Αν καποιος ξερει την περιοχη του Terra Katerini: με παρκινγκ τι παιζει; Να βγαλω εισιτηριο για παρκαρισμα ή ειναι Μαλακασα-style και θα το αφησουμε καπου πιο μακρια; Κυριως, “θα το βρουμε μετα”;
Εγω παντως εκλεισα σε εκδρομη με λεωφορείο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
να μου κάνεις παρέα
Εννοειται, χαρα μου. Αλλα δεν θα εισαι μονος, νο γουορις
Αναρωτιέμαι πως και δεν έχει αλλάξει ακόμα μέρος στο SatchVai.
ίσως έχει παραπάνω κόσμο. είναι και πιο δύσκολο αυτό γιατί είχε ζώνες εισιτηρίων. πως θα βγει αυτό σε άλλο χώρο; αλλά ποτέ μη λες ποτέ…
Είμαι Vai-τσας, με το που είδα την ανακοίνωση μου έτρεξαν τα σάλια, με το που είδα τις τιμές απλά γέλασα. Ποιός θα δώσει 88/99 ευρώ για να τους δεί? Τα 66 εκτός από ελάχιστα είναι και πολύ μακριά και δεν μιλάω για τα “50”, που δεν βλέπουν καν σωστά την σκηνή(αλήθεια, ποιός έκανε την ανακαίνιση στο θεατράκι και το έφτιαξε τόσο κλειστό ενώ είναι κατεξοχήν χώρος που γίνονται και συναυλίες?).
Και επίσης πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος ώστε να βάλει ζώνες στο Λυκαβηττό?
Αντε να ξεμπερδεύουμε με τον απατεώνα.
Σαν να το εγραψα εγω. Ευχαριστω.
αυτό έγινε την τελευταία φορά που ήρθαν οι Μεταλλικα , καλή ώρα
2 σερί χρόνια Sonisphere με φανταστικά lineup για την εποχή
μιλάμε τα “μικρά” ονόματα κάτω από BIG 4 ( που θα ήταν 4 ξεχωριστά λαιβ πλέον ) ήταν Mastodon , BFMV και Stone Sour
την επόμενη χρονια ήταν Iron Maiden - Slipknot - Mastodon - Rotting Christ - Gojira
Ε, δεν κράτησε παραπάνω το εγχείρημα στην Ελλάδα . Στην Ευρώπη άντεξε από το 2009 - 2014
Μπορεί να γκρίνιαξε κι ο Κούλης ότι τον ενοχλάνε.
Όσο για το ΟΑΚΑ, ναι, ωραίος χώρος, αλλά πρέπει να έχεις και όνομα που θα το υποστηρίζει, αλλιώς σιγά μην το κλείσει ο άλλος. Ούτε οι BG είναι τέτοιο ούτε οι Opeth. Στη Μπανανία είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι μπάντες που μπορούν να μαζέψουν πάνω από 10 χιλιάρικα.
Ποια κοινοπραξία είχε γίνει τότε;
δεν ήταν όλα υπό το sonisphere ;;
εσείς τι εννοείτε κοινοπραξία ; Να πάει το Release να κάνει ντιλ με το Hills of Rock και το Rockstadt Extreme Fest ;;
αυτό δεν κάνει η High Priority με τη Live Nation ή έχω μπερδέψει τις έννοιες ;
για μένα μόνο αυτό που συνέβη τότε με το sonisphere είχε λογική αλλά δεν βγήκε . Ένα μεγάλο promotion να απλωθεί στην Ευρώπη σε χώρες που δεν μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τόσο μεγάλο μόνες τους και να απορροφήσει και την Ελλάδα .
οχι η livenation απλά αναζητά αξιόπιστο ενδιάμεσο host στη χώρα για να το οργανώσει. Η HP δεν βάζει λεφτά, αλλά θα πάρει κάτι και θα έχει το κύρος του οτι έφερε τους μετάλλικα. πελατειακό είναι. κοινοπραξία. Ούτε το ροκ χαρντ είναι, τα λεφτά και τα κονέ είναι απο το Sweden Rock. αν πάει καλά, ίσως ξαναγίνει, αν όχι … μάλλον όχι. Αλλά δεν νομίζω οτι έχει σχέση με το αντίστοιχο γερμανικό, πέρα απο το όνομα. Καλά Μόνο η δεύτερη μέρα λέει κάτι, αλλά με γιαλατζί Heaven’s Gate και αλχημείες εκεί, μόνο ο καλόγερος το σώνει, που αλλιώς θα το έκανε στα ΤΡΟΥΑΔΙΚΑ, αλλά δεν τους έκατσε. Δεν γίνονται αυτά που λέτε. Απλά, αν κάποιος κάνει σοβαρό φεστ, ΘΑ ΠΑΕΙ κόσμος ? Η θα σου πει, α έρχονται του χρόνου οι μετάλλικα, δεν πάω. ντάξ. όποιος λχ, δεν πα να δει Βασιλιά, αλλά θα πάει να δει τον Λαρζ, περαστικά του. Αν και MF θέλουμε ! Αυτά…
Κοινοπραξία ρε παιδιά δεν είναι να συνεργαστούν πχ Release με Rockwave και να κάνουν ένα ενιαίο φεστιβάλ;
Ίσως καταλαβαίνω κάτι άλλο εγώ.
Επί της ουσίας, αυτό εννοούσα με αυτό που έγραψα πιο πάνω
Έχει βγει κανένα πρόγραμμα με τις ώρες για Opeth/Mother of Millions σήμερα ή πολλά ζητάμε;
Σε στορι των mom λέει 19.00 πόρτες κι εκείνοι βγαίνουν 19.45, αλλά δε λέει για opeth
Summary
οριακά μάθατε το χώρο! θέλετε και πρόγραμμα;;
Μετά από ψάξιμο Opeth 21.15
Για BG κανένα πρόγραμμα ακόμα. Στο τηλέφωνο δεν απαντάνε!
Έχουν στερέψει τα λόγια. Ούτε στο αυτονόητο! Ανεπάρκεια και εκεί