Άρα κάτι που άκουσα ότι άλλαξαν τον χώρο λόγω “υψηλού βαθμού κινδύνου πυροπροστασίας” λόγω της ζέστης και του αέρα δεν ισχύει? Η αλλαγή έγινε καθαρά και μόνο λόγω προπώλησης?
Επίσης τι παίζει με ώρες για Blind Guardian σήμερα ξέρει κανείς κάτι?
Άρα κάτι που άκουσα ότι άλλαξαν τον χώρο λόγω “υψηλού βαθμού κινδύνου πυροπροστασίας” λόγω της ζέστης και του αέρα δεν ισχύει? Η αλλαγή έγινε καθαρά και μόνο λόγω προπώλησης?
Επίσης τι παίζει με ώρες για Blind Guardian σήμερα ξέρει κανείς κάτι?
Ακόμα τίποτα με ώρες, πόσο μαλάκες είναι οι άνθρωποι? Εν τω μεταξύ το τηλέφωνο ούτε λόγος να το σηκώσουν… ΓΤΠ
Επιτέλους εδέησαν οι μαλάκες…
Οποιος παει σημερα (ή και αυριο, οκ), πειτε σε εμας τους χαμουτζηδες τι να κανουμε με αυτο:
Νταξ κλαίω με το μέρος. Παιζει ναχει ξερω γω κ 5 δεντρα…
Live από Τεχνόπολης 19:15… 300 μετρά ουρά ακόμα δεν έχουν ανοίξει.
Τηρούν τις παραδόσεις!
Beast in Rakigis… in Black… sorry! Ήχος σούπερ!
Να ένα καλό μήνυμα!
Iotunn σαν απόδοση καλοί μεν, αλλά το οτι επαιξαν σε 70 βαθμούς κάτω απο τον ήλιο και με πολύ μέτριο ηχο επίσης, δεν κέρδισαν νομίζω τις εντυπώσεις. Κόσμος λίγος ακόμα. Οσον αφορα την διοργάνωση, παρκάρισμα χύμα εξω εύκολα, καθόλου περπάτημα όπως τγν μαλακάσσα, τα μηχανήματα που σκαναρν τα τικετς δεν δουλευαν για κανα μισάωρο οπότε λιωσαμε μπροστά στην είσοδο να περιμένουμε, μπυρες κουτακι mythos στα 6, ενα σταντ για μπυρες, ενα για ποτα και ενα για σαντουιτς.
Τουαλετες παιζει να ειναι αυτεπς που είχαν στους maiden το 18. Εκει που κατουρούσα εσκασε το καζανακι ρε φιλε. Δλδ σε ποια εποχη είμαστε…
Τεσπα για halo effect δεν καιγομαι. Παω να βρω σκιά να μεθυσω, ολοι δίπλα μου μ λένε οτι μεγάλωσα και γκρινιάζω πολυ.
Περιμένω opeth που πιστευω θα παιξουν με αποπδοση 200%.
Νερα κτλ μπορεις να παρεις μαζι ή στα κρατανε;
Οχι ολα κομπλε εχω παρει μια καβα μαζι κ δεν εψαξαν καν
Κομπλε θα παρω και κεφτεδακια μαζι τοτε
Πω μλκ θα λιωσουμε τοσες ωρες στον ηλιο!
ΤΙΝΕΦΤΟ ΡΕ. Αληθεια τωρα ρε λωρη? Δλδ ρε παιδια ας πουμε το Σαββατο που λεμε θα χει κοσμο θα ειναι π.χ αυτο το 1 αναψυκτηριο ? ειναι εικονα τωρα αυτη πειτε
Απλα τα πραγματα.Οτι χρειαζεστε φερτε το μονοι σας.
Νταξ ντροπή, ο τύπος βγάζει λεφτά χωρίς να κουνήσει δάχτυλο. Γι’ αυτούς που δεν έχουν πάει σε κάποιο σοβαρό φεστιβάλ, εξωτερικό δλδ, η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Tons Of Rock που ξεκίνησε χθες στο Όσλο…
να φέρω μόνος μου King DIamond & Savatage δεν μπορώ δυστυχώς
ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΩΡΗ
μλκ έχω τρελαθεί , απευθύνεται σε ανθρώπους αυτός ;;
Παιδιά με όλη την κατανόηση του οικονομικού που είναι δύσκολο θέμα, πάτε να δείτε μπάνες που γουστάρετε σε σοβαρά φεστιβαλ του εξωτερικού . ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ
Να φερεις κατι να πιεις και να φας εννοω
και ομπρέλα και αντίσκηνο θέλει όπως φαίνεται στην εικόνα