάζω, θα νόμιζε κανείς ότι γίνεται σε καμια βραχονησίδα ή εκτός χώρας

5 Likes

Προφανως κ οταν γινεται Αθηνα ενα λαιβ μετακινουνται πολυ λιγοτεροι ανθρωποι απ το αναποδο.προσωπικα δε με νοιάζει,θελω να παω κ θα παω,ας ηταν κ στην Κίμωλο

4 Likes

Λογικό είναι ρε συ, είναι μια μπάντα που έχουμε να δούμε τόσα χρόνια συν αυτό που λέει o @maiden1985.

1 Like

Θα φανεί από την προσέλευση αν θα δικαιωθεί η επιχειρηματική επιλογή του

Το τι λέει ο καθένας στα σοσιαλ κι εμείς εδώ μεταξύ μας δεν είναι ενδεικτικά

1 Like

Νταξει δε λέω, τίμιο το 50ρικο αλλά…

Summary

1 Like

Αν πάμε 4-5 άτομα με το αυτοκινητο, πρεπει να πληρωσουμε ολοι παρκινγκ; Ελπιζω ο Λωρης να ειναι αρκετα εξυπνος ωστε η απαντηση να ειναι “ναι” :slight_smile:

13 Likes

Σας αφήνει ελάχιστα πιο μακριά να μπείτε με τα πόδια

Όλα εγώ πΧια

1 Like

Ξέρει κανείς τι παίζει με το VIP parking (εάν έχει κάποιος εμπειρία απο την Μαλακάσα, γιατί στην Β. Ελλάδα γίνεται για πρώτη φορά).

Αξίζουν τα 10 ευρώ επιπλέον (Θα το πλύνουν κιόλας το αμάξι στο VIP πάρκινγκ? :rofl:) ή καλύτερα να παρκάρουμε όπου βρούμε (αριστερά/δεξιά του δρόμου) όπως στην Μαλακάσα?

Να φανταστώ ότι θα είναι προνομιούχο το parking για να είναι VIP, σωστά ? (24ωρη φύλαξη, σκέπαστρο για τον ήλιο, ξεχωριστή είσοδο/έξοδο για να φτάσουμε & να φύγουμε γρήγορα κλπ… :crazy_face:)

1 Like

παντού πρώτη φορά γίνεται με αυτή την ονομασία. για να έχεις μια εικόνα τι γίνεται τόσα χρόνια στην Αθήνα, η κατάσταση περιγράφεται από το σχόλιο του Rebel και τα παρακάτω σχόλια :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εγώ λέω να παρκάρω Μαλακάσα και μετά να πάρω τρένο προς τα πάνω. Γνωρίζει κάποιος εαν θα έχω VIP θέση στο parking στο χωράφι εαν πάρω το ακριβό; Οτοστόπ στο τρένο α λα Ικαρία παίζει; Ενημερώστε υπεύθυνα παρακαλώ.

2 Likes

Αυτό που λες στο τέλος πρέπει να το θυμάσαι πάντα :stuck_out_tongue:

Για κάθε συγκρότημα θα υπάρχει κάποιος που θα πληρώσει, άσχετα αν φαίνονται πολλά σε μένα ή σε σένα

1 Like

Καλά ναι ρε , εννοείται αυτό

2 Likes

ωραία όλα αυτά αλλά ουτε μπορω να σκεφτω ποιες άλλες metal μπάντες μπορεί να ερθουν (έχει κλεισει καλά acts μεχρι στιγμής το release) ώστε να γινει τριήμερο σκληρού ήχου

Ο σκληρός ήχος του Λώρη μπορεί να περιλαμβάνει και Πυξ Λαξ φυσικα. Τριήμερο σε νέο φεστιβαλ με “μόνο μέταλ”, μου φαίνεται τόσο πιθανό όσο να εμφανιστούν οι Led Zepellin στο ΑΝ.

2 Likes

σε 2 τριήμερα νομίζω θα γίνει, το ένα θα έχει έλληνες καλλιτέχνες ως επί το πλείστον από Σαλονίκη

Ναι, οκ, λαθος παραδειγμα. Βαλε “Madrugada” αντί για Πυξ Λαξ. Αναφερομαι στο ενδεχομενο να ειναι φουλ “σκληρος ηχος” ενα τριημερο και πώς νομιζω οτι αντιλαμβανεται τον “σκληρο ηχο” ενας διοργανωτης σαν τον Λωρη. Τεσπα, ας ανακοινωθουν τα ονοματα και βλεπουμε.

το μεγαλύτερο στοίχημα νομίζω είναι αν θα στηρίξει ο κόσμος της βόρειας Ελλάδας το φεστιβάλ, που έχω τις αμφιβολίες μου

2 Likes

Ρε συ, ολα εξαρτωνται απο το τι θα φερεις. Εγω ειμαι αισιοδοξος, οπως εγραψα πριν μερικες μερες, θεωρω οτι τα Βαλκανια θα “βοηθησουν”. Αλλα οκ, ας δουμε το μπιλινγκ και το ξανασυζηταμε.

3 Likes

Πάντως τα αρεκτά μεγαλά δυνατά ονόματα θα είναι εκείνες τις μέρες σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας…

1 Like