Rockwave Festival 2025

Μετα τις φωτο που βαλατε χθες, περασαν πολλες εικονες απο το μυαλο μου :rofl: Ευχαριστω, θα τα δουμε ολα (#diplis) αυριο :+1:

1 Like

Αναρωτιεμαι ποιος θα τρεξει σημερα να δει RC που ερχονται εδω πανω καθε χρονο…

Εγώ αν ερχόμουν, θα ερχόμουν για τους HSP, αλλά το 18:10 - 18:55 τι είναι; Τυπογραφικό ελπίζω

1 Like

Και στο Music Corner στην Πανεπιστημίου. Πληρωμή όμως μόνο με μετρητά.

Αν έρθει κανείς σας προς Παραλία, ριχτε μήνυμα.

1 Like

Opeth ήταν 50 και Savatage άλλα 50. Το τριήμερο 99. Άρα όσοι ήμασταν χθες (και οι 500) λογικά θα πάμε και σήμερα τσάμπα, αφού δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί ψυχοπαθείς που πήγαν μέχρι το χωράφι και δε θα μείνουν Savatage.

Από την άλλη οι ανακοινώσεις Primordial και Sacred Reich που ακολούθησαν μου ήρθαν κουτί. Και HSP εκτιμώ αλλά στις 6 που θα βγουν είναι σαν να μην είναι καν εκεί.

1 Like

Αυριο

1 Like

Πιστευω σημερα θα εχει λαό παντως κ ας τους εχουμε δει εδω πανω τοσες φορές. Ειναι τιμιο το πακετακι.
Γενικα νομίζω το 100ρικο για τις 3 μέρες ειναι καλα.
Καλα να περασετε αποψε οσοι πάτε, μονο με θαυμα θα προλαβω να τελειωσω τις δουλειες μου για να ερθω, αυριο θαμαι εκει ομως.

Για σήμερα το βράδυ πάντως στην περιοχή δίνει αυξημένη πιθανότητα για βροχή

Τα της συναυλίας…
Όταν ανακοίνωσε Savatage, ήμουν σε φάση θέλω να τραβηχτώ (από Αθήνα) αλλά θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. Με Rotting έγινε πολύ ναι η απόφαση. Με ανακοίνωση Hallo Effect έκλεισα εκείνη τη στιγμή εισιτήριο. Και όχι απλά πέρασα καλά, τους πλήρωνα ξανά σήμερα κιόλας!! Ο Μιχαλάκης είναι από τους πιο χαρισματικούς frontmen εκεί έξω και ακόμα και με τη χορωδία Τρικάλων να βγει να πει τα κάλαντα, θα σπάσει σβέρκους!! Εκπληκτική εμφάνιση!
Με τους Opeth έχω μια σχέση αγάπης - μίσους. Τους αγαπώ, βασικά τους λατρεύω, μέχρι τα Damnation - Deliverance, τους “μισώ” για τη συνέχεια, βρίσκω βαρετά αδιάφορο όλο αυτό το prog και με κουράζει. Βλέποντας το setlist της Αθήνας, ήμουν σε φάση μιεχχ, για 3 κομμάτια θα είναι η φάση… Εεε οι τύποι είναι επιπέδου Champions League, έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξαν καταπληκτικά και ακόμα και αυτά που τα βαριέμαι με έκαναν να θέλω να τα ακούσω ξανά γιατί μάλλον τους έχω αδικήσει στο κεφάλι μου… Ο έτερος Μιχαλάκης μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Cunt αλλά είναι τόσο επικοινωνιακός (πέρα από παιχταράς) που σε κάνει να μην παίρνεις τα μάτια σου από πάνω του.
Κόσμος γύρω στις 3.000 θα έλεγα, άξιζε η βραδιά 100%.

Πάμε στα της διοργάνωσης.

Θα ξεκινήσω από τα ήπια, είχα κλείσει εισιτήριο με parking, όλα κομπλέ, ένα μεγάλο χωράφι με παρκαδόρο που παρκάρεις οργανωμένα και όχι άναρχα. Με περισσότερα αυτοκίνητα θα δω σήμερα και έχω επιφύλαξη για αύριο στους Savatage. Έξω από το χώρο έχει να αφήσεις το αμάξι, αλλά παιδιά είναι δίπλα σε χωράφια και τίγκα σκοτάδι. Προσωπικά αν ξαναέρθω πάλι με parking θα πάρω εισιτήριο, δεν το αφήνω εκεί έξω ούτε για πλάκα. Επίσης στο parking είχε και περιπολικό το οποίο ήταν μέχρι το τέλος της συναυλίας και οι παρκαδόροι εκεί τριγύρω, δεν τα άφησαν δηλαδή και έφυγαν.
Ήχος όχι απλά θετικός, από πάρα πολύ καλός έως εξαιρετικός! Άκουγες τα πάντα πεντακάθαρα με κάποιες μικρές διακυμάνσεις σε κάποια σημεία που δε χάλασαν όμως τη γενική εικόνα.
Σκηνή μεγάλη, ακόμα και για μεγαλύτερες μπάντες ιδανική και ο χώρος με μικρή κλήση οπότε έβλεπες άνετα. Θα δείξει βέβαια με περισσότερο κόσμο.
Είχε ιατρικό επιτελείο που ρώτησε κάποιος πριν.

Και πάμε στα καλά!!

Ο χώρος είναι απλά ένα χωράφι! Είχε 30 στρέμματα κληρονομιά από κανα μπάρμπα ο τύπος, πέταξε μια σκηνή και το έκανε “συναυλιακό χώρο”!! Δέντρο ούτε για δείγμα!! Θέλει καπέλο για νωρίς ή νερό για να ρίχνεις στο κεφάλι!! Ένα “Αναψυκτήριο” :joy: που δεν πλησίασα και τουαλέτες που δεν της πλησίασα ούτε με το βλέμμα!! Σήμερα που θα πάω από νωρίς για Primordial ειλικρινά σκέφτομαι να κουμπώσω κανα Imodium χωρίς να έχω θέμα απλά για έξτρα ασφάλεια και προσευχές για το ψιλό!!
Στο δίπλα χωράφι ο άνθρωπος που το έχει πότιζε κανονικά!! Με μπεκ!! Η πιο καλτ εικόνα της ημέρας μακράν!! Τα μπεκ να ποτίζουν και δίπλα συναυλία!! :joy:
Θα μου πεις, είσαι πιτσιρικάς και δεν τον ξέρεις? Γιατί πήγες και του τα έσκασες? Σωστό… Είμαι 47, έχω πει αμέτρητες φορές ότι δε θα ξαναπάω σε συναυλία του, έκανα την επανάστασή μου χωρίς να πηγαίνω σε συναυλίες του για 2-3 χρόνια και το μόνο που συνέβη ήταν να χάσω εγώ συναυλίες… Από τη στιγμή που δε γίνεται κάτι ομαδικά και συντονισμένα πχ 1000 άτομα Savatage και κράξιμο παντού για τις συνθήκες για αρχή, σταμάτησα την επανάσταση και αποδέχθηκα την ήττα μου. Άλλωστε οι συναυλίες είναι το Happy Place μου, οπότε πλέον απλά γελάω με όλα αυτά που είδα και απολαμβάνω μόνο τις μπάντες.

Καλή άνοδο - κάθοδο σε όλους σήμερα και αύριο, υπομονή και χιούμορ! See you in the battlefield!

32 Likes

Ευχόμαστε να είναι καλά ο Ολιβα και να έρθει μαζί τους Αθήνα κάποια στιγμή :pray:

4 Likes

ευχαριστω, το ειχα δει αυτο αλλα κυριως ρωτησα επειδη στην φωτογραφια δεν υπαρχει αφισα της κατερινης

χχααχααχαχαχαααχαχ

τέλειου του χουράφ’. Πιστεύω το έχει δηλώσει και στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Λώρης.
Μύθος, είναι ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ απ’τα αποδυτήρια.
Καλά να περάσετε όσο αντέξετε όσοι πήγατε.

3 Likes

Κι εγώ αυτό θα περιμένω, αλλιώς όταν έρθουν Αθήνα όπως είναι.
Δεν κάνω με τίποτα 1000 χλμ για αυτό που προσφέρει ο Λώρης

1 Like

Sacred Reich, War Pigs και κεραυνοί. Κάβλα.

12 Likes

Και μετά, φύγαμε.
4 τραγούδια από RC, απίστευτο νερό, τον μπούλο.
Δε γνωρίζω αν συνέχισε η μπάντα. Τα burgers υπέροχα και απόψε. Και είχαμε τσάμπα crilen για τα κουνούπια, αμέ.

2 Likes

Γελαω νευρικα με αυτην την φωτογραφια, καποιος να κανει pin αυτα τα ποστς να τα βλεπουμε ολοι, παραλιγο να το χασω, απο περιεργεια μπηκα στο θρεντ…

4 Likes

Σκόρπιες σκέψεις vol.2

Sacred Reich απόλαυση, πολύ καυλωμένοι.

Σήμερα είχαμε έξτρα μύστες που πήγαν και έστησαν όντως δικές τους καρέκλες πίσω από το “VIP”. Κορδέλα δεν είχαν όμως.

Στους Sacred Reich χάσαμε 1 από τις 2 γιγαντοοθόνες και 1 από τον 1 προβολέα. Για μισό τραγούδι βλέπαμε σκιές στη σκηνή μέχρι που γύρισαν τα stage lights.

Primordial κλασσικά εξαιρετικοί ακόμα και στους 40 βαθμούς.

Αυτό το πράγμα ανάμεσα στις μάρκες και το αναψυκτήριο έχει καταλάβει κανείς τι στον πεο είναι; Πουλάνε θυμιατά;

RC μπήκαν πολύ δυνατά και η φάση με το Σάκη να φωνάζει το κλασσικό “πουτάνα όλα” και να σκάνε κεραυνοί (κυβερνητοί) θα μου μείνει.

Μετά από 4 τραγούδια έριχνε καρέκλες και το έκοψαν. Είπαν θα ξαναρχίσουν αλλά το χωράφι απέξω είχε ήδη βαλτώσει και δε σκόπευα να περιμένω γερανό για να σηκώσει το αμάξι, οπότε εγκατέλειψα. Τους έχω δει 20 φορές, πήγα τσάμπα και οι Reich με άφησαν γεμάτο.

Ελπίζω για τους ήρωες που έμειναν να ξανάρχισε.

12 Likes

Μείναμε στη βροχή, έκοβε, ξεκίναγε, αλλά παραμέναμε εκεί οι περισσότεροι, μέχρι που κάποια στιγμή κατά τι;ς 23:00 σταμάτησε και μετά από κανα δεκάλεπτο βγήκαν ξανά στη σκηνή, έπαιξαν 5 τραγούδια ακόμα, έγινε μακελειό, αφήσαμε τα κοκκαλάκια μας κάπου εκεί, δεν έχουμε σβέρκο, αλλά χαλάλι τους έστω και για 9 τραγούδια! Δεν είμαι αντικειμενικός με τους RC, σήμερα ήταν η 19η φορά που τους είδα και θα πω για άλλη μια φορά εξαιρετικοί! Πιάσαμε και μπαγκέτα από Θέμη, όλα τέλεια!

Primordial έπαιξαν μπορεί και με 40 βαθμούς και ντάλα ήλιο μέσα στη μούρη και σκοτείνιαααν τον τόπο! Επιβλητική εμφάνιση! Εδώ υπήρξαν θεματάκια στον ήχο, κυρίως με τον τραγουδιστή που σε αρκετές στιγμές ήταν πιο χαμηλά.

Sacred Reich δεν ακούω, αλλά αυτό που είδα και άκουσα σήμερα, μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ ωραίο vibe και ενέργεια, ακόμα κι αν δεν ακούς σε ξεσηκώνουν! Από τις φάτσες και τα χαμόγελα των οπαδών τους, μάλλον τα πήγαν πολύ καλά! Ήχος κρύσταλλο, μακράν ο καλύτερος της ημέρας!

Κόσμος μου φάνηκε λιγότερος από χθες ή άντε βαριά εκεί γύρω στις 3.000 πάλι.
Σήμερα πήγα στο Αναψυκτήριο, 5 ευρώ το κουτάκι Μύθος…
Στο parking κατά τις 00:00 και μετά από μια ώρα χωρίς βροχή, δεν υπήρχε κανένα θέμα με λάσπη ή νερά, όλα ήταν εντάξει.
Γενικά άλλη μια καλή συναυλιακή μέρα, με τη βροχή στους RC να την μετατρέπει σε εμπειρία που θα μείνει, άσχετα αν πετσόκοψαν αναγκαστικά το setlist. Πάμε αύριο για Savatage ελπίζω με περισσότερο κόσμο γιατί σήμερα με έπιασε μια απογοήτευση.

Edit κάτι που δεν το σχολίασα ούτε πριν… Δεν είδα πουθενά ούτε χθες, ούτε σήμερα, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, καλά για κάποιο διαμορφωμένο χώρο μέσα στο χωράφι ούτε λόγος… Τραγικό το λιγότερο θα πω εν έτει 2025… Αλλά για να μην είμαι άδικος θα ξαναπώ ότι εγώ δεν είδα από κάπου πρόσβαση, αν έχουν μεριμνήσει και υπάρχει πρόσβαση από άλλο σημείο, ίσως από εκεί που πάνε τις μπάντες πάσο και λάθος μου.

6 Likes