Rockwave Festival 2025

Υπάρχει τουλάχιστον ιατρικό προσωπικό στον χώρο? Μιλάμε για υψηλές θερμοκρασίες αλλά πέρα από αυτό μιλάμε για κάποιες χιλιάδες κόσμου που ίσως αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια του φεστιβαλ. Ή ζητάω πολλά?

3 Likes

Αυτό που βλέπω είναι ο ορισμός της ξεφτίλας… Χαράς το κουράγιο σας

7 Likes

Διαβαζωντας τα 2 σχόλια των παιδιων απο πανω μου ηρθε κατευθειαν η αναμνηση απο την αποθηκη που μας στοιβαξε προπερυσι στους Therion κ με ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.

3 Likes

Συνεχιστε ετσι στα σχόλια και βλεπω το Σαββατο να πηγαίνω στη Σαλαμίνα για ουζακι…

Γενικως το αντιμετωπιζω σαν “θα παω Κατερινη για μπανιο, θα δω και καποια συναυλια”. Οποτε ειμαι κουλ. Ομως γμτ, σκεφτομαι οτι αυτη τη στιγμη που γραφω το ποστ, παιζουν στη Βαρκελωνη και ακυρωσα το ξενοδοχειο σχετικα προσφατα επειδη “θα τους δω εδω”. Δεν ειχε βγει και ο headliner της τριτης μερας :roll_eyes:

6 Likes

Μιχαήλ Ακερφεντετόπουλος.
Ωραία burger έχει.

Οι opeth έσπειραν, οσα χρόνια κ να περασουν, οσες φορες τους εχω δει, οι ανθρωποι ειναι μηχανη. Δεν τους φευγει νοτα ρε γμτ…
Το σετλιστ οκ μπορει να ηθελα λιγο διαφορετικο αλλα οκ δεν γινεται να εχεις παραπονο με ολα. 10/10

Halo effect not my style αλλα παρολα αυτα μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση.

Τωρα οσον αφορα τις συνθηκες, παρτε μαζι αντηλιακο οπωσδηποτε. Οκ εχω ενα θεμα με τον ηλιο αλλα παιδια οι θεσεις που εχει σκια ο χωρος ειναι ελαχιστες. Απιστευτη ζεστη κ ο ηλιος να βαραει αγρια.
Δευτερον παρτε αντικουνουπικο γιατι με το που επεσε σκοταδι φαγαμε ντου απο ιπταμενα. Ειχε στο μπαρ μπορουσες να αγορασεις αλλα δεν παιζει μα δωσω κ αλλα λεφτα στους μαλακες.
Τωρα για φαι κ ποτο…πραγματικα δεν ξερω πως θα εξυπηρετησουν αυριο κ μεθαυριο. Μιλαμε τους εβλεπα κ απορουσα. 3 μινι περιπτερακια για ολο αθτο το μερος…αθλιο. Ξεχαστε τις φασεις σε μαλακασσα που ειχε παντου μπαρ κ διαλεγες αναλογα με την θεση που αραζες. Δεν ξερω τι σκατα σκεφτηκαν να κανουν κ ειδικα μετα απο τοσο κραξιμο που εχουν φαει τοσα χρονια. Σε πανυγηρια του χωριου πιο πολλη οργανωση εχει.
Για τις τουαλετες το ανεφερα κ πανω. Ειναι τραγικο αυτο το πραγμα. Παρτε καλου κακου κ κανα αντισηπτικο γιατι οι κατασταση ειναι ζορικη.
Ειμαι 41 και τα μισα χρόνια μου βλεπω συναυλίες. Το λεω σε περιπτωση που καποιος σχολιασει και κοροιδεψει του τυπου ειμαστε μεταλλαδες και τετοιες μαλακιες. Οταν πληρωνω για κατι ανθρωπινο θελω το καταλληλο. Ειμαστε 2025 δεν γινεται να μας εχουν ετσι. Κ λεμε οτι το επιπεδο εχει ανεβει. Ούτε καν.
Τα λέμε σαββατο!

22 Likes

Λώρη άρχοντα παρτους τα υπάρχοντα.

Θέλω να δω και γω savatage, θα είμαι παράλια Λάρισας το Σάββατο, αλλά συγγνώμη εκεί δε πάω ούτε το τελευταίο λάιβ των Black Sabbath να έκαναν (οκ υπερβολή αλλά…)

3 Likes

image

αυτός ο μπουχός πίσω ελπίζω ότι δεν είναι χώμα ε;

3 Likes

Ρε μαγκες hardcopy για Savatage που σκατα βρισκουμε στην Αθηνα?

1 Like

Εσυ τι φανταζεσαι; :rofl:

Ας κανω και μια ΛΑΘΟΣ ερωτηση: merch που εχει; Στο πτηνοτροφειο απεναντι;

4 Likes

στου κοτετσ’ στου μπάρμπα Γιώργ’

tickethouse νομίζω στην Πανεπιστημίου

3 Likes

https://www.facebook.com/rockwavefestival/posts/pfbid02r6Fr7TEA2j27Fpbt6wxCtm4yWXRE92ocVKFsLA6DiJZ59PYgyYgFpb8fYF2kVEkCl?__cft__[0]=AZVou0ER0Y9b7WpyJidGeqSIGiIG8h4VZsNbZtdZysfNfA4HTHLO-El88h0ZtHQamh4sZ8INJD8mHGRQrtcJrL0DMyEjPMEdJJH4cPB2gvUxDuP4RpoAkensc9jjYN5h_tOAJ04qPnKy5o33lThjCcw6QudovLGbyKEiweTVo0jCEzgdKKcO8pSSyDVt0eaRkCsW-S6rA6qQmpdFFWmFNnXJ&__tn__=%2CO%2CP-R

Μεγάλη η χάρη σας ρε Savatage…

1 Like

Αν δεν ηταν Savatage δεν υπηρχε περιπτωση να παω σε αυτο το αχαρακτηριστο πραγμα.

7 Likes

Εγώ θα κάνω υπομονή, θα τους φέρουν Αθήνα κάποια στιγμή, που θα πάει. Ή κάπου με πιο ανθρώπινες συνθήκες. Μεγάλωσα για τέτοια πράγματα.
Ελπίζω το ίδιο και για Halo Effect.

7 Likes

Αν ειχα καταφερει να τους δω πριν 20+ χρονια που ειχαν ερθει τελευταια φορα,δεν θα το σκεφτομουν καν να παω.Τωρα ισως να ειναι η τελευταια ευκαιρια και δεν θελω να την χασω.

1 Like

Συναυλία ζωής και ας έρθει ο Λώρης να με μαστιγώνει ενώ σνιφάρω χώμα.

14 Likes

Γελασα διοτι δεν ειμαι μονο εγω μλκς. Κουλ. Τα λεμε επανω Αρειανε :stuck_out_tongue:

3 Likes

Απεναντι πηγαινοντας για τα wc εχει ενα κτηριο, εκει εξω εχουν στησει , οι τιμές χθες αν θυμαμαι στα μπλουζάκια παιζαν απο 25-45

1 Like