Rockwave Festival 2025

Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το live!

8 Likes

Να ορίστε.

2 Likes

Είναι και 07/07 σήμερα, ξέρετε τι πρέπει να παίξει.

2 Likes

Ειδες; Ηξερα οτι επρεπε να γινει η σωστη ερωτηση, αλλιως θα πεφταμε σε γκελα.

Haters gonna hate.

Cypress hill εισιτήρια 1+1 δώρο στο more.gr!!

3 Likes

4 Likes

Θρυλικη μπαντα.
Αμαρτια να ακυρωθει.

Ευκαιρία να παει κοσμος να τους δει.

1 Like

πορτοκαλι ειναι στο more παντως. Αναμενομενα οι Kneecap θα φερουν αρκετους περαστικους.

Co-headline φωτιά.

2 Likes

Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει τα παρακάτω θα το εκτιμούσα. Θέλω να αγοράσω εισιτήριο για Alice Cooper την Παρασκευή 11.7.

1. Το VIP εισιτήριο τι ακριβώς περιλαμβάνει; Δεν βρίσκω κάποια σχετική περιγραφή στο site .
  2. Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ του “VIP A” και του “VIP & Parking”;
  3. Το parking σε ποια απόσταση βρίσκεται από τον χώρο της συναυλίας; Πόσο περίπου περπάτημα χρειάζεται;

Τα έστειλα και στη διοργανώτρια εταιρία αλλά δεν έχω καμία απάντηση…

Ευχαριστώ!

Παλι καλα που δεν εβγαλαν 1+1 στον Βασιλια. Αν και πρεπει να δουμε αν θα τον δουμε (κυριως αν θα τον ακουσουμε) πρωτα. Ακομη εχω αμφιβολιες.

1 Like

1+1 στον alice δεν είχε μέσω red ?

Εχει αυριο κατι κ δεν θυμαμαι ή για μεθαυριο ειναι αυτο?

Πάντως την Πέμπτη πρόγνωση ειναι 20 - 30 βαθμοι. Στην Μαλακάσα το λες έως και δροσούλα. Δεν ξερω τι παίρνουν εκει αλλα αρχίζω να φοβάμαι σκηνικά τύπου " ηλεκτρικές καταιγίδες"

3 Likes

Για alice cooper κλπ από 5 το απόγευμα μέχρι 12 το βράδυ ΣΗΜΕΡΑ μέσω more, 1+1

1 Like

6 Likes

Όντως;;; Χτες πήρε φίλος για όλη την οικογένεια :rofl:

Με 26 ευρω θα δουμε Αλις. Φαινεται οτι παει τοσο καλα, που ο Λωρης αντι να βγαλει 1+1, εδωσε στο ΜΗ τη “δυνατοτητα” να προσφερει 1+1. Λες και θα τα πληρωσει το περιοδικο :rofl: Υποθετω οτι θα μας κανουν κι αερα, τοσο κοσμο θα εχει. Κριμα μονο για τους καλλιτεχνες, που οκ θα πληρωθουν, αλλα…

1 Like

Metallica + Μαλακάσα + Τρισάθλια αφίσα = Χαμηλή προπώληση

Δυστυχώς ο Λώρης δεν κατόρθωσε να πείσει το κοινό ότι αυτό που θα παρουσιάσει ο Άλις είναι ισάξιο, αν όχι και ανώτερο (μη βαράτε!) από αυτό που θα παρουσιάσουν οι Metallica.

Το καλό είναι ότι ο Άλις είναι επαγγελματίας και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό όσος κόσμος και αν προσέλθει. Επίσης θα αποφευχθούν τα μποτιλιαρίσματα από και προς τη Μαλακάσα…

3 Likes