Savatage: θέλουμε και spa στο ξενοδοχείο
Λώρης: Αφήστε το πάνω μου
Βλέπω κατι μικρά βιντεάκια απο σαββόπουλο στην κατερινη και με πιάνει κατάθλιψη με το μέρος. Πραγματικα μου φαινεται στην μέση του πουθενα χωρις να θυμιζει με τπτ χώρο για λαιβ…
Το καλυτερο ειναι οτι θα εχει 40 βαθμους το Σαββατο.
Γινεται ολο και καλυτερο… Αν δεν ηταν η συγκεκριμενη μπαντα, δεν θα πηγαινα εκει πανω ουτε με τηλεμεταφορα.
Ας παρουμε λιγη δυναμη, αν δεν εχει ανακοινωθει επισημα ο WW3 ως το Σαββατο:
ΥΓ: 41 βαθμους ειχε και χθες στο Hellfest, εκαναν προπονηση τα παιδια για τις συνθηκες της Κατερινης.
Μπήκαμε στην τελική ευθεία! Let’s go!
Περιμένω μόνο τα χειρότερα από τη διοργανωση αλλά δε νομίζω πως θα με νοιάζουν και πολλά πράγματα το Σάββατο.
Θα πάρω μια πρώτη ιδέα την πέμπτη. Μακάρι να πανε ολα καλά και μην επιστρέψουμε απο το λαιβ με κράξιμο. Σιγουρα η ζέστη δεν θα βοηθάει και αν κρινω απο κάτι φωτογραφίες που ειδα, θα ειναι σαν να παιζουν σε έρημο τοπιο, καμία σχ´εση με μαλακάσσα.
Το ερημο τοπιο δεν ξερω πού επηρεαζει. Πιο πολυ με προβληματιζει το χωραφι.
Εχει πραγματοποιηθεί κάποια συναυλία του rockwave στον Λυκαβηττό φέτος ή ητο λαγός;
Έτσι είναι άμα φέρνεις 20 ονόματα και αντί να κάνεις ένα τούμπανο φεστιβάλ θες να μαζεύεις 50ρικάκια της αρπαχτης.
Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη!!!
κανουμε προπωληση με 50€ σε venue που αξιζει τοσο και το γυριζουμε σε venue που αξιζει πολυ λιγοτερα και εισπρατουμε την διαφορα!!!
Παντα οι ιδιοι!!
εγω φταιω που ηθελα και last dance με BG στον Λυκαβηττο!!!, ας προσεχα!!
Τι απατεώνες είναι αυτοί! Δύο μέρες πριν την συναυλία αλλάζουν τον χώρο από Λυκαβηττό σε κλειστό χώρο καλοκαιριάτικα. Τελευταία φορά σε αυτούς τους μ@λ@κες. Καλά που δεν πήρα και για Blind Guardian αν και το σκεφτόμουνα, τώρα θα έκλαιγα εις διπλούν!
Υπαρχει εισιτηριο (hard copy) savatage το οποιο μενει.Ειναι κανεις που να μην εχει παρει ακομα κ να το θελει?Θα ειμαι πανω απο την προηγουμενη μερα για sacred reich κλπ.Αλλιως νωριτερα Αθηνα.
α να γεια σου
σε συνδυασμό με αυτό που έχει κουράσει και αυτούς που δεν δυσανασχετούν εύκολα. Προφανώς λόγω αυτής της τακτικής έχουν πάει άπατο ( και είναι κρίμα για κόσμο και τις καλές μπάντες )
Classic Rockwave.
Απατεωνας ολκής ο τύπος.
Και να ρωτήσω εγώ, αν ήξεραν όλοι ότι η συναυλία δεν θα γινόταν στο Λυκαβηττό θα έπαιρναν εισιτήριο?
Ποιος ο λόγος που δεν γίνεται εκεί η συναυλία?
Υπάρχει θέμα ασφάλειας, άδειας από καπου κλπ. ή δεν πήγε καλά η προπωληση και πάνε σε ένα πιο φθηνο venue χωρίς να πέσει η τιμή?
Μετά από αυτά έλεγα να πάω King Diamond αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά στη συγκεκριμένη εταιρεία.
ΥΓ: Ασχετο. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για φεστιβάλ το καλοκαίρι είναι το κλειστό “Νίκος Γκάλης” (a.k.a. OAKA). Και κλιματισμό έχει και προσβάσιμο είναι και χωράει κανένα 10-15 χιλιάδες κόσμο.
Θα γλιστράμε στο γκλας φλορ.
Βάζουν πανί από πάνω. Κανένα πρόβλημα
Eρώτηση για όποιον γνωρίζει: μπορεί να πάει κάποιος σε αυτό το Universe με την συγκοινωνία ή δεν παίζει τίποτα;
Μόνο με διαστημοπλοιο