Εντάξει παρά τη δικαιολογημένη γκρίνια που ρίξατε, ήταν σχεδόν στάνταρ ότι οι savatage θα σας αποζημίωσαν.
Το poets and madmen γιατί το έφαγε η μαρμάγκα;
Με τέτοιο κατάλογο που έχουν οι Savatage είναι δύσκολο να μην περάσεις καλά
Μπήκα στο τελείωμα των need και πηγα κατευθείαν για μάρκες οπότε δεν εδωσα κ πολλη σημασία. Νομίζω οτι η ποιότητά τους ειναι σε ψηλά επίπεδα έτσι κ αλλιώς.
M.Schenker βαρέθηκα την ζωούλα μου.καλος παίκτης αλλα χιλιοακουσμένο στυλ και δισκογραφία.
Savatage σχεδόν σε κάθε κομμάτι ημουν σε φάση Ναι ρε φιλε!!!
Ηχος μέτριος, στο σημείο που ημουν ειχε αρκετά θεματάκια ειδικά στην αρχη.
Setlist αξιοπρεπέστατο, ήθελα σιγουρα ενα morphine child, αλλά χαλάλι.
Zak θεόυλης, όλη η μπάντα σε τρελή φόρμα. Στο believe εγινα έφηβος, γενικα δεν γουστάρω μπαλαντες και χεράκια να κουνιουνται αλλα ρε φίλε πραγματικα η ατμοπαφαιρα τασπασε!
Ο κόσμος αρκετός πιστευω καμια 10αρια χιλ παίζει να ημασταν.
Εχω την εντύπωση οτι τα λαιβ του 02 σε αθηνα κ θεσσαλονικη ειχαν πιό πολύ παλμό αλλα δικαιολογώ και την διαφορετικότητα της γενιάς.
Για ολα τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω τα ειπα προχθες.
Πάμε για άλλα, έχουμε δρόμο μπροστά το καλοκαίρι.
Τα λέμε του χρόνου γράφει ο Caffery στο Instagram, ελπίζω με Oliva
Επίσης ελπίζω Αθήνα.
Το ειπε και ο Ζακ απο μικροφωνου, ελπιζω να μην ειναι σαν την υποσχεση του Λαρς .
Πω, ευτυχως που ανεβηκα.
Θα πω οτι η ταλαιπωρια αξιζε. Ηταν απιστευτη εμπειρια. Το μονο μου “παραπονο” ειναι οτι θα προτιμουσα τα πολυ κλασικα κομματια που επαιξαν μαζεμενα στο τελος,να ηταν διασπαρτα μεσα στο υπολοιπο set list.
Φτασαμα λιγο πριν απο Schenker . Πηγα κατευθειαν για μπλουζακι αλλα πηρα τα @@ καθως ειχαν μεινει λεει μονο 3-5 XL!! Ξνερωσα. Ξερεις κανεις εαν μπορω να βρω απο καπου μπλουζακι της περιοδειας?
Sheker ωραιος , με θυμισε UFO νομιζω τους ειδα στην Υδρογειο 2011. Καλη φαση γενικα.
Για Savatage δεν χρειαζεται να πουμε κατι. Ηχος τελειος, κοσμος δυνατος, μπαντα τα εδωσε ολα.
- Al Pitrelli.
2 . Believe
3.DEAD FUCKIN WINTER DEAD , ψαχνω ακομα το σβερκο μου
Οπως ξαναειπαμ-τε διοργανωση για μια ακομα φορα εδωσε ρεστα. Ειδικα ρε μεγαλε τρισμεγιστε το κολπο τελικα με το parking … Παρτε μαθηματα γατακια marketing.
Αληθεια σαβουρτωθηκε κανενας στα μπαμπαλα , ειδικα μετα τη συναυλια που ειχε και φωταγια διευκολυνση?
καλά, μαξ, 6-7 χιλιάρικά, που σημαίνει οτι μπήκε και μέσα πανηγυρικά, δεδομένου του κόστους SAVA. απο εκεί και περά, απίστευτοι. λιγο πολυ κομπρεσορας στον Stevens αλλά πταίσματα. Ονειρεμένο live. Μακάρι να έρθουν κάτω του χρόνου.
Στο δικό μας χωράφι θα μάζευε 20 για πλάκα.
Όταν μαζέψει ο γκασμάς όλους αυτούς που έφερε/θα φέρει φέτος σε ένα μέρος, σε ένα δυνατό τριήμερο, ίσως να μην μπει μέσα.
Πολυ σιγουροι ειστε ρε μπαγασηδες . Εχετε δει σε τι χωρους επαιζαν οι Savatage στο εξωτερικο;
Αν είχε πάνω 7 χιλιάδες τότε κάτω θα είχε πάνω από 10. Μιλάμε για 150,000 ευρώ ακόμα μόνο από τα εισιτήρια
Εφτασα νωρις κατα τις 17.15 γιατι ηθελα μπλουζακι οπωσδηποτε.Σε καποια φαση ερχομενος απο εθνικη νομιζα οτι ειχα κανει λαθος και φοβηθηκα οτι δεν πηγαινα σωστα γιατι δεν εβλεπα αλλους,αλλα ευτυχως το gps ηταν σωστο.Περιμενα χειροτερο το χωραφι,αλλα δεν ηταν ασχημος ο χωρος και ειχε και κλιση που βοηθαει οπτικα.Τραγικη εξυπηρετηση στο merch με το pos να μην δουλευει και να τρωμε στην μαπα 45 λεπτα στον ηλιο.Ευτυχως δεν ηταν το πρωτο μου rodeo και ημουν οργανωμενος με παγο,νερο,αντηλιακο και φαγητο και βρηκα σκια κυριως για τον πιτσιρικα που τον ειχα παρει μαζι.
Leatherhead ειδα πριν κανα μηνα στο Horn’s Up,Need δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω την σκια και τους ακουγα απο μακρια.
Σηκωθηκα για Shenker τον οποιο δεν ειχα ξαναδει και πραγματικα ηταν πολυ καλος με τρομερο ηχο.
Savatage πρωτη φορα και λεω εξαρχης οτι αυτο που ειδα το κατατασσω μεσα στην 5αδα των καλυτερων live που εχω δει ποτε και απο πλευρας αποδοσης αποδοσης μπαντας αλλα και απο ποιοτητα ηχου!Ηταν καταπληκτικοι οι τυποι,αψογοι,δεν εχω λογια!Τωρα για το setlist καταλαβαινω οτι υπαρχουν παραπονα και συμφωνω εν μερει αλλα δεν ειναι δυνατον να παραβλεψουμε την εκπληκτικη εμφανιση!Μακαρι να ξαναερθουν συντομα!
ΥΓ1.Η παρουσια του κοσμου ηταν φουλ απογοητευτικη και σιγουρα τραγικη αποτυχια εισπρακτικα!
Μακαρι να μην χρειαστει να ξαναπαμε εκει πανω αν και οπως ειπα δεν ηταν ασχημα!
ΥΓ2.Ολα αυτα τα live της τελευταιας χρονιας εχουν ιδιαιτερη συναισθηματικη αξια για μενα γιατι τα βλεπω παρεα με τον εναν γιο μου,οποιος πριν κλεισει τα 16,εχει δει απο Savatage και Dickinson μεχρι Titan Force και Heir Apparent.Εγω επρεπε να φτασω 49 για να δω καποιες μπαντες που δεν ειχα δει ποτε.
Η μεγαλυτερη στιγμη θα ειναι σε 10 μερες που θα δω για πεμπτη φορα τον ανθρωπο με τον οποιο ξεκινησα να ακουω metal,τον King Diamond και αυτον που ακουσε πρωτη φορα ο πιτσιρικας και θελει να δει οπωσδηποτε!
Ε καλά, δεν παίζει ρόλο αυτό. Ως γνωστόν οι Savatage ανήκουν σε εκείνο το κλειστό κλαμπ συγκροτημάτων που για διάφορους λόγους η δημοφιλία τους στην Ελλάδα είναι πολύ πάνω από τον διεθνή τους μέσο όρο. Άσε που η αλλόκοτη επιλογή χώρου της συναυλίας απέτρεψε πολλούς από Αθήνα από το να ξοριστούν εκεί πάνω. Και κάμποσους ακόμα η μη παρουσία του Τζον. Εμένα π.χ.
Πάντως αν έρθουν Αθήνα, και αν έρθει και ο Τζον, και δεν το διοργανώνει και ο Λώρης, θα πάω. Τρία “αν”, δεν τα λες και λίγα. Αλλά ούτε και πολλά.
Έχω πληροφορία εκ των έσω για Savatage από Rockwave Knights σε θέατρο Λυκαβηττού 6/6/26 με Jogn και Κrisp Oliva.
Χαιρομαι που περασατε καλα κ ζηλεψα αν κ το σετλιστ ειχε πολλα που δεν με ενδιαφερουν. Ελπιζω να ρθουν κ απο Αθηνα συντομα.
Ακουω αυτα που λετε για τον κοσμο κ απορω τι προσδοκιες υπηρχαν. Τεραστια μπαντα οι Savatage, αλλα δεν ειναι κ για αρενες. Εγω απορω κ πως πηγαν κ παιξαν εκει πανω κ πως πηρε το ρισκο ο διοργανωτης. Δεν νομιζω οτι εχουν παιξει ποτε με πανω απο 3-4 χιλιαδες κοσμο μονοι τους η ως headliners στην Ελλαδα. Δηλαδη το να θεωρουντσι λιγοι 7-10χιλιαδες ανθρωποι σε Savatage συναυλια μου ακουγεται παραλογο.
Επιβεβαιώνω