Με εκπλήσσει που έπαιξαν 7 από το wake of magellan και 1 από Edge of Thorns
Πες ρε μλκ Ζαχαρία ένα All that i bleed έστω
Πάντως δείχνει να έπαιξαν πολύ , 20 κομμάτια , 1 φανταστικό σόλο ( Στορμ) και το believe ( με λίγα λεπτά βιντεο )
Τι τραγουδαρες έχουν ρε παιδιά ! Τρομερό το σετλιστ . Που φαίνεται στο γεγονός ότι λείπουν πολλά εποχής Τζον στα φωνητικά - Κρις και παρόλα αυτά ακούσατε έπη
Μακάρι όπως είπα ξανά σύντομα, Αθήνα σε έναν ωραίο χώρο και Τζον υγιή
Απο τους μεγαλυτερος συναυλιακους απατεωνες που παροτι εχει κουρασει, συνεχιζει και βγαζει μεροκαματο!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ηταν οπως τα ειδα εξαρχης και δεν τραβηχτηκα Κατερινη αν και δίπλα μου. Απο αρκετες φωτο που ειδα, γυφτικό βαλκανικό πανηγύρι, ντρεπομαι για την περιοχή μου που δεν εχει ενα σοβαρο καλοκαιρινο χωρο για να φιλοξενησει μεγαλα σχήματα…(Το χειμωνα ειναι ελαφρως καλυτερα τα πράγματα με τα venues στο Σαλόνικα…)
Ξεκινησαν επι covid , εκαναν την αρχη to 2020 με VIC και RC και εχοντας εμπειρια απο φεστιβαλ εξωτερικου, θεωρησα οτι ειναι η αρχη κατι καλου. ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΑΠΑΛΑ !! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!! Τα δεντρακια γυρω γυρω εμειναν στο 1μ υψος, σκια μηδεν, κρανιου τοπος, θυμιζει στρατοπεδο συγκεντρωσης. Οι λιγες γυφτοτεντες,πλαστικες καρεκλες λαικής και ομπρελες συμπληρωνουν το σκηνικο πανηγυριου. Ουτε χωροι για τα γκρουπ, ουτε σταντς , ουτε στοιχειωδειςς εγκαταστασεις για να κατσεις να φας, να πιεις κατι, wc… TIΠΟΤΑ . … Δυστυχως εδω πανω οι καλοκαιρινες εκδηλωσεις ειναι για τα μπαζα τελειως… Δειτε Βαλκάνια: HILLS OF ROCK, ROCKSTADT , ΜΙDALITARE, μας προσπερααν απο πλευρας διοργανωσης και Line up…
Την Μαλακασα σαν χωρο την ξερω απο τις αρχες της, το εχω ξαναγραψει, προκειται για πραγματικη ΟΑΣΗ σαν χωρος και ας την βριζετε οι Αθηναιζοι που ξεβολευεστε και αφηνετε την τσιμεντουπολη. Το θεμα ειναι η διαχειριση του καθε live και εκει ειναι που ο γνωστος μαλάκας επιχειρηματίας δεν ειναι επαγγελματίας αλλά αρπακολάκιας. (διοδοι διαφυγης, μετρα πυρασφαλειας κ.α.)
Αμ το line up ??? 2 μεσαιου τυπου γκρουπ /ημερα και συμπληρωμα με 2 μικρα support… Πως θα τραβηξεις κοσμο ρε γελοίε επιχειρηματία ???
Αποριας αξιον πως οι (ΘΕΟΙ) SACRED REICH και οι μεγάλοι HALO EFFECT επαιζαν μεσα στο λιοπύρι ??? Λες και ακολουθουσαν μετα MEGADETH, METALLICA και δεν έπαιρνε η ώρα!!!
Λυπηθηκα πολυ που επιβεβαιωθηκα και φετος… Μαζευεις 5 φραγκα και εξωτερικο παιδες, ετσι κανω εγω σχεδον καθε χρονο/2 χρονια. 4-5 μερες και τα βλεπεις ολα, τελος…
Ειδατε 7 απο τα 13 tracks του καλυτερου δισκου Savatage, για κατι τετοιο αξιζε ισως να τους δειτε διπλα σε αροτρο, σταχυα και γαιδουρια. Το παραδοξο ειναι οτι δεν επαιξαν το Turns To Me, επρεπε 8/13 κανονικα.
μία μικρη παρενθεση για τον τεραστιο Schenker.
Χωρις να εχω παρακολουθησει πολυ στενά παλαιοτερα setlist (δικα του και UFO), πως γινεται να μην ειναι στανταρντ, καποιο απο τα Built for comfort και Queen of the deep.
Πραγματικοι υμνοι και τα 2 .
Κατα τ’αλλα παντα καλοδεχουμενο το Love to love.
Κατά τα λοιπά δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που γράψανε τα υπόλοιπα παιδιά, τόσο για την εξαιρετική απόδοση της μπάντας όσο και για τα προβλήματα του χώρου. Ίσως ήμασταν και τυχεροί με την προχθεσινή βροχή και βοήθησε να μην σηκωθεί σκόνη. Μου φάνηκε περισσότερος ο κόσμος από 7000 αλλά αυτή είναι απλά η αίσθηση μου. Επίσης thanks σε όλους όσους έδωσαν πληροφορίες για τον χώρο και πήρα καπέλο, αντιηλιακό, νερό και μπανάνες.
Θα προτιμούσα κάποια επιπλέον κομμάτια από το Edge of thorns (ναι για το All that I bleed!) αλλά οκ. Πάντως ρε γμτ τι δύναμη έχουν κάποια κομμάτια ρε παιδιά να σε στέλνουν πίσω στον χρόνο, στα Believe & Gutter ballet αναφέρομαι που ήταν από τα πρώτα κομμάτια αυτής της μουσικής που άκουσα…
Δε σκεφτομαι κατι φοβερο ουτε ξερω καποιο μυστικο, αλλα η συναυλια εγινε σε χωρο του διοργανωτη (αρα χωρις ενοικιο) και στο εξωτερικο οι συναυλιες τους “εβγαιναν” με 2 και 3 χιλιαδες κοσμο. Ε δεν ξερω ποσα εισιτηρια χρειαζοταν για να “βγει” η χτεσινη, αλλα δε μου φαινεται να ηθελε και τοοοοοσα πολλα.
Ρε σεις - σέβομαι το γεγονός ότι οι εμπειρίες σας με τα rockwave δεν ήταν πάντα και οι καλύτερες, και έχετε ενα μένος προς τον διοργανωτή. Κομπλέ.
Θέλετε να υπάρχει φεστιβάλ 1 ώρα απο τη Θεσσαλονίκη, ή ψήνεστε να κατεβαίνετε Αθήνα καθημερινές με εκδρομές και να κλαίγεστε ότι οι μπάντες έρχονται μονο στη πρωτεύουσα? Αν όντως θέλετε, πρέπει να το στηρίξετε.
Εγκληματικά λίγος κόσμος για Opeth χτες (οι οποίοι έσπειραν). Ήταν και καθημερινή, ΟΚ.
Δεν νιώθω τους φίλους που λένε για το “αναψυκτήριο”. 3 φορές πήγα για 6άδα μπύρες και ήμουν μόνος μου στην ουρά, εξυπηρετήθηκα σχεδόν αμέσως. Ελάχιστη αναμονή μόνο για τις μάρκες.
Τέσπα, να εύχεστε να παραμείνουν τέτοιες διοργανώσεις στα λημέρια μας, να γλιτώνουμε τουλάχιστον 1-2 ταξίδια στην Αθήνα κάθε χρόνο.
Την ωρα των Need που πηγα κι εγω, ετσι ηταν. Την ωρα του Schenker ειδα τις ουρες και απλως ειπα “καλες και αυτες που ηπια ως τωρα”. Για νερα ειχα φροντισει να παρω αρκετες μαρκες. Ηθελε περισσοτερο κοσμο στις μαρκες χτες, δεν το συζηταμε.