Καλα, μολις επιασε φωτια σε χωριο στον Ωρωπο. Τα αλλα τα βλεπουμε αυριο-μεθαυριο.
Αληθεια, ο Βασιλιας εφτασε Ελλαδα;
Καλα, μολις επιασε φωτια σε χωριο στον Ωρωπο. Τα αλλα τα βλεπουμε αυριο-μεθαυριο.
Αληθεια, ο Βασιλιας εφτασε Ελλαδα;
Άραγε τι απόδοση να δίνει το να γίνουν και οι 4 ημέρες κανονικά;
Πωλείται εισιτήριο για King Diamond στην τιμή των 30 ευρώ. Στείλτε μου προσωπικό μνμ αν ενδιαφέρεται κανείς.
Το εισιτήριο δώθηκε. Δυστυχώς ο αδερφός μου δεν μπορεί να έρθει αύριο στην συναυλία. Οπότε κατεβαίνω σόλο…
Συναυλια για εξωφυλλο Ελευθερης Ωρας. Εχει πιασει καλη φωτια στην περιοχη και να δουμε πού θα βγαλει αυτο αποψε. Και κυριως αυριο το πρωι.
Η φωτιά στην περιοχή καίει ανεξέλεγκτη… Ελπίζω ο Λώρης να μεταφέρει τις συναυλίες σε άλλο χώρο έγκαιρα. Ακόμη και αν σβήσουν, δε νομίζω ότι οι συνθήκες θα είναι και οι καλύτερες για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ (αναπνευστικά προβλήματα, πιθανότητα σναζοπύρωσης κλπ). Ας δείξει για μια φορά έστω επαγγελματισμό…
Πάντως ο κινγκ είναι Ελλάδα και δηλώνει έτοιμος για συναυλία. Αν γίνει βέβαια… Βασικά, ας σβήσει για το καλό της ζωής μας και των κατοίκων εκεί.
Πάντως η προπώληση συνεχίζεται κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα… (!!!)
Ας το πάει Τεχνόπολη…
Οι Paradise Lost εντωμεταξυ τρεμουν την ακυρωση του King Diamond περισσοτερο απο ολους σας εδω μεσα, καθως τοτε θα γινουν headliners και αντι για μια ωρα ισως να υποχρεωθουν στο εφιαλτικο σεναριο για αυτους του να παιξουν 1 ωρα και 15 λεπτα, και μετα θα χρειαζονται κομπρεσες για την κουραση και τους πονους!
Ειμαι ωρωπο απο χθες, ξεκινησαν τα εναερια απο το πρωι και παλι αλλα ειναι σαφως λιγοτερα. Προσωπικα δεν εχω καμια διαθεση παντως και απορω πως θα δωσουν αδεια να γινει κανονικα. Διοργανωση event με κοσμο και yolo νοοτροπια δεν πανε μαζι…
7 μποφορ λέει θα έχει το μεσημέρι στον Ωρωπό…δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω τον κόπο να πάω μέχρι εκεί ακόμα κι αν δεν ακυρωθεί η συναυλία
Χθες δεν έγινε η συναυλία erreway στον Λυκαβηττό μόνο και μόνο λογω αυξημένου κινδύνου. Το σημερινό ειναι πιο ασφαλές;
Εν τω μεταξύ ο παραδρομος μπροστά απο το terra vive χρησιμοποιηθηκε για την εκτροπη της εθνικής. Φανταστείτε να ειναι γεματος παρκαρισμενα αυτοκίνητα.
Είμαι και εγώ Ωρωπό που έχω σπίτι από χθες, το είχα ρυθμίσει με άδεια από δουλειά να είμαι εδώ για τις συναυλίες King Diamond και Alice Cooper. Χτες βράδυ ερχόμενος είχε έντονη μυρωδιά καπνιλας στην διαδρομή μετά τον κόμβο της Μαλακάσας, όσο κατέβαινα προς Ωρωπό δεν μυριζε κάτι μετά. Τώρα τι θα γίνει πραγματικά δεν ξέρω… Πάντως πετάνε αεροπλάνα από νωρίς…
Δωσε feedback, είναι ανοιχτοί οι δρόμοι;
Και αν ειναι τώρα τι θα κάνει κάποιος μαζί με άλλους χιλιαδες αν γίνει στραβή το απόγευμα?
Χτες βράδυ αργά ήταν άδεια οι δρόμοι, ήρθα χαλαρά. Τώρα δεν έχω εικονα
Λογικά ο λώρης θα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Θα υπάρχουν άτομα της παραγωγής με νεροπίστολα ανά 5 χιλιόμετρα. Πέρα από την πλάκα τώρα και βλέποντας το απ έξω καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να πάω, καλές χρυσές οι συναυλίες αλλά δε χρειάζεται να γίνει μάρτυρας κανένας
Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η πυροσβεστική δεν θα αφήσει να γίνει η συναυλία
ΣΗΜΑΝΤΙΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Rockwave Festival βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες μας έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ.