Σουπερ, δεν δινω δεκαευρω στον γελοιο ουτε για πλακα.
Ουτε απεξω, φαγωμενοι θα παμε και…
…χωρις καβα, αλλα ετοιμοι με τα συμπραγκαλα.
Μονο εγω ειμαι λιγο…χμ… ας το πω “συγκρατημενος” για τον κοσμο που θα εχει η συναυλια;
Σουπερ, δεν δινω δεκαευρω στον γελοιο ουτε για πλακα.
Ουτε απεξω, φαγωμενοι θα παμε και…
…χωρις καβα, αλλα ετοιμοι με τα συμπραγκαλα.
Μονο εγω ειμαι λιγο…χμ… ας το πω “συγκρατημενος” για τον κοσμο που θα εχει η συναυλια;
Απο Θεσσαλονικη σιγουρα θα εχει αρκετο κοσμο.
Τι λες ρε.Αυτο εκει θελει να το κανει καλυτερο φεστιβαλ των βαλκανιων?DIY καλυτερα ειναι συνηθως.
Σκόρπιες σκέψεις περιμένοντας Opeth.
Παρκάρισμα όντως πανευκολο, τουλάχιστον νωρίς. Βέβαια δεν έχει κόσμο σήμερα, Σάββατο φαντάζομαι θα είναι αλλιώς.
Καλή ιδέα συναυλία σε χωράφι στην Πιερία καθημερινή. Οριακά χωρούσε στο Floyd σήμερα.
Το “αναψυκτήριο” με προβλημάτισε αλλά με 500 άτομα (τυχαίο νούμερο, ο κόσμος πολύ αραιός πάντως) δεν έχει καν ουρά.
Ο ήχος κόπηκε στη μέση του outro των Halo Effect.
Οι Halo Effect τα σπάνε. Σε όσους λείπουν οι DT εποχής Fiction ας τους τσεκαρουν.
Ο πύργος πάνω από τον ηχολήπτη έχει έναν προβολέα οπότε μόλις έπεσε ο ήλιος βλέπαμε μόνο Stanne. Η υπόλοιπη μπάντα αχνές σκιές εκτός κι αν περνούσε ο Stanne δίπλα τους και τους έπαιρναν τα σκάγια.
Δε ξέρω αν αυτό που βλέπω δεξιά της σκηνής είναι κάποιο είδος VIP ή απλά 5-6 μύστες που έφεραν μόνοι τους καρέκλες πανηγυριού και 2 κορδέλες και τις παρκαραν σε τυχαίο σημείο του χωραφιού. Ελπίζω το δεύτερο.
Δε βαριέσαι, έρχεται Master’s Apprentices.
Βγάλε ρε μια φωτό να κερδίσουμε χρόνια με το γέλιο που θα ρίξουμε.
Ναι ρε σεις, δεν θελω να εχω αντιπερισπασμους οταν θα παιζουν το Believe.
γιατί έχω την αμυδρά μακρινή εντύπωση ( στο φαζ ) ότι αυτό παίζει να είναι λόξα του Stanne και συνέβη και με Dark Tranquility ?
Οι σεκιουριτάδες είναι έξω από το πλάνο κ δεν τους βλέπουμε? . Μλκ δεν μπορώ, δεν αντέχω…
Εγω λεω οτι τα παλικαρια ειναι τρολ. Πηραν μαζι τα συμπραγκαλα και δεν θα τους ρωτησει κανεις “τι κανετε εσεις εδω” γιατι ολοι θα νομιζουν οτι ειναι VIP θεσεις. Μια χαρα.
Δε ξέρω, δε βλέπω να προσθέτουν προβολείς για το επόμενο. Δεν είναι σβηστοι, είναι κυριολεκτικά ένας. Ίσως το μαζέψουν με τα stage lights.
Ποιοι; Με μπουκάλι στο χέρι μπήκα και τις μπύρες στις δίνουν στο κουτάκι.
Οι καρεκλες ειναι εκει απο το μεσημερι. Εκατσα κανα μισαωρο βλεποντας τα σαπορτ.
Σεκιουριτι δεν εχει.
2ατομα μονο στο τσεκ εστην εισοδο, λογικα τελειωσαν τις εξετασεις κ επιασαν δουλεια εκει τα παιδια…
Συνιστω ψυχραιμια μεχρι το Σαββατο στα σχόλια!
σουβλάκια ψήνουν τουλαχ ;
Καλά αν έχει και ΈΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΛΕΑ όπως λέει ο φίλος , μιλάμε σπάει κάθε προηγούμενο ρεκορ ο Λωρης . Και μιλάμε για Λωρη
μπροστά από τους τύπους με τις καρέκλες, δεν φαίνεται στην φωτό…
γιατί ; Δεν δικαιούνται καλές συνθήκες οι φίλοι των Οπεθ ; 50 ευρώ έδωσαν
καμία ψυχραιμία στο σίχαμα τον Λώρη για αυτές τις εικόνες
το μόνο που δέχομαι είναι ότι δεν είμαι παρών και κρίνω από 2 σχόλια και 3 φωτογραφίες . Μέχρι εκεί να δώσω δίκιο
Nαι ρε δεν διαφωνω. Ολα τα χρονια τον ξερουμε τωρα τον μαθαμε? Θελω να δουμε κ τις αλλες 2 μερες αν αλλαξει- που δεν θα αλλαξει- κατι κ μετα ολοι π θ παμε να γραψουμε τα καμωμενα